Arkin Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Mando είπε το destiny forsaken δεν υπαρχει πλεον απο οτι λενε .... και οι συγκεκριμενοι κωδικοι ηταν battlenet ....δεν ειναι πλεον στο battlenet... αχρηστο πρεπει να ειναι .. Δεν το γνώριζα αν ισχύει το λιγότερο απαράδεκτο να τα πουλάνε ακόμα. Όπως και να έχει εγώ τα ακουστικά ήθελα βγήκαν 30 ευρώ κοντά κάτω από skroutz οπότε μια χαρά. Θα δω με τα παιχνίδια όταν έρθουν. Είναι ήδη στη συλλογή σήμερα θα τα στείλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Εγώ που πηρα δυο τηγανιά δεν λειτουργεί. Γράφει ότι είναι μέχρι μια χρήση το κουπόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Χθες πάντως ο κωδικός δούλευε για χειριστήρια ps5. Για πάρτε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση μήπως μπορούν αυτοί να περάσουν την έκπτωση στην παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Μου λέει ότι χρησιμοποιήθηκε ήδη ενώ δεν έχω κάνει άλλη παραγγελία με το λογαριασμό μου και το κουπόνι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoskoopa Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Πήρα δύο γκριλιερες ρεύματος με δύο διαφορετικές παραγγελίες. Πέρασε κανονικά το κουπόνι Μόλις τώρα, emperor4her είπε Μου λέει ότι χρησιμοποιήθηκε ήδη ενώ δεν έχω κάνει άλλη παραγγελία με το λογαριασμό μου και το κουπόνι.. Κάνε νέο λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 3 minutes ago, emperor4her said: Μου λέει ότι χρησιμοποιήθηκε ήδη ενώ δεν έχω κάνει άλλη παραγγελία με το λογαριασμό μου και το κουπόνι.. Το ίδιο και σε μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου δυστυχώς τέλειωσε , προσπαθούσα να κανω νεο account απο τις 12 αλλα δεν προχώραγε , μολις προχώρησε μου βγαζει και εμενα οτι εληξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Μα πόσο απατεώνες... έχουν βάλει τα μικρά μελάνια στη τιμή των XL 😄 https://www.kotsovolos.gr/computing/printing-consumables/melania-ektypoton/inkjet/194140-canon-pg-545/cl-546-multipack-(8287b005) https://www.skroutz.gr/s/7581070/Canon-PG-545XL-CL-546XL-Photo-Value-Pack-me-2-Melania-Ektypoti-InkJet-Mayro-Pollaplo-Color-8286B006.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Δεν δουλεύει σε εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 21 λεπτά πριν, emperor4her είπε Μου λέει ότι χρησιμοποιήθηκε ήδη ενώ δεν έχω κάνει άλλη παραγγελία με το λογαριασμό μου και το κουπόνι.. Τα ίδια και σε μένα. Ή έληξε ή άλλαξαν τιμή/προϊόντα που έχει εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrokenExe Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, ekrepali είπε Μα πόσο απατεώνες... έχουν βάλει τα μικρά μελάνια στη τιμή των XL 😄 https://www.kotsovolos.gr/computing/printing-consumables/melania-ektypoton/inkjet/194140-canon-pg-545/cl-546-multipack-(8287b005) https://www.skroutz.gr/s/7581070/Canon-PG-545XL-CL-546XL-Photo-Value-Pack-me-2-Melania-Ektypoti-InkJet-Mayro-Pollaplo-Color-8286B006.html Αυτό ακριβώς είδα όταν προσπάθησα να παραγγείλω μελάνια! Απίστευτο! Κ λέω δεν μπορεί θα είναι xl κ απλά δεν θα το γράφει, έψαξα στην περιγραφή αλλά είναι τα απλά. Όπως και να έχει, φαίνεται πως το πάρτι τελείωσε, έκανα 2 διαφορετικός λογαριασμούς και στους 2 εμφανίζει το μήνυμα πως το κουπόνι τελείωσε. Ενημερώνω και τον τίτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Thank you TS, πρόλαβα και τσίμπησα δύο μικροσυσκευές κουζίνας που μαζι έκαναν 45 ευρώ στα 25. 😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsmarios Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Thanks στον TS. Εγώ πριν μια ώρα έβαλα κάτι κάρτες μνήμης και το δέχτηκε κανονικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasRp Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Σε όσους λέει οτι έχει χρησιμοποιηθεί κάντε παραγγελία τηλεφωνικώς και θα μπει μόλις το έκανα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Μολις παρελαβα Ps5 game - God of War Ragnarok στα 29.90€. Thanks TS 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα