Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, analysis είπε

με πήραν τηλέφωνο από κωτσο και μου είπαν ότι όταν πάω να παραλάβω το προϊόν ,πρέπει να έχω μαζί μου και το φυλλάδιο/promo code που έδιναν στο wooffestival ,με ρώτησε αν δηλαδή έχω παρευρεθεί από κοντά στο festival .

ειχα επιλέξει να παραλάβω το προϊόν από το κατάστημα

Spoiler

• Confused 1
  • Haha 2
  • Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε τους απατεωνες πηρα ανεμιστηρια και μου επιασε την κουβεντα ο τυπας για airflow  και pressure κλπ  που τα εφερε απο την αποθηκη για να μη δω πως ηταν ανοιγμενα και τωρα ειναι εξαντλημενα

• Haha 2
Δημοσ.

εσεις που παραλαβατε απο καταστημα, δεν ειχατε θεμα; μόνο εμενα μου ειπαν οτι πρεπει να εχω και το κουπονι απο το φεστιβαλ...?

Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα χθες από κατάστημα μια καφετιέρα. Μάλιστα με πήραν χθες το πρωί ότι στην Αττική έχει μονο εκθεσιακά κομμάτια και οτι θα κάνουν μέχρι 15 μέρες να φέρουν νέα από τον προμηθευτή. Μπηκά μετά από λίγο στο site να δω διαθεσιμότητες κι είδα οτι υπήρχε διαθεσιμότητα σε άλλο χρώμα. Μου άλλαξαν την παραγγελία στην καφετιέρα με το διαθέσιμο χρώμα και πήγα και παρέλαβα κανονικά χθες. Δε μου ζήτησαν το κουπόνι στο κατάστημα όταν πήγα να παραλάβω.

Δημοσ.

Και εγώ προχθεσινή παραγγελία (xbox controller) με παραλαβή από το κατάστημα.  το πήρα σήμερα στα 31,90€ χωρίς να ζητήσουν τίποτα.

Ευχαριστώ TS

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, analysis είπε

εσεις που παραλαβατε απο καταστημα, δεν ειχατε θεμα; μόνο εμενα μου ειπαν οτι πρεπει να εχω και το κουπονι απο το φεστιβαλ...?

Πες οτι εγραψες τον κωδικο στην παραγγελια και μετα πεταξες το χαρτι, δεν αναφεροταν πουθενα οτι επρεπε να το κρατησεις.

Παντως λογικο ειναι οταν εχουν ενα x budget για ενα event και ξαφνικα τους βγαινει 50x να σταματησουν να εξυπηρετουν την προσφορα. Στα ψιλα γραμματα της προσφορας σιγουρα θα αναγραφεται και αυτο για να ειναι καλυμμενοι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, asmilon είπε

Πες οτι εγραψες τον κωδικο στην παραγγελια και μετα πεταξες το χαρτι, δεν αναφεροταν πουθενα οτι επρεπε να το κρατησεις.

Παντως λογικο ειναι οταν εχουν ενα x budget για ενα event και ξαφνικα τους βγαινει 50x να σταματησουν να εξυπηρετουν την προσφορα. Στα ψιλα γραμματα της προσφορας σιγουρα θα αναγραφεται και αυτο για να ειναι καλυμμενοι.

Οταν το εχουν παθει τοσες πολλες φορες δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες. Οταν δινεις ενα πασπαρτου κωδικο με εκπτωση 50% σε αγορες 40ευρω δεν ειναι λογικο οτι θα γινει πανικος με αγορες; Ουτε φοιτητης σε τμημα μαρκετινγκ δεν κανει τετοιο λαθος.
Πιστευω οτι ειναι τοσο ανοργανωτοι που ουτε κακο ελληνικο δημοσιο δεν τους φτανει.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ κανονικά σήμερα χωρίς να ζητήσουν κουπόνι και χωρίς κανένα πρόβλημα.

On 04/06/2024 at 09:42, Axis said:

Έχω ήδη αγοράσει το σετ για κρασιά το οποίο είναι και πολύ καλή αγορά οπότε 2 σετάκια για δώρα και ένα power bank που ήθελα μια χαρά, ευχαριστώ πολύ BrokenExe

image.png.039c53c46fe335f172c59d8cd82a9955.png

Δημοσ.

Μια χαρά παρελαβα το media mod για go pro 9 με γενική ταχυδρομική.Δεν εχω δει να πέφτει τόσο χαμηλα ξανα και μάλλον δεν αναμένεται σύντομα να ξαναπαίξει σε τόσο χαμηλή τιμή.

Δημοσ.

παρελαβα χθες  ενα χειριστηριο για PS5 απο το καταστημα και δεν μου ειπαν τιποτα.

Δημοσ.

Παρέλαβα και γω ξυριστική μηχανή Phillips χθες. Πλήρωσα το ποσό όσο έγραφε με την χρήση του κουπονιού, δε μου ανέφεραν κάτι.

Δημοσ.

Κι εγώ παρέλαβα κανονικά από κατάστημα στα Ιωάννινα μια tapo camera με τιμολόγιο, δεν μου ζήτησαν κατι

Δημοσ.

Αν υπάρχει κάποιος που το μετάνιωσε ή έχει 3-4ο Dualsense και πήρε απλά ένα δυο ακομη έτσι να κάθεται ας μου στείλει ένα π.μ. Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...