Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ] Kotsovolos 20€ έκπτωση για αγορές πάνω από 40€

BrokenExe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit 2: Τέλος τέλος, δοκίμασα κ εγώ τηλεφωνικά πριν λίγο και με ενημέρωσαν ότι έχει τελειώσει η καμπάνια. 

Edit: Σύμφωνα με τον φίλο @KostasRp και τον ευχαριστώ πολύ για την διαπίστωση, μέσω τηλεφώνου δέχονται τον κωδικό και περνάνε την έκπτωση. Βιαστείτε μη τυχόν πάρουν χαμπάρι και στο τηλεφωνικό κέντρο ότι έχει τελειώσει η προσφορά και το κόψουν! 

20 ευρώ έκπτωση στο καλάθι για 40 ευρώ και πάνω με το κουπόνι WoofFestival2024

Δεν ξέρω μέχρι πότε ισχύει, μια αγορά ανά λογαριασμό και θέλει λογαριασμό στην σελίδα ήδη καθώς οι εγγραφές προσωρινά δεν λειτουργούν. 

Επεξ/σία από BrokenExe
  • Like 12
  • Thanks 13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Kotsovolos 20€ έκπτωση για αγορές πάνω από 40€
  • Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω πηρα το μεσημερι το
https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/wearables/smartwatches/283799-smartwatch-futurego-pro-silver
στα 30€
καιρο το ειχα βαλει στο ματι οποτε gg

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας παρακαλω , πειτε μου οτι δεν ειμαι τρελος 

Ψαχνω να βρω κατι που να αξιζει ..... εκει 40-50 , για να πω οτι κατι πηρα και εγω απο τον κωτσο , αλλα δεν βρισκω τπτ αξιολογο !

εντιτ 

Αυτες οι εξυπνες λαμπες αξιζουν ? Χρειαζετε να εχει καποιος και ενα κουτακι smart home που περιλαμβανουν κατι πανακριβα πακετα ? 

Επεξ/σία από WaxOnWaxOff
  • Like 1

Αξίζουν full τα playstation 5 controllers. Είναι ήδη σε προσφορά στα 50€ και με τα -20€ πάνε στα 30€. Εξαιρετική τιμή! Μια απ'τα ίδια και τα xbox controllers, είναι στα 52€ πάνε στα 32€ με το κουπόνι. Όλα σε διάφορα χρώματα.
https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/xeiristiria-ps5/216992-sony-dualsense-wireless-controller

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-series/periferiaka-xbox-series-χ/218975-microsoft-xbox-wireless-white

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσιμπησα τα παρακατω ακουστικα συν το destiny 2 copies και για φιλο. Τα ακουστικα πρεπει να ειναι πολυ δυνατα με ANC πολλες ωρες καλη ποιοτητα διαβαζω τα καλυτερα και η τιμη εξαιρετικη. 

Αξιζει και το HyperX alloy πληκτρολογιο το εχουν προσφορα και βγαινει κατω απο 25 πολυ τιμιο για μεμβρανης. Θα πηγαινα εκει αλλα δεν ξερω πως θα μου φανει απο μεμβρανης και λεω ακομα ενα ακουστικο ποτε δεν θα παει χαμενο. Εβαλα και αντικαταβολη και βλεπουμε οταν ερθουν. 

Screenshot-1.png

Επεξ/σία από Arkin

Εγώ -μαλλον- αγόρασα μια τοστιερα στα 28 ευρώ (από 58αρχικη ήταν ήδη στα 48 -20ευρω)

Όμως την έβαλα στο καλάθι, έβαλα κωδικό, εμφανίστηκε η έκπτωση και έβαλα παραλαβή από κατάστημα.

Όμως στις παραγγελίες εμφανίζετε στα 48 ευρώ.Λεω θα την ξαναπαραγγειλω μήπως έκανα κάτι λάθος αλλά αναφέρει ότι ο κωδικός έχει ήδη χρησιμοποιηθεί.

49 minutes ago, BALABANIS said:

Σας ήρθε μύνημα οσοι παραγγείλατε κάτι τωρα τα μεσανυχτα;

Και εμένα ηρθε, -κανονικη τιμή, χωρίς την εκπτωση κουπόνιου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω ! Μόλις παρηγγειλα PS5 controller.

Ήρθε και το μαιλ επιβεβαίωσης , σύνολο με μεταφορικά 32,89€

Επεξ/σία από zmaskos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...