funbreaker Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Όλα είναι 50% πάνω το λιγότερο σε σχέση με το Σκρουτζ. Πρέπει να βρεις την προσφορά της προσφοράς για να έχει ίδια τιμή με το Σκρουτζ και μετά να επωφεληθείς απ' το -20. Δεν είναι καλό μεροκάματο, άντε γεια Κωτσόβολε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mando Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Arkin είπε Τσιμπησα τα παρακατω ακουστικα συν το destiny 2 copies και για φιλο. Τα ακουστικα πρεπει να ειναι πολυ δυνατα με ANC πολλες ωρες καλη ποιοτητα διαβαζω τα καλυτερα και η τιμη εξαιρετικη. Αξιζει και το HyperX alloy πληκτρολογιο το εχουν προσφορα και βγαινει κατω απο 25 πολυ τιμιο για μεμβρανης. Θα πηγαινα εκει αλλα δεν ξερω πως θα μου φανει απο μεμβρανης και λεω ακομα ενα ακουστικο ποτε δεν θα παει χαμενο. Εβαλα και αντικαταβολη και βλεπουμε οταν ερθουν. το destiny forsaken δεν υπαρχει πλεον απο οτι λενε .... και οι συγκεκριμενοι κωδικοι ηταν battlenet ....δεν ειναι πλεον στο battlenet... αχρηστο πρεπει να ειναι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Votritis είπε Εληξε ?..... παω να παρω ps5 χειριστήριο και δεν βλεπω να μου αφερει 20Ε..... ακυρο .....το πηρε το κουπόνι! Επεξ/σία 4 Ιουνίου από Votritis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, carolosjk είπε Αξίζουν full τα playstation 5 controllers. Είναι ήδη σε προσφορά στα 50€ και με τα -20€ πάνε στα 30€. Εξαιρετική τιμή! Μια απ'τα ίδια και τα xbox controllers, είναι στα 52€ πάνε στα 32€ με το κουπόνι. Όλα σε διάφορα χρώματα. https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/xeiristiria-ps5/216992-sony-dualsense-wireless-controller https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-series/periferiaka-xbox-series-χ/218975-microsoft-xbox-wireless-white Thx και έψαχνα (ακόμα ένα) χειριστήριο Xbox. 31,9€. Not bad Επεξ/σία 4 Ιουνίου από vdeseris 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Πήρα μελάνια και εκτυπωτικό χαρτί κανένα 10άρικο κάτω από το Skroutz! Thanks TS! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stonedreamer Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Φόρτωσα επιτραπέζια για τις διακοπές με τα παιδιά. Ευχαριστώ TS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axis Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Έχω ήδη αγοράσει το σετ για κρασιά το οποίο είναι και πολύ καλή αγορά οπότε 2 σετάκια για δώρα και ένα power bank που ήθελα μια χαρά, ευχαριστώ πολύ BrokenExe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobbyray21 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Νέα θήκη κινητού ☑️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Έχει τόνερ γνήσιο hp 65€ και με την έκπτωση πάει 45. Πρώτη φορά θα πάρω και σκέφτομαι αν αξίζει σε σχέση με τα συμβατά των 20€; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koproli8os Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου ευχαριστω, μετα απο αρκετη αναζητηση κατεληξα και εγω σε ενα dualsense camo με 30 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Thanks TS !Τσιμπησα go pro 9 media mod 20 ευρώ μειον απο την επίσιμη τιμή των 90 ευρώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου μια φορα μπορει να χρησιμοποιηθει ο κωδικος, ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protathlitis Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Εγώ τσίμπησα κάτι για το σπίτι, γυάλινα τάπερ τροφίμων, purex & tefal, τα οποία είχαν ήδη έκπτωση. Σταδιακά αλλάζουμε στο σπίτι όλα τα πλαστικά ταπεράκια τα οποία δεν είναι και ότι καλύτερο από πλευράς υγείας για αποθήκευση τροφίμων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου μια χαρά τσίμπησα και εγώ ένα xbox controller πρώτη φορά στην ζωή μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ballin95 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 10 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε εγω πηρα το μεσημερι το https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/wearables/smartwatches/283799-smartwatch-futurego-pro-silver στα 30€ καιρο το ειχα βαλει στο ματι οποτε gg Δεν ήθελα τίποτα , μου έκανε κλικ το post σου και τσίμπησα ένα ίδιο ! Thanks TS 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα