Προς το περιεχόμενο

καινούργιο pc και θα ήθελα τη βοήθεια σας .???

pete666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

madsc ήρθε κλαίγοντας ο billpeppas και σε παρακάλεσε να με κάνεις ban?

Μάλλον τον billpeppas έπρεπε να κάνεις ban με reason:spam :lol:

ας ελπίσουμε τον Σεπτέμβρη που θα τον ξαναδούμε να έχει αποκτήσει καλύτερους τρόπους.

καλά για το κλισέ χιουμοράκι τι να πω..

ΥΓ.Αν δεν είσαι 15 χρονών μην συμπεριφέρεσαι σαν 15...

ΥΓ2.Το πιο σημαντικό είναι οτι με κάνατε ban χωρίς προειδοποίηση,χωρίς pm λες και έβρισα τις μάνες όλων εδώ στο forum :idea: Τραβηγμένο δεν νομίζεις?

Δημοσ.

re madsc epeidi etixe na diavaso olo to thread mipos isoun ligo ipervolikos??

emena mou dothike i entiposi pos allos prokalese ton SKouk.

ps. oute ton ksero oute filos mou einai oute tipota.

oups tora ida tin teleftea selida

pantos eksakolouthoun na isxioun afta pou egrapsa.

Δημοσ.

Ρε φίλε sorry , αλλά προσπαθείς να με κάνεις να σου επιτεθώ ή δεν ξέρω τι δηλαδή.

Κλαίγοντας δεν πάει πουθενά ούτε ο billpeppas , ούτε κανένας άλλος.

Τώρα για το Spam , και τις εξυπνάδες που αμόλυσες , ας βάλουν και σε blacklist όλα τα site που ανέφεραν την τελευταία μήνυση που έφαγε η MSI ( και για να ξέρεις , πρόκειται για μήνυση που προέρχεται από χρόνιο συνεργάτη της MSI , με την κατηγορία ότι παράγει εν γνώση της ευπαθείς μητρικές , και πολλά άλλα κατασκευαστικά θέματα ).

Επίσης φίλε μου , μπες αν θες να μάθεις στα Forum της MSI , και δες τα χιλιάδες προβλήματα & παράπονα από χρήστες της MSI ( και μάλλιστα πάμπολλων motherboard της ) , δες τα post μου , στα οποία δεν τόλμησαν να δώσουν Official Reply ( μάλιστα χωρίς κανένα λόγο , έσβησαν και μερικά ).

Αν τώρα εσύ θες να πάρεις MSI , πάρτην.

Δεν μπορούμε να στο απαγορέψουμε.

Αλλά αν κάτι γίνει , δεν πειράζει.

Εμείς προειδοποιήσαμε , εσείς κρίνατε , και εσείς την πατήσατε.

Ας βγούνε και οι χρήστες MSI K7N2D Series που έχασαν άδικα επεξεργαστές , και ας με πούνε και Spammer ( να μην σου χαλάμε και το χατίρι ).

Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω με αυτό το ζήτημα.

Βγες και πές ότι θες για εμένα , και ότι γενικώς γουστάρεις.

Αυτά,

Δημοσ.

Deathlock:

Ποιό από τα λεγάμενά μου εκλαμβάνεις εσύ ως ΠΡΟΚΛΗΣΗ?

Την άποψή μου εξέφρασα , την οποία έχω βγάλει ύστερα από εκατοντάδες επαφές ( και χιλιάδες ώρες ) με τα προϊόντα της MSI ( ξεκινώντας από την μητρική 694D Pro-AR ).

Δεν είναι ΝΟΜΟΣ , αλλά άποψη.

Όποιος θέλει την συμμερίζεται , όποιος δεν θέλει , την παραβλέπει.

Υ.Γ. Σχετικά με το θέμα , έχω να πω πως ετοιμάζεται νέα φουρνιά motherboards , και προβλέπονται και νέα chipset σχετικά σύντομα.

Δημοσ.

Οι κανόνες είναι σαφέστατοι. Προσωπικές επιθέσεις, ιδίως με χαρακτηρισμούς, απαγορεύονται ρητώς. Όποιος έχει διαβάσει τους κανόνες το γνωρίζει ήδη, δεν χρειάζεται προειδοποίηση.

Οι χρήστες που ανοίγουν επιδεικτικά 2ο κ επιπλέον account ιδίως μετά από ban, πιστεύοντας ότι έτσι κοροιδεύουν το forum κερδίζουν μόνιμο ban σε όλα τους τα account.

Εδώ είμαστε για να ανταλλάσουμε απόψεις. Τους χαρακτηρισμούς κρατήστε τους για την παρέα σας.

/sc

Δημοσ.
Οι χρήστες που ανοίγουν επιδεικτικά 2ο κ επιπλέον account ιδίως μετά από ban, πιστεύοντας ότι έτσι κοροιδεύουν το forum κερδίζουν μόνιμο ban σε όλα τους τα account.

Δεν κοροιδεύω το forum λέω την άποψή μου.Εσύ δεν καταλαβαίνω τι κερδίζεις κάνοντάς με ban ενώ δεν κάθεσαι να το ξανασκεφτείς και να δείς οτι είσουν υπερβολικός.

Αν δεν πήγες κλαίγοντας νομίζω οτι έπρεπε να είσουν ο πρώτος που θα έθιγε οτι ήταν υπερβολική η συμπεριφορά του mod απέναντί μου κάτι όμως που δεν είδα.

Πάντως στα 2 τελευταία post σου εξέφρασες κάποιες απόψεις στο πνεύμα του forum.Αν και δεν συμφωνώ με το κλίμα των όσων λές(δεν τα σχολιάζω αναλυτικά τώρα) πιθανόν κάποιος να θέλει να τα λάβει υπόψην.

ΥΓ.

Την άποψή μου εξέφρασα , την οποία έχω βγάλει ύστερα από εκατοντάδες επαφές ( και χιλιάδες ώρες ) με τα προϊόντα της MSI ( ξεκινώντας από την μητρική 694D Pro-AR ).

Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου όταν έλεγα για "ψυχολογικά προβλήματα με την msi".Είναι σύνηθες και κατανοητό κάποιος που την έχει πατήσει με μια εταιρία να είναι δύσπιστος.

Δημοσ.

Για κλείσιμο:

"Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου όταν έλεγα για "ψυχολογικά προβλήματα με την msi".Είναι σύνηθες και κατανοητό κάποιος που την έχει πατήσει με μια εταιρία να είναι δύσπιστος."

Ναι αυτό είναι αλήθεια.

Αλλά δεν με πειράζει ότι και να πάθω από κάποιο μηχάνημα.

Ούτως ή άλλως Hardware Tester είμαι ( αλλά και σαν χρήστης υπολογιστών είμαι υπερκαταναλωτικό άτομο ).

Και δεν με πειράζει να την πατήσω από κάτι ( και μακάρι να την πατούσε κανείς μόνο από μια μάρκα... )

Ακόμα και σε σίγουρη "λύση" κάτι μπορεί να κάτσει άσχημα.

Δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με κανέναν.

Ούτε με την MSI , ούτε με εσένα φυσικά.

Επίσης το θέμα δεν είναι η πίστη σε μια εταιρία , αλλά ότι πέφτει η εταιρία στα μάτια του κόσμου , και δύσκολα την επανεκτιμάς.

Αν δεν πήγες κλαίγοντας νομίζω οτι έπρεπε να είσουν ο πρώτος που θα έθιγε οτι ήταν υπερβολική η συμπεριφορά του mod απέναντί μου κάτι όμως που δεν είδα.

"Πάντως στα 2 τελευταία post σου εξέφρασες κάποιες απόψεις στο πνεύμα του forum.Αν και δεν συμφωνώ με το κλίμα των όσων λές(δεν τα σχολιάζω αναλυτικά τώρα) πιθανόν κάποιος να θέλει να τα λάβει υπόψην. "

Προσωπικά εγω δεν θέλω να επεμβαίνω σε καμία απόφαση της ομάδας του Insomnia , αλλά και κανενός άλλου Site.

Δημοσ.

Ο madsc με έκανε πάλι ban αν και είναι εμφανές σε όλους οτι χαρακτήρισα τον billpeppas ως spammer επειδή έλεγε πράγματα χωρίς να τα αιτιολογεί,όταν αιτιολόγησε του το αναγνώρισα ενώ το θέμα του "ψυχολογικού του προβλήματος με τις msi" κατάλαβε ακόμα και ο ίδιος πως το εννοούσα και είχα και κάποιο δίκαιο.

Φαντάζομαι επίσης οτι όλοι οι υπόλοιποι που έχουν διαβάσει το topic αυτό έχουν καταλάβει τι γίνεται απλά για τον madsc είναι μάλλον υπερβολικό να παραμερίσει τον εγωισμό του και να αναγνωρίσει το λάθος του.

Anyway αν δεν τον συμμορφώσει κάποιος άλλος moderator :arrow: skouk 5 coming soon to theaters near you :D

Τώρα επι της ουσίας επειδή όλοι έχουν ξεχάσει οτι εδώ προτείνουμε πράγματα.

