BrokenExe Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Edit 2: Τέλος τέλος, δοκίμασα κ εγώ τηλεφωνικά πριν λίγο και με ενημέρωσαν ότι έχει τελειώσει η καμπάνια. Edit: Σύμφωνα με τον φίλο @KostasRp και τον ευχαριστώ πολύ για την διαπίστωση, μέσω τηλεφώνου δέχονται τον κωδικό και περνάνε την έκπτωση. Βιαστείτε μη τυχόν πάρουν χαμπάρι και στο τηλεφωνικό κέντρο ότι έχει τελειώσει η προσφορά και το κόψουν! 20 ευρώ έκπτωση στο καλάθι για 40 ευρώ και πάνω με το κουπόνι WoofFestival2024 Δεν ξέρω μέχρι πότε ισχύει, μια αγορά ανά λογαριασμό και θέλει λογαριασμό στην σελίδα ήδη καθώς οι εγγραφές προσωρινά δεν λειτουργούν. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από BrokenExe 12 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Τι να παρουμε 50% εκπτωση πρακτικα σε 40 ευρω προϊοντα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Έκανα το απόγευμα παραγγελία dualsense camo με 30 ευρώ. Αναμένουμε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου εγω πηρα το μεσημερι το https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/wearables/smartwatches/283799-smartwatch-futurego-pro-silver στα 30€ καιρο το ειχα βαλει στο ματι οποτε gg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Σας παρακαλω , πειτε μου οτι δεν ειμαι τρελος Ψαχνω να βρω κατι που να αξιζει ..... εκει 40-50 , για να πω οτι κατι πηρα και εγω απο τον κωτσο , αλλα δεν βρισκω τπτ αξιολογο ! εντιτ Αυτες οι εξυπνες λαμπες αξιζουν ? Χρειαζετε να εχει καποιος και ενα κουτακι smart home που περιλαμβανουν κατι πανακριβα πακετα ? Επεξ/σία 4 Ιουνίου από WaxOnWaxOff 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios60 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου εγω πηρα 2 rgb fans και μελανι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carolosjk Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Αξίζουν full τα playstation 5 controllers. Είναι ήδη σε προσφορά στα 50€ και με τα -20€ πάνε στα 30€. Εξαιρετική τιμή! Μια απ'τα ίδια και τα xbox controllers, είναι στα 52€ πάνε στα 32€ με το κουπόνι. Όλα σε διάφορα χρώματα. https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/xeiristiria-ps5/216992-sony-dualsense-wireless-controller https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-series/periferiaka-xbox-series-χ/218975-microsoft-xbox-wireless-white 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Τσιμπησα τα παρακατω ακουστικα συν το destiny 2 copies και για φιλο. Τα ακουστικα πρεπει να ειναι πολυ δυνατα με ANC πολλες ωρες καλη ποιοτητα διαβαζω τα καλυτερα και η τιμη εξαιρετικη. Αξιζει και το HyperX alloy πληκτρολογιο το εχουν προσφορα και βγαινει κατω απο 25 πολυ τιμιο για μεμβρανης. Θα πηγαινα εκει αλλα δεν ξερω πως θα μου φανει απο μεμβρανης και λεω ακομα ενα ακουστικο ποτε δεν θα παει χαμενο. Εβαλα και αντικαταβολη και βλεπουμε οταν ερθουν. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Εγώ -μαλλον- αγόρασα μια τοστιερα στα 28 ευρώ (από 58αρχικη ήταν ήδη στα 48 -20ευρω) Όμως την έβαλα στο καλάθι, έβαλα κωδικό, εμφανίστηκε η έκπτωση και έβαλα παραλαβή από κατάστημα. Όμως στις παραγγελίες εμφανίζετε στα 48 ευρώ.Λεω θα την ξαναπαραγγειλω μήπως έκανα κάτι λάθος αλλά αναφέρει ότι ο κωδικός έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BALABANIS Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Σας ήρθε μύνημα οσοι παραγγείλατε κάτι τωρα τα μεσανυχτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Μόλις τώρα, BALABANIS είπε Σας ήρθε μύνημα οσοι παραγγείλατε κάτι τωρα τα μεσανυχτα; Ηρθε αμεσα ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BALABANIS Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εμενα οχι και η παραγγελια δε πηρε αριθμο, ηρθε βεβαια το μαιλ επιβεβαιωσης! Επεξ/σία 4 Ιουνίου από BALABANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Δυστυχώς δε λειτουργεί με Δωροκαρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 49 minutes ago, BALABANIS said: Σας ήρθε μύνημα οσοι παραγγείλατε κάτι τωρα τα μεσανυχτα; Και εμένα ηρθε, -κανονικη τιμή, χωρίς την εκπτωση κουπόνιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ευχαριστω ! Μόλις παρηγγειλα PS5 controller. Ήρθε και το μαιλ επιβεβαίωσης , σύνολο με μεταφορικά 32,89€ Επεξ/σία 4 Ιουνίου από zmaskos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα