Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρελαβα το DualSense. Εχει μια τεραστια χαρακιά στο κουμπι Δ και ο αριστερος μοχλος Μαγκωνει. 
Να ασχοληθω με Κωτσο η να παω απευθείας Sony; 

Επεξ/σία από BALABANIS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κωτσοβολο μιλά θα στο αλλάξουν.το αυτοκόλλητο ήταν παραβιασμενο;

Τι χρώμα το πηρες;

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.

Προχωράει η αντικατάσταση αύριο περιμένω ενημέρωση. Η φάση είναι πως το μαύρο εξαντλήθηκε στο Κώτσο και δε ξέρω τι θα προτείνουν. Ε ρε απ τη μύτη μου βγήκε 🤣

Δημοσ.

Εγώ πήρα κάτι μαχαίρια tefal. 

Το κουτί ήταν ταλαιπωρημένο αλλά μέσα ήταν κομπλέ η συσκευασία.

Δημοσ.

Κάτι περίεργο συμβαίνει. Παρέλαβα το dualsense αντικατάστασης από Κωτσόβολο, υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με γρατζουνιά σε κουμπί (Χ αυτή τη φορά) και το ίδιο κουμπί πατιεται πολύ πιο εύκολα από τα αλλα. Ελάχιστη αντίσταση δεν είναι clicky όπως πρέπει! 

Δε ξέρω τι γίνεται, άντε το πρώτο έτυχε. Το μοιράζομαι μαζί σας τσεκάρετε τα μαύρα dualsense σας.

Τι στο καλό συμβαίνει δε ξέρω! 

IMG_0602.jpeg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BALABANIS είπε

Κάτι περίεργο συμβαίνει. Παρέλαβα το dualsense αντικατάστασης από Κωτσόβολο, υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με γρατζουνιά σε κουμπί (Χ αυτή τη φορά) και το ίδιο κουμπί πατιεται πολύ πιο εύκολα από τα αλλα. Ελάχιστη αντίσταση δεν είναι clicky όπως πρέπει! 

Δε ξέρω τι γίνεται, άντε το πρώτο έτυχε. Το μοιράζομαι μαζί σας τσεκάρετε τα μαύρα dualsense σας.

Τι στο καλό συμβαίνει δε ξέρω! 

φίλε μου παίζει να έστειλαν refurbished προιον.Αν ειναι δυνατόν να βγαίνει ένα προιόν απο το κινεζοεργοστάσιο που φτιάχνει η sony τα controllers με γραντζουνιές...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HatTrick είπε

φίλε μου παίζει να έστειλαν refurbished προιον.Αν ειναι δυνατόν να βγαίνει ένα προιόν απο το κινεζοεργοστάσιο που φτιάχνει η sony τα controllers με γραντζουνιές...

2 φορές; Που το βρήκε ο Κώτσος το refurbished? 

Τώρα θα διαλέξω ένα από το κατάστημα ας είναι και λευκό! Αύριο θα πάω να το ξανά αλλάξω! 

Δημοσ.

Δεν ειναι refurbished .απλα ο ελεγχος που γινεται στην μοναδα που φτιαχνονται τα κοντρολ ειναι για τα πανηγυρια.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Δεν ειναι refurbished .απλα ο ελεγχος που γινεται στην μοναδα που φτιαχνονται τα κοντρολ ειναι για τα πανηγυρια.

Ok ειναι απαράδεκτο τέτοιες αστοχίες.  Δεν είμαστε χαζοί απορώ τέτοια πτώση στη ποιότητα δεν έχω ξανά δει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...