Τώρα για το Spam , και τις εξυπνάδες που αμόλυσες , ας βάλουν και σε blacklist όλα τα site που ανέφεραν την τελευταία μήνυση που έφαγε η MSI ( και για να ξέρεις , πρόκειται για μήνυση που προέρχεται από χρόνιο συνεργάτη της MSI , με την κατηγορία ότι παράγει εν γνώση της ευπαθείς μητρικές , και πολλά άλλα κατασκευαστικά θέματα ).

Δεν καταλαβαίνω τι κέρδος έχει μια εταιρία να παράγει ελατωματικές mobos την στιγμή που καλύπτονται απο εγγύηση.(3 χρόνια για τις mobos της msi απο την ημερομηνία παραγωγής).Οπότε η κάποιος απολυμένος και πικραμένος υπάλληλος της ήταν η πιόνι του ανταγωνισμού στο χώρο.Επίσης μπορεί να μην κατάλαβες και καλά γι αυτό δώσε μας τα σχετικά links.(Να δούμε και την κατάληξη της μήνυσης).

Ας βγούνε και οι χρήστες MSI K7N2D Series που έχασαν άδικα επεξεργαστές , και ας με πούνε και Spammer ( να μην σου χαλάμε και το χατίρι ).

Δεν είναι και κάτι το τόσο ασυνήθιστο τα ελλατωματικά προιόντα.Δεν θέλω να πω πολλά για να μην δημιουργώ εντυπώσεις αλλα έχουμε περιπτώσεις που έχουν αποσυρθεί ολόκληρες παρτίδες προιόντων απο την αγορά.(Κάποιοι θα θυμούνται την περίπτωση με το i820 της intel)

Εκτός αν θες να μας πεις οτι οι MSI καίνε επεξεργαστές :shock:

Επίσης φίλε μου , μπες αν θες να μάθεις στα Forum της MSI , και δες τα χιλιάδες προβλήματα & παράπονα από χρήστες της MSI ( και μάλλιστα πάμπολλων motherboard της ) , δες τα post μου , στα οποία δεν τόλμησαν να δώσουν Official Reply ( μάλιστα χωρίς κανένα λόγο , έσβησαν και μερικά ).

Μπές στα fora οποιασδήποτε εταιρίας θές και αμα δεν βρείς ατέλειωτα posts με παράπονα (τα θέματα της ασυμβατότητας έχουν την τιμητική τους εδώ) πες μου.

Όσο για τα posts που σου έσβησαν το θεωρώ λάθος αλλα άμα ήταν σαν τα πρώτα που έκανες εδώ και σε χαρακτήρισα spammer όπως καταλαβαίνεις τους βλάπτουν σαν εταιρία (εννοω αρνητικά σχόλια χωρίς βάση).

Ούτως ή άλλως Hardware Tester είμαι

Κάτι τέτοια λές και θα μου λένε πάλι οτι σε χαρακτηρίζω.(Αν και μάλλον δεν έχει σημασία αφού ο άλλος υποσχέθηκε αιώνιο ban :lol: )Ti φρούτο είναι πάλι αυτό :?:

ΥΓ.

Προσωπικά εγω δεν θέλω να επεμβαίνω σε καμία απόφαση της ομάδας του Insomnia , αλλά και κανενός άλλου Site.

Αυτό τώρα μόνο σε μένα φένεται σαν υπεκφυγή και γλείψιμο. :oops:

Δεν νομίζω οτι το να να λές την άποψή σου και ειδικά όταν είσαι εμπλεκόμενος είναι επέμβαση...

• Super Moderators
Δημοσ.

Το θέμα λήγει εδώ. Το μέλος skouk, με τα πολλαπλά του accounts και με προσωπική επίθεση κατά άλλου μέλους (εκφράσεις όπως 'Αυτά θές και τα λές ή σου ξεφεύγουν?', 'Για να ασχοληθείς πρέπει να έχεις να πεις και κατι', 'είσαι εκτός πραγματικότητας', 'δεν είναι χώρος για να λύσουμε τα ψυχολογικά σου προβλήματα') γίνεται ban και πάλι. Είναι σαφές ότι η επίθεση κατά άλλου μέλους, επειδή έχει διαφορετική άποψη από αυτόν, είναι απαράδεκτη. Είναι επίσης σαφές ότι απαγορεύεται η δημιουργία άλλου account μετά από ban. Είναι, τέλος, σαφές ότι η προκλητική αντιμετώπιση απόφασης moderator να γίνει ban, με τη δημιουργία και δεύτερου και τρίτου και τέταρτου account είναι ενάντια στις αρχές όχι της Insomnia αλλά όλων των fora παγκοσμίως.

Αντίο δια παντός. Όσα accounts και να κάνεις, τόσα θα γίνονται ban.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...