Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ] Kotsovolos 20€ έκπτωση για αγορές πάνω από 40€

BrokenExe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλα είναι 50% πάνω το λιγότερο σε σχέση με το Σκρουτζ.

Πρέπει να βρεις την προσφορά της προσφοράς για να έχει ίδια τιμή με το Σκρουτζ και μετά να επωφεληθείς απ' το -20. Δεν είναι καλό μεροκάματο, άντε γεια Κωτσόβολε.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, Arkin είπε

Τσιμπησα τα παρακατω ακουστικα συν το destiny 2 copies και για φιλο. Τα ακουστικα πρεπει να ειναι πολυ δυνατα με ANC πολλες ωρες καλη ποιοτητα διαβαζω τα καλυτερα και η τιμη εξαιρετικη. 

Αξιζει και το HyperX alloy πληκτρολογιο το εχουν προσφορα και βγαινει κατω απο 25 πολυ τιμιο για μεμβρανης. Θα πηγαινα εκει αλλα δεν ξερω πως θα μου φανει απο μεμβρανης και λεω ακομα ενα ακουστικο ποτε δεν θα παει χαμενο. Εβαλα και αντικαταβολη και βλεπουμε οταν ερθουν. 

Screenshot-1.png

το destiny forsaken δεν υπαρχει πλεον απο οτι λενε .... και οι συγκεκριμενοι κωδικοι ηταν battlenet ....δεν ειναι πλεον στο battlenet... αχρηστο πρεπει να ειναι ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 λεπτά πριν, Votritis είπε

Εληξε ?..... παω να παρω  ps5 χειριστήριο και δεν βλεπω να μου αφερει 20Ε..... 

ακυρο .....το πηρε το κουπόνι!

Επεξ/σία από Votritis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, carolosjk είπε

Αξίζουν full τα playstation 5 controllers. Είναι ήδη σε προσφορά στα 50€ και με τα -20€ πάνε στα 30€. Εξαιρετική τιμή! Μια απ'τα ίδια και τα xbox controllers, είναι στα 52€ πάνε στα 32€ με το κουπόνι. Όλα σε διάφορα χρώματα.
https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/xeiristiria-ps5/216992-sony-dualsense-wireless-controller

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-series/periferiaka-xbox-series-χ/218975-microsoft-xbox-wireless-white

Thx και έψαχνα (ακόμα ένα) χειριστήριο Xbox. 31,9€. Not bad

Επεξ/σία από vdeseris
  • Like 1

Έχω ήδη αγοράσει το σετ για κρασιά το οποίο είναι και πολύ καλή αγορά οπότε 2 σετάκια για δώρα και ένα power bank που ήθελα μια χαρά, ευχαριστώ πολύ BrokenExe

image.png.039c53c46fe335f172c59d8cd82a9955.png

• Like 1

Έχει τόνερ γνήσιο hp 65€ και με την έκπτωση πάει 45. Πρώτη φορά θα πάρω και σκέφτομαι αν αξίζει σε σχέση με τα συμβατά των 20€;

• Like 1

Εγώ τσίμπησα κάτι για το σπίτι, γυάλινα τάπερ τροφίμων, purex & tefal, τα οποία είχαν ήδη έκπτωση. 

Σταδιακά αλλάζουμε στο σπίτι όλα τα πλαστικά ταπεράκια τα οποία δεν είναι και ότι καλύτερο από πλευράς υγείας για αποθήκευση τροφίμων.

• Like 2

10 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

εγω πηρα το μεσημερι το
https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/wearables/smartwatches/283799-smartwatch-futurego-pro-silver
στα 30€
καιρο το ειχα βαλει στο ματι οποτε gg

Δεν ήθελα τίποτα , μου έκανε κλικ το post σου και τσίμπησα ένα ίδιο !

Thanks TS

• Like 1
  • Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...