Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ] Kotsovolos 20€ έκπτωση για αγορές πάνω από 40€

BrokenExe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Mando είπε

το destiny forsaken δεν υπαρχει πλεον απο οτι λενε .... και οι συγκεκριμενοι κωδικοι ηταν battlenet ....δεν ειναι πλεον στο battlenet... αχρηστο πρεπει να ειναι ..

Δεν το γνώριζα αν ισχύει το λιγότερο απαράδεκτο να τα πουλάνε ακόμα. Όπως και να έχει εγώ τα ακουστικά ήθελα βγήκαν 30 ευρώ κοντά κάτω από skroutz οπότε μια χαρά. Θα δω με τα παιχνίδια όταν έρθουν. Είναι ήδη στη συλλογή σήμερα θα τα στείλουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χθες πάντως ο κωδικός δούλευε για χειριστήρια ps5. Για πάρτε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση μήπως μπορούν αυτοί να περάσουν την έκπτωση στην παραγγελία.

Πήρα δύο γκριλιερες ρεύματος με δύο διαφορετικές παραγγελίες.

Πέρασε κανονικά  το κουπόνι 

Μόλις τώρα, emperor4her είπε

Μου λέει ότι χρησιμοποιήθηκε ήδη ενώ δεν έχω κάνει άλλη παραγγελία με το λογαριασμό μου και το κουπόνι..

Screenshot_20240604_122512_Chrome.jpg

Κάνε νέο λογαριασμό 

3 minutes ago, emperor4her said:

Μου λέει ότι χρησιμοποιήθηκε ήδη ενώ δεν έχω κάνει άλλη παραγγελία με το λογαριασμό μου και το κουπόνι..

Το ίδιο και σε μενα 

δυστυχώς τέλειωσε , προσπαθούσα να κανω νεο account απο τις 12 αλλα δεν προχώραγε , μολις προχώρησε μου βγαζει και εμενα οτι εληξε

21 λεπτά πριν, emperor4her είπε

Τα ίδια και σε μένα. Ή έληξε ή άλλαξαν τιμή/προϊόντα που έχει εφαρμογή.

11 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αυτό ακριβώς είδα όταν προσπάθησα να παραγγείλω μελάνια! Απίστευτο! Κ λέω δεν μπορεί θα είναι xl κ απλά δεν θα το γράφει, έψαξα στην περιγραφή αλλά είναι τα απλά. 

Όπως και να έχει, φαίνεται πως το πάρτι τελείωσε, έκανα 2 διαφορετικός λογαριασμούς και στους 2 εμφανίζει το μήνυμα πως το κουπόνι τελείωσε. Ενημερώνω και τον τίτλο. 

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε [ΤΕΛΟΣ] Kotsovolos 20€ έκπτωση για αγορές πάνω από 40€
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε [ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ] Kotsovolos 20€ έκπτωση για αγορές πάνω από 40€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...