Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, JDimi είπε

Το kodiac το δοκίμασα και δεν χωράει τρία καθίσματα μια πίσω. Όχι ότι δεν είναι αρκετά φαρδύ, απλά τα isofix του δεν είναι αρκετά στην άκρη.

Εγώ πριν 4 χρόνια πήρα τελικά το c4 grand spacetourer 7θεσιο. Υπάρχει και σε 5θεσιο με μόνη διαφορά τα δύο μείον καθίσματα και μικρότερο χώρο αποσκευών.

Μέχρι πέρυσι υπήρχε ακόμα στην citroen, δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα. 

Γενικά πάντως πάει από ότι δείχνει προς κατάργηση η κατηγορία.

Κατά την γνώμη μου, κάποιος μπορεί να βρεί αξιόλογο μεταχειρισμένο mpv δεακετίας, αν χρειάζεται χώρους.

Και καλύτερα να προτιμήσει κάτι τέτοιο από ένα καινούργιο suv στο οποίο θα κάνει παραχωρήσεις σε χώρους, μόνο και μόνο για να πάρει suv.

53 λεπτά πριν, JDimi είπε

Δημοσ.
8 ώρες πριν, imr είπε

Και εγω ενα cmax του 11 εχω δεν το αλλαζω προς το παρων. Για αντιστοιχους χωρους σε suv πρεπει να ανεβεις πααρα πολυ

Ακριβώς γι' αυτό ξεκίνησα το θέμα.

Έτσι κι αλλιώς έχω SUV, αλλά για να ανέβει κανείς σε χώρους, οι λύσεις SUV κινούνται σχεδόν και σε 2πλάσια τιμή από τους αντίστοιχους χώρους σε MPV, που έτσι κι αλλιώς λιγοστεύουν οι λύσεις.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/6/2024 στις 10:42 ΜΜ, Burgos είπε

Scenic, Modus, C-Max, S-Max, Meriva, FRV και (εδώ και χρόνια) τα Verso της Τoyota όλα καταργήθηκαν. Το Zafira βγαίνει σε 9θέσιο van πια. Άντε να δεχτούμε ότι το Jogger είναι MPV, είναι μάλλον το μοναδικό που έμεινε. Ήταν μια κατηγορία που είχε λογική για μεγαλύτερες οικογένειες αλλά ήταν ασουλούπωτα, βαριά, με υψηλές καταναλώσεις λόγω βάρους και κακής αεροδυναμικής. Κανείς δεν τα ήθελε αλλά για κάποιους ήταν αναγκαίο κακό.

Αυτοί πλέον αγοράζουν SUV ή Van.

Επίσης citroen berlingo και citroen c4 picasso.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...