Προς το περιεχόμενο

Iphone 15 vs Samsung S23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι ανάμεσα στην αγορά Iphone 15 και Samsung S23.
Ποια η γνώμη σας για τα 2?
Παρακαλώ πολύ σε αντικειμενικές γνώμες και όχι Fan.
Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σε αντικειμενικές γνώμες, τι κινητό είχες μέχρι τώρα για αρχή (Android ή iOS?)

Τι σε ενδιαφέρει περισσότερο? (κάμερα, ταχύτητα, μπαταρία κτλ)

Λίγες παραπάνω πληροφορίες γενικά

• Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

αφέρει περισσότερο? (κάμερα, ταχύτητα, μπαταρία κτλ)

Xiaomi redmi note 12 pro είχα.
Samsung είχα επί S4.
Δεν με ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο.
Γενική χρήση κάνω.

Δημοσ.

Λόγω ότι έχεις μάθει με Android θα πρότεινα s23. Αν πας σε ios θες χρόνο προσαρμογής για να καταλάβεις τον τρόπο. Επίσης δεν ξέρω αν σε νοιάζει οι μεταφορά των δεδομένων από τις εφαρμογές που ήδη έχεις. Πχ  viber δεν παίρνανε από Android σε ios.

Δημοσ.

Η επιλογή είναι ios vs android.

Εσύ θα κρίνεις αν θες την αλλαγή ή θες να πας εκεί που ξέρεις.

Ότι και να σου πούμε εμείς είναι το προσωπικό μας γούστο και δεν σε βοηθάει καθόλου...

Δημοσ.

Έχει να κάνει με την προτίμηση σου θαρρώ, όποιο κι από τα δύο να πάρεις, πιστεύω θα είσαι καλυμμένος σε αυτά που ζητάς, σε θέμα αξιοπιστίας, είναι οι δύο εταιρείες που προσφέρουν για αρκετό καιρό updates στις συσκευές τους επομένως, είναι αξιόπιστες. 

Από κει και έπειτα, έχει να κάνει με τα δικά σου εργαλεία δουλειάς, για να ρωτάς αν μπορείς να πάρεις iPhone, σημαίνει ότι χρησιμοποιείς Windows επομένως, καλύτερα είναι να στραφείς σε Android, στο Samsung δηλαδή επειδή μπορείς να συνδεθείς πανεύκολα με υπολογιστή, κάτι το οποίο δεν γίνεται με iPhone, εκτός αν δουλεύεις Mac. 

Θεωρητικά μιλώντας, η Apple κατέχει την πρωτιά σε αξιοπιστία σε βάθος χρόνου, πιστεύω όμως ότι ακόμα και τα ακριβά Samsung, κρατάνε αρκετά καλά επομένως, όλα έχουν να κάνουν με τις προτιμήσεις σου.

Πιο τεχνολογικά εξελιγμένο, θα έλεγα ότι είναι το Samsung, δεν ξέρω αν βοηθάει στην ερώτηση σου....

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έκανε τη μετάβαση σε iphone 15 από οποιοδήποτε κινητό με οθόνη 120Hz?

Είμαι με Samsung S21 FE (120Hz) και το ψήνω για αλλαγή σε iPhone μιας και βρίσκω το 15αρι σε προσφορά 720€ (είμαι εξωτερικό).

Αλλά θέλω γνώμες από καθημερινή χρήση με οθόνη 60Hz.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Η διαφορά είναι εμφανής, από προσωπική εμπειρία, σου λέω ότι είδα διαφορά ακόμα και μεταξύ 60 με 90 Hz επομένως, εφόσον μιλάμε για διαφορά μεταξύ 60 και 120 Hz, καταλαβαίνεις.

Στα 60 ναι μεν δεν θα νιώθεις κολλήματα, σίγουρα όμως θα το νιώθεις πιο αργό, χωρίς να ισχύει βέβαια στην πράξη, είχα iPhone, άλλαξα κι εγώ σε κινητό με 120 Hz και πλέον τα 60 Hz του iPhone με κουράζουν, κυρίως επειδή νιώθω πιο αργό το τηλέφωνο ενώ στα 120, νιώθω ότι πετάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...