Προς το περιεχόμενο

Elta tracking number

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφουρητες καλημερα ,η μπαλα δεν θα ειχε ποτε το ιδιο ενδιαφερον αν δεν υπηρχε το Προπο.Καπως ετσι λοιπον στον κοσμο μας,εμεις και ας μικησω για εμενα,εγω,πουλαω κανα πραγματακι στους ευρωπαιους αλλα και ευρυτερα στον κοσμο πετυχαινοντας τιμες αμερικης ,σαουδικης αραβιας και καμια φορα,φεγγαριου θα ελεγα ,ολα καλα μεχρι πριν κανα μηνα.Εχω στειλει τον τελευταιο μηνα τρια δεματα,μια μητρικη Καναδα στις 27 απριλη,μια μητρικη γαλλια στις 10 μαη και ενα hdmi female to micro hdmi female ανταπτορα και μολις ενηνερωθηκα απο το royal mail  οτι το δεμα παραδωθηκε.Τα tracking number του ελτα δεν εχουν ενημερωθει απο την στιγμη που φυγαν απο ελ βενιζελος.Ουτε καν για την παραδοση του τελευταιου δεματος ενω η τυχη των δυο πρωτων,με κοστος μεταφορικων 28-30ε το καθε ενα να αγνωειται.Στα ελτα μου λενε οτι παντα το tracking number σταματαει στο ελ βενιζελος αλλα δεν ισχυει.Πουλαω απο εποχες φλεα μαρκετ  και πρωτη φορα το tracking number δεν δουλευει.Γωριζει κανεις τι γινεται?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AmiJIm είπε

Συμφουρητες καλημερα ,η μπαλα δεν θα ειχε ποτε το ιδιο ενδιαφερον αν δεν υπηρχε το Προπο.Καπως ετσι λοιπον στον κοσμο μας,εμεις και ας μικησω για εμενα,εγω,πουλαω κανα πραγματακι στους ευρωπαιους αλλα και ευρυτερα στον κοσμο πετυχαινοντας τιμες αμερικης ,σαουδικης αραβιας και καμια φορα,φεγγαριου θα ελεγα ,ολα καλα μεχρι πριν κανα μηνα.Εχω στειλει τον τελευταιο μηνα τρια δεματα,μια μητρικη Καναδα στις 27 απριλη,μια μητρικη γαλλια στις 10 μαη και ενα hdmi female to micro hdmi female ανταπτορα και μολις ενηνερωθηκα απο το royal mail  οτι το δεμα παραδωθηκε.Τα tracking number του ελτα δεν εχουν ενημερωθει απο την στιγμη που φυγαν απο ελ βενιζελος.Ουτε καν για την παραδοση του τελευταιου δεματος ενω η τυχη των δυο πρωτων,με κοστος μεταφορικων 28-30ε το καθε ενα να αγνωειται.Στα ελτα μου λενε οτι παντα το tracking number σταματαει στο ελ βενιζελος αλλα δεν ισχυει.Πουλαω απο εποχες φλεα μαρκετ  και πρωτη φορα το tracking number δεν δουλευει.Γωριζει κανεις τι γινεται?

Μήπως υπάρχει next tracking number από την εταιρεία που αναλαμβάνει από εκεί και πέρα ; Βάλε μια το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/ και δες αν βγάζει κάτι.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, AmiJIm είπε

Δεν βγαζει τιποτε.

Screenshot_20240604-115249_Chrome.png

Τα ΕΛΤΑ ειναι ότι να ναι, ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι τους γίνεται. Είναι απαράδεκτο τα πληρώνεις 28-30€ μεταφορικά και να σταματάει στο ελ βενιζελος.

Είχα στείλει πριν κάμποσα χρόνια ένα γραμμα στην Αυστραλία και είχα πάρει παρόμοιο tracking number, υποτίθεται ότι ήταν συστημένο και όπως και εσύ ποτέ δεν είδα κάτι παραπάνω εκτός Ελλάδος.

Επισης τον Νοέμβρη 2023 έστειλα άδεια αυτοκινήτου, κλειδιά κτλ σε ασφαλιστική στη Θεσσαλονίκη για να αποζημιωθώ για πλημμυρισμένο αυτοκίνητο επίσης πήρα tracking number το ίδιο με εσένα αν και συστημένο ποτέ δεν είδα ότι τα είχε παραλάβει η ασφαλιστική, θα μπορούσα να είχα μπλέξει αλλά πάλι καλά όλα καλώς.

Δεν ξέρω σε ποιο τηλ. πήρες, μήπως να έπαιρνες στα κεντρικά να κάνεις παράπονα να το ψάξουν;

Δημοσ.

Καλησπερα αυ.φουρητες.Λοιπον καλεσα στην αθηνα στα ελτα και με ενημερωσαν ορι αυστραλια και γαλλια δεν ανακοινωνους τις κινησεις ρου tracking number.μονο με αιτηση μποτεις να δεις που βριακεται το δεμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνωμη,Αυστραλια και καναδας δεν ανακοινωνουν τι γινεται με τα tracking numbers.Η γαλλια μια χαρα γρηγορη και ποιοτικη παραδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...