Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello,

Εδώ και καποια χρόνια έχω αποφοιτήσει από ελληνικό ΑΕΙ και είμαι σε φαση που σκέφτομαι να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό τον Σεπτέμβριο. Με ενδιαφέρει πολύ ένα μεταπτυχιακό του athens tech college.( Συγκεκριμένα το MSc in Management of Business, Innovation & Technology)

Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο κολέγιο; Το πτυχίο που θα πάρω απο το μεταπτυχιακο τους είναι ισοτιμο με αυτο που θα έπαιρνα από ένα ΑΕΙ;  Υστερει κάπου;  (ως χαρτί εννοώ, όχι ως πρόγραμμα σπουδών).

Επίσης στη σελίδα του μεταδοθεί αναφερεται ότι το πτυχίο εκδιδεται από το university of York. Άρα Το πτυχίο θα γράφει πάνω university of York και Θα Φαίνεται σαν να έχω σπουδάσει στο York; θα έχει κατι διαφορετικό από το να σπούδαζα δια ζώσης στο  York; 

Thank you!!

Δημοσ.
Στις 4/6/2024 στις 3:53 ΠΜ, Annaakou είπε

Επίσης στη σελίδα του μεταδοθεί αναφερεται ότι το πτυχίο εκδιδεται από το university of York. Άρα Το πτυχίο θα γράφει πάνω university of York και Θα Φαίνεται σαν να έχω σπουδάσει στο York; θα έχει κατι διαφορετικό από το να σπούδαζα δια ζώσης στο  York; 

Το ίδιο ακριβώς είναι. Μόνο στην αναλυτική βαθμολογία θα φαίνεται ο τόπος σπουδών και το παράρτημα. Από εκεί και πέρα το πτυχίο στο εκδίδουν από το πανεπιστήμιο εκεί και το στέλνουν στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα. Ισχύουν τα κλασικά, υπάρχει κανονικά επαγγελματική αναγνώριση (μέχρι και στο δημόσιο μπορείς να μπεις) αλλά όχι ακαδημαική. Βέβαια σε αυτό που θες να σπουδάσεις δεν ξέρω γιατι θες την αναγνώριση ακριβώς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...