Προς το περιεχόμενο

Iphone 15 vs Samsung S3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι ανάμεσα στην αγορά του Iphone 15 & του S23.
Ποίο κατά τη γνώμη σας είναι καλύερο και πιο αξιόπιστο?
Θα ήθελα αντικειμενικές απόψεις και όχι fan απόψεις.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Είναι ανάλογα τις ανάγκες που έχεις αρχικά. Για μένα,πλέον, το 60hz του iphone 15 βαράνε άσχημα,δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κινητό με 60hz. Πέρα από αυτό όμως,θα πω iphone 15,άμα έλεγες s24 το συζητούσαμε

Δημοσ.
2 hours ago, NikosGR-95 said:

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι ανάμεσα στην αγορά του Iphone 15 & του S23.
Ποίο κατά τη γνώμη σας είναι καλύερο και πιο αξιόπιστο?
Θα ήθελα αντικειμενικές απόψεις και όχι fan απόψεις.

Σας ευχαριστώ.

Σίγουρα το iphone 15. Πρέπει να σου αρέσει και το ios βεβαια...

Δημοσ.

Έχει να κάνει με την προτίμηση σου θαρρώ, όποιο κι από τα δύο να πάρεις, πιστεύω θα είσαι καλυμμένος σε αυτά που ζητάς, σε θέμα αξιοπιστίας, είναι οι δύο εταιρείες που προσφέρουν για αρκετό καιρό updates στις συσκευές τους επομένως, είναι αξιόπιστες. 

Από κει και έπειτα, έχει να κάνει με τα δικά σου εργαλεία δουλειάς, για να ρωτάς αν μπορείς να πάρεις iPhone, σημαίνει ότι χρησιμοποιείς Windows επομένως, καλύτερα είναι να στραφείς σε Android, στο Samsung δηλαδή επειδή μπορείς να συνδεθείς πανεύκολα με υπολογιστή, κάτι το οποίο δεν γίνεται με iPhone, εκτός αν δουλεύεις Mac. 

Θεωρητικά μιλώντας, η Apple κατέχει την πρωτιά σε αξιοπιστία σε βάθος χρόνου, πιστεύω όμως ότι ακόμα και τα ακριβά Samsung, κρατάνε αρκετά καλά επομένως, όλα έχουν να κάνουν με τις προτιμήσεις σου.

Πιο τεχνολογικά εξελιγμένο, θα έλεγα ότι είναι το Samsung, δεν ξέρω αν βοηθάει στην ερώτηση σου....

Δημοσ.

Μην απαντάτε τσάμπα παιδιά. Ο συμφορουμίτης που άνοιξε το θέμα, απαντά στο άλλο θέμα που άνοιξε.

• Haha 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μην απαντάτε τσάμπα παιδιά. Ο συμφορουμίτης που άνοιξε το θέμα, απαντά στο άλλο θέμα που άνοιξε.

To άλλο θέμα είναι για το S23, αυτό εδώ είναι για το S3

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...