Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι κωδικοι ισχυουν μεχρι να αποφασισουμε οτι δεν ισχυουν , ασχετα με το τι εχουμε πει προηγουμενος 😁

• Like 2
  • Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ παρέλαβα το dualsense μου σήμερα. Στα 30 ευρώ λογικό να πέσαμε όλοι με τα μούτρα. Το πρώτο πράμα που σκέφτηκα ήταν με το που είδα το πρόμο. Αυτό και κάρτες netflix που πήρε η γυναίκα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnnyman είπε

Καλημέρα παιδιά...

Ήρθε τελικά το camo.

Παραγγελία προχθές.

20240605_112434.jpg

Να ρωτήσω, η απόδειξη τι έγραφε; Εγώ παρέλαβα ένα μαύρο και γράφει ότι είναι v2

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, WaxOnWaxOff είπε

Οι κωδικοι ισχυουν μεχρι να αποφασισουμε οτι δεν ισχυουν , ασχετα με το τι εχουμε πει προηγουμενος 😁

Ρώτησα στην συνέχεια πως γίνεται να μην ισχύει από την στιγμή που γράφει ξεκάθαρα στο promo ότι ισχύει μέχρι 30/06 και σαν απάντηση πήρα ότι δεν έχουν κάποια σχετική ενημέρωση με το θέμα, μόνο ότι ο κωδικός παυει να ισχύει. 

Από την άλλη μου φαίνεται λογικό να "κόψουν" την προσφορά αμέσως καθώς ήταν υπερβολικά καλή εις βάρος του μαγαζιού. 

Θα έπρεπε εξαρχής να έχουν ένα πλάνο για τις εκπτώσεις, να εξαιρέσουν τους κωδικούς που δεν τους συμφέρει να κατεβάσουν τόσο χαμηλά και έτσι δεν θα εκτίθονταν σε τόσο κόσμο.

Δημοσ.
14 minutes ago, BrokenExe said:

Ρώτησα στην συνέχεια πως γίνεται να μην ισχύει από την στιγμή που γράφει ξεκάθαρα στο promo ότι ισχύει μέχρι 30/06 και σαν απάντηση πήρα ότι δεν έχουν κάποια σχετική ενημέρωση με το θέμα, μόνο ότι ο κωδικός παυει να ισχύει. 

Από την άλλη μου φαίνεται λογικό να "κόψουν" την προσφορά αμέσως καθώς ήταν υπερβολικά καλή εις βάρος του μαγαζιού. 

Θα έπρεπε εξαρχής να έχουν ένα πλάνο για τις εκπτώσεις, να εξαιρέσουν τους κωδικούς που δεν τους συμφέρει να κατεβάσουν τόσο χαμηλά και έτσι δεν θα εκτίθονταν σε τόσο κόσμο.

Ε ναι , φταιει που ξεχασαν να διπλασιασουν την τιμη των προιοντων πριν βγαλουν το προμο 😁

• Haha 4
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, funkopop είπε

Να ρωτήσω, η απόδειξη τι έγραφε; Εγώ παρέλαβα ένα μαύρο και γράφει ότι είναι v2

V2 γράφει αλλά πως μπορούμε να βεβαιωθούμε?

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, johnnyman είπε

V2 γράφει αλλά πως μπορούμε να βεβαιωθούμε?

Μέσω των κωδικών των μοντέλων απ'ότι μου είπε και ένα άλλο παιδί. Θέλει ψάξιμο. Πάντως το κουτί του δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο controller που είχα πάρει..Αν όντως πάντως είναι και v2 παίζει να είναι η καλύτερα αγορά ever😆

Δημοσ.

με πήραν τηλέφωνο από κωτσο και μου είπαν ότι όταν πάω να παραλάβω το προϊόν ,πρέπει να έχω μαζί μου και το φυλλάδιο/promo code που έδιναν στο wooffestival ,με ρώτησε αν δηλαδή έχω παρευρεθεί από κοντά στο festival .

ειχα επιλέξει να παραλάβω το προϊόν από το κατάστημα

• Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, afantos είπε

Τελικά όλοι το PS5 controller ψωνίσαμε. Ευχαριστώ παιδιά.

εγώ το xbox 😆

2 λεπτά πριν, analysis είπε

με πήραν τηλέφωνο από κωτσο και μου είπαν ότι όταν πάω να παραλάβω το προϊόν ,πρέπει να έχω μαζί μου και το φυλλάδιο/promo code που έδιναν στο wooffestival ,με ρώτησε αν δηλαδή έχω παρευρεθεί από κοντά στο festival .

και εγώ από το κατάστημα το πήρα χθες με αντικαταβολή και δεν μου ζήτησαν τίποτα

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, analysis είπε

Πήγαινε αγκαλιά με ένα σκυλί και πες το κέρδισα στο φεστιβάλ. 

• Like 1
  • Haha 7
Δημοσ.

Η φαση ειναι πως ολο αυτο εγινε βραδυ, οπότε μεχρι να πιασουν δουλειά και να αντιδράσουν εγινε χαμος στις παραγγελιες. Εαν ακύρωνανε τοσες θα γινοταν χαμος. Οπότε το μαζεψανε και εξυπηρετησανε τις υπαρχουσες. 
Πακεταρανε και το δικο μου, φευγει σημερα! Με γειά μας σε οσους προλαβαμε. Ευχαριστουμε πολύ τον ΤS για την ενημερωση!

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα ηρθε η μια παραγγελια χρεωση 3 ευρω και η αλλη απο Ιωαννινα παει Αθηνα και μετα Χαλκδικη. Κυριολεκτικα μεσω Λαμιας. 21.59 η μια 3.01 η αλλη 24.60 συνολο. Μια χαρα μας εκατσε.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, BALABANIS είπε

Η φαση ειναι πως ολο αυτο εγινε βραδυ, οπότε μεχρι να πιασουν δουλειά και να αντιδράσουν εγινε χαμος στις παραγγελιες. Εαν ακύρωνανε τοσες θα γινοταν χαμος. Οπότε το μαζεψανε και εξυπηρετησανε τις υπαρχουσες. 

Πιστεύω πως έτσι ακριβώς έγινε, δεν γίνεται όμως να μην περιμένεις κάτι τέτοιο όταν βάζεις έκπτωση σε όλα σου τα προϊόντα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...