atrigane Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Κατάφερε κάποιος τις τελευταίες χτες να πάρει χειριστήριο για ps5; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkekakis Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Τα 525 πηρες? Ημουν αναμεσα σε αυτα και τα fresh. Ναι τα 525, έχω καιρό τα αντίστοιχα ενσύρματα, όταν τα πήρα μου είχαν φανεί ακριβά τα bluetooth 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Μολις πηρα για χειρηστηριο Ps5 τηλεφωνικα και εφαγα ακυρο για το κωδικο ...αν εχει παρει κανενας 2ο και δεν το θελει ας στειλει pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasRp Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Ναι ηταν λογικο να τελειωσει και τηλεφωνικα παντως σιγουρα κρατησε ενα διωρο παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Ευχαριστώ τον TS, είχα ήδη στο καλάθι μου το JBL GO 3 σε σκρουτζομάγαζο και μου βγήκε κάνα 10άρικο πιο φτηνά στα 24,50€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου εβαλα κοντρολ ps5 εβαλα κωδικο πατησα το τσεκ διπλα και περασε η εκπτωση. πληρωμη με καρτα οταν θα ειναι για παραλαβη στο καταστημα. τελικη τιμη 30ευρω. ολα οκ. μετα απο μιση ωρα ο κωδικος ναι μεν εδειχνε οτι θα μπει εκπτωση απλα δεν εμπαινε και ετσι εγινε ακυρωση παραγγελιας απο την σελιδα απο την μερια του κωτσοβολου σε αλλο μελος του ινσομνια που το δοκιμασαμε μαζι ενω ηδη εγω ειχα παρει την παραγγελια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgd Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Πήρα ένα προϊόν 36.8 και ήθελα να συμπληρώσω ένα αλλά μικρό για να φτάσω τα 40 και να δουλέψει ο κωδικός, με παραλαβή από το κατάστημά. Για κάποιο λόγο μιυ ανέβαζε την τιμή 3 ευρώ και μετά κατάλαβα ότι για να ισχύει το δωρεάν παραλαβή από κατάστημα έπρεπε και τα δύο προϊόντα να υπήρχαν απόθεμα στο το Ίδιο κατάστημα... Τέλος καλό όλα καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Εφυγαν και οι 2 αποστολες. Η μια απο Χαλανδρι η αλλη απο Ιωαννινα. Courier center και τα 2. Μια χαρα και πολυ γρηγοροι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Εγώ παιδιά ενώ έκανα χθες παραγγελία dualsense camo με ημερομηνία παραλαβής αύριο το πρωί ακόμη δεν προχώρησε η παραγγελία.. Το πλήρωσα κανονικά με τον κωδικό και τα μεταφορικά. Τι κάνουμε τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandergreek Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν παιδιά πήγα από κοντά στον κωτσόβολο στη συγγρού. Με το κουπονάκι WoofFestival2024 μου δώσανε χωρίς πρόβλημα χειριστήριο playstation με 20€ έκπτωση δηλαδή στα 30€ τελικη Το κουπόνι ισχύει μέχρι τέλος ιουνίου για αγορές πάνω από 40€ Η προσφορά δεν έχει τελειώσει! Το κουπόνι γράφει πάνω ξεκάθαρα μέχρι 30 ιουνίου. Με γεια το καινούργιο χειριστήριο να μου πείτε! 11 λεπτά πριν, johnnyman είπε Εγώ παιδιά ενώ έκανα χθες παραγγελία dualsense camo με ημερομηνία παραλαβής αύριο το πρωί ακόμη δεν προχώρησε η παραγγελία.. Το πλήρωσα κανονικά με τον κωδικό και τα μεταφορικά. Τι κάνουμε τώρα? Κάτσε να σου δώσω ένα τηλέφωνο να βγάλεις άκρη 211100 2899 Ατωνίου αλέξανδρος είναι μέσα στον κωτσόβολο και με βοήθησε πολύ με το θέμα του κουπονιού Αρχικά είχα κάνει ηλεκτρονική παραγγελία και δεν έπαιρνε την έκπτωση Μου την άλλαξε την παραγγελία απλά έτυχε να το βρω πιο κοντά στο σπίτι μου οπότε τελικά το πήρα χωρίς παραγγελία από τη συγγρού. Με την έκπτωση φυσικά Επεξ/σία 5 Ιουνίου από alexandergreek 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, alexandergreek είπε Λοιπόν παιδιά πήγα από κοντά στον κωτσόβολο στη συγγρού. Με το κουπονάκι WoofFestival2024 μου δώσανε χωρίς πρόβλημα χειριστήριο playstation με 20€ έκπτωση δηλαδή στα 30€ τελικη Το κουπόνι ισχύει μέχρι τέλος ιουνίου για αγορές πάνω από 40€ Η προσφορά δεν έχει τελειώσει! Το κουπόνι γράφει πάνω ξεκάθαρα μέχρι 30 ιουνίου. Με γεια το καινούργιο χειριστήριο να μου πείτε! Κάτσε να σου δώσω ένα τηλέφωνο να βγάλεις άκρη 211100 2899 Ατωνίου αλέξανδρος είναι μέσα στον κωτσόβολο και με βοήθησε πολύ με το θέμα του κουπονιού Αρχικά είχα κάνει ηλεκτρονική παραγγελία και δεν έπαιρνε την έκπτωση Μου την άλλαξε την παραγγελία απλά έτυχε να το βρω πιο κοντά στο σπίτι μου οπότε τελικά το πήρα χωρίς παραγγελία από τη συγγρού. Με την έκπτωση φυσικά Εμένα την πήρε την έκπτωση,πλήρωσα και 7 ευρώ μεταφορικά για να παραλάβω αύριο υο πρωί. Ε δεν προχώρησε. Βλέπω είναι εξαντλημενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandergreek Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Πεσαν όλοι και πήραν χειριστήρια; Περίεργο μου φαίνεται γιατί εχθές στη συγγρού είχε ένα σωρό . Από επαρχία είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, alexandergreek είπε Πεσαν όλοι και πήραν χειριστήρια; Περίεργο μου φαίνεται γιατί εχθές στη συγγρού είχε ένα σωρό . Από επαρχία είσαι; Θεσσαλονίκη είμαι φίλε μου. Χθες είχαν χειριστήρια το έλεγξα αλλά η παραγγελία μου δεν έφυγε ακόμη. Αντε να δούμε αύριο. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandergreek Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 36 λεπτά πριν, johnnyman είπε Θεσσαλονίκη είμαι φίλε μου. Χθες είχαν χειριστήρια το έλεγξα αλλά η παραγγελία μου δεν έφυγε ακόμη. Αντε να δούμε αύριο. Φίλε μου για πάρε τηλέφωνο στο παιδί που έχω γράψει το νούμερο πάνω , είναι στην εξυπηρέτηση πελατών και είναι φοβερός, είναι από αυτούς που ασχολούνται με το θέμα του πελάτη.... Άλλωστε το κουπόνι ισχύει και για τηλεφωνικές παραγγελίες το λέει και στη φωτογραφία που ανέβασα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Νομίζω ονόματα και τηλέφωνα να τα δίνουμε σε πμ και όχι φόρα παρτίδα στο νήμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα