Προς το περιεχόμενο

TCL 75P635 ή κάποια καλύτερη 65";

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της TCL 75P635 στα 599€ από Γερμανό που έχει και cashback. Αν και χωράει και η απόσταση είναι ΟΚ (4 μέτρα περίπου), έχω δεύτερες σκέψεις μήπως πάω σε 65" στα ίδια λεφτά σε περίπτωση που υπάρχει κάτι αρκετά καλύτερο. Δεν καίγομαι δηλαδή για τις 75" αλλά δεν θα με χαλάσουν κιόλας.

Όσο αναφορά το λειτουργικό, ΟΚ μεγάλο + το GoogleTV αλλά δεν είναι ότι θα το χρησιμοποιήσω και για κάτι παραπάνω από stremio, plex άντε και κάνα browser. Τώρα είμαι με WebOS και καλύπτομαι 80%

Από τις τηλεοράσεις που υπάρχουν εδώ, πιστεύετε υπάρχει κάποια αρκετά καλύτερη σε χαρακτηριστικά για να θυσιάσω αυτές τις 10ίντσες?
https://www.germanos.gr/category/televisions/televisions/?100001=399-608&300028=65.0&categoryId=cat310016&pagenum=2

Η χρήση είναι κυρίως ταινίες/σειρές, αθλητικά & youtube. Ελάχιστη χρήση σε θέαση καναλιών.

Επεξ/σία από greekboy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

65C645_Product_Specifications_Final.pdf 65P735_Product_Specifications_NZ.pdf

Δεν γνωριζω γι αυτην αλλα ριξε μια ματια την βλεπω στα 120hz ειναι 2024 μοντελο.

https://www.skroutz.gr/s/52231992/TCL-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-QLED-65C61B-HDR-2024.html#description

Οι TCL είναι πολύ Vfm γενικά. Η συγκεκριμένη που επέλεξες πολύ καλή εφόσον θέλεις σειρά P. Υπάρχει σε 65 και η C645 που είναι σε εικόνα καλύτερη αλλά όχι πολύ καλύτερη. Για πολύ καλύτερη μόνο κάποια C805.

Από τις υπόλοιπες πολύ καλή επιλογή είναι και η Hisense 65E7KQ Pro αλλά με Vida λογισμικό κατώτερο της TCL σε επιλογές κτλ.

Τώρα εάν αξίζει να πάς στην 65αρα Hisense...δεν θα το έλεγα.

Στις 3/6/2024 στις 11:08 ΜΜ, greekboy είπε

Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της TCL 75P635 στα 599€ από Γερμανό που έχει και cashback.

Έχεις ρωτήσει στον Γερμανό για το αν ισχύει το cashback στη συγκεκριμένη τηλεόραση;

Δεν υπάρχει το σήμα ούτε το αναφέρει όπως στις υπόλοιπες...

1 ώρα πριν, skoulas είπε

Έχεις ρωτήσει στον Γερμανό για το αν ισχύει το cashback στη συγκεκριμένη τηλεόραση;

Δεν υπάρχει το σήμα ούτε το αναφέρει όπως στις υπόλοιπες...

Καλημέρα, ναι ρώτησα και στο γέρμανο τηλεφωνικά και μέσω chat την payzy. και οι δυο μου επιβεβαίωσαν ότι θα το πάρω κανονικά. Μάλιστα, έχω στείλει ήδη την απόδειξη και έχει εγκριθεί (τελικά προχώρησα και πήρα την 75" ). Περιμένω να φανεί στην εφαρμογή της payzy που λογικά θα πάρει μέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...