BrokenExe Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Να τις χαρείτε όλοι τις αγορές σας, χαίρομαι που βοήθησα κ εγώ μια φορά μιας κ έχω επωφεληθεί πάρα πολλές φορές από αναρτήσεις παιδιών εδώ στο forum, όχι μόνο στις προσφορές! 43 λεπτά πριν, naimore είπε μια φορα μπορει να χρησιμοποιηθει ο κωδικος, ετσι; Ναι, μια ανά λογαριασμό! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αthanasios Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Ευχαριστούμε φίλος. Εγώ πήρα το μύλο άλεσης Delonghi KG79. Στα 38 ευρώ τελική, είναι 30% κάτω από το πρώτο άμεσα διαθέσιμο στο Skroutz. Καθόλου άσχημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου εγω πήρα μελανια και χαρτια εκτυπωσης για το γραφείο πριν 4 μέρες που βγήκε η προσφορα στα λαγονικά. εκει ειπαν οτι εκοψαν τον κωδικό αλλά χαίρομαι που δεν έγινε τελικά. Εχεις 50% εκπτωση σε προιοντα αξίας 40 ευρώ κι αν αγοράσεις με κάρτες αλφα έχεις εξτα εκπτωση με ποντους μπονους. Υ.Γ. έσκασε το κανονι του jmtech στο καρπενήσι..ελπιζω να μην την πάτησαν πολλοί... https://www.ieidiseis.gr/epixeiriseis/249443/eshop-se-skroutz-kai-bestprice-eksafanistike-xoris-na-paradosei-paraggelies-poio-einai 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spahar Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Να υποθέσω ότι έληξε; Το βάζω τώρα σε ένα Xbox controller και ενώ το δέχεται δεν αλλάζει η τιμή στο καλάθι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spocky Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Σε playstation gift cards δεν ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Samsung smart Tag 2 , εχει κανεις αποψη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexSky Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εβαλα τον κωδικο και ενω τον δεχτηκε δεν εκανε ποτε την αφαιρεση. Δοκιμασα και σε διαφορετικα browser, απο οτι φαινεται ατυχησα, πρεπει να εληξε. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από AlexSky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου δεν δουλευει στα χειριστήρια, μόλις εκανα αγορα ανεμιστήρα και πηρε κανονικα την έκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexSky Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Λογικο, ειναι απο τις αγορες που τους βαζει πραγματικα μεσα, κριμα που δεν προλαβα μιας και δεν με ενδιαφερει κυριολεκτικα τιποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrokenExe Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Πριν μισή ώρα παράγγειλα controller και πήρε την έκπτωση κανονικά. Ίσως κόβουν κατηγορίες σταδιακά, ανάλογα με το τι βλέπουν να φεύγει. Βεβαιωθείτε ότι πατάτε enter μετά που γράφετε τον κωδικό. Πάντως σίγουρα τα controller τους βάζουν μέσα, νομίζω στα 30 ευρώ πρέπει να είναι το ιστορικό χαμηλό και για του xbox όσο και για του Playstation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 14 minutes ago, WaxOnWaxOff said: Samsung smart Tag 2 , εχει κανεις αποψη ? Το έχω μόνιμα μέσα στο backpack ή σε βαλίτσα όταν παίρνω αεροπλάνο. Βέβαια, δεν έτυχε να χάσω κάτι ώστε να δω στην πράξη πόσο εύκολα το βρίσκεις. Το σκέφτομαι μήπως πάρω κι εγώ ένα δεύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismvr__ Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Και εγω μολις τωρα πηρα τηλεοραση, δουλεψε κανονικα. Ευχαριστουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foler79 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Samsung smart Tag 2 , εχει κανεις αποψη ? Στα 32 δεν είναι η τιμή του; Τι αξίζει να συμπληρώσουμε για να πιάσουμε τα 40; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexSky Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Απο τουλαχιστον 20 λεπτα δεν δουλευει με controllers. Εβαλα πχ ανεμιστηρακια PC και οντως το δεχθηκε, τα εβγαλα και αφησα το ps5 controller και δεν δουλευε. Κριμα, γιατι απο τα υπολοιπα προιοντα απλα σε κλεβουν βαλεις δε βαλεις -20 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Μελάνια και εγώ. Για Epson eco tank μου βγήκαν 5.5€ έκαστο. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα