Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 1 hour ago, Arkin said: Nομιζω το ξεραμε οτι θα πας 2027 Δεν το ξέραμε, η προηγούμενη επίσημη ανακοίνωση έλεγε μέχρι το 2025. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vegito Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 19 minutes ago, Thresh said: Δεν το ξέραμε, η προηγούμενη επίσημη ανακοίνωση έλεγε μέχρι το 2025. Μου φαινεται οτι θα εννοουν cpus οπως οι XT, οι GT κτλ για am4, που ειναι παραλαγες 50-100mhz ειτε πανω ειτε κατω απο τα τσιπακια που κυκλοφορουν χρονια τωρα. Ειδαν οτι για καποιο λογο αρεσαν στους παντες οι "καινουριοι" επεξεργαστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosX Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Επειδή χρειάζομαι high end desktop build έως τέλους αυτού του χρόνου, να φτιάξω ένα build με τον 9950X ή να περιμένω και την Intel να ανακοινώσει τους CPUs; Η μόνη διαφορά είναι πως αν πάω με AMD το build μου θα είναι έτοιμο Αύγουστο/Σεπτέμβριο. Αν πάω με Intel θα είναι τα Χριστούγεννα. Περιμένω επίσης να κυκλοφορήσει η 5090 της Nvidia Η χρήση μου είναι καθαρά επαγγελματική για το μεταπτυχιακό μου πάνω στο Data Engineering και Machine Learning, καθώς επίσης ανοίγω πολλά dockers/VMs και κάνω self hosted διάφορα έτοιμα AIs που βασίζονται κατά προτεραιότητα στις επιδόσεις της κάρτας γραφικών. Όσο πιο καλύτερο σύστημα έχεις, τόσο πιο γρήγορα τα αποτελέσματα τους. Και μετά ίσως να παίζω κανένα βίντεο game με γραφικά προκοπής. Προς το παρόν κάνω την δουλειά μου με Intel Core 13ης (laptop) γενιάς το οποίο σέρνεται και είναι πιο αργό από ένα σύστημα με Intel 3770k με dedicated GPU. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 minute ago, MariosX said: ή να περιμένω και την Intel να ανακοινώσει τους CPUs; Σε 5 ώρες περίπου το keynote της Intel. 45 minutes ago, vegito said: Μου φαινεται οτι θα εννοουν cpus οπως οι XT, οι GT κτλ για am4, που ειναι παραλαγες 50-100mhz ειτε πανω ειτε κατω απο τα τσιπακια που κυκλοφορουν χρονια τωρα. Ειδαν οτι για καποιο λογο αρεσαν στους παντες οι "καινουριοι" επεξεργαστες. Δεν είναι σίγουρο όμως και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 10 ώρες πριν, laradoomed123 είπε "ανακοίνωσε μεταξύ άλλων και τους πολυαναμενόμενους επεξεργαστές" Για ποιον ακριβώς λόγο ήταν πολυαναμενόμενοι?? Να βγουν για να πεσουν οι τιμες στα παλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 11 hours ago, Thresh said: Το καλό από τη σημερινή παρουσίαση είναι ότι το ΑΜ5 πήγε 2027+. Έχεις κάποια να προτείνεις επειδή ψάχνω και θα ήθελα γνώμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Πάντως εάν η qualcomm βγάλει snapdragon για desktop θα αλλάξουν πολλά στο χώρο του pc, ίσως ο επόμενος desktop υπολογιστής μου να μην είναι καν X86. https://www.tomshardware.com/pc-components/cpus/qualcomm-snapdragon-coming-to-all-pc-form-factors-including-desktops 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Τόσα χρόνια η AMD έχει κολλήσει στα 8 cores ανά CCD, κανονικά έπρεπε να πάνε στα 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 hour ago, morfeas-dsl- said: Έχεις κάποια να προτείνεις επειδή ψάχνω και θα ήθελα γνώμες; Τις νέες που θα βγουν προς τα τέλη Ιουλίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, MariosX είπε ή να περιμένω και την Intel να ανακοινώσει τους CPUs; εγώ θα πήγαινα σε AMD , φανταστική όλη η σειρά , απο τους άλλους δεν περιμένω πολλά , τους βαρέθηκα Επεξ/σία 4 Ιουνίου από ethereum 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 11 ώρες πριν, MariosX είπε Επειδή χρειάζομαι high end desktop build έως τέλους αυτού του χρόνου, να φτιάξω ένα build με τον 9950X ή να περιμένω και την Intel να ανακοινώσει τους CPUs; Η μόνη διαφορά είναι πως αν πάω με AMD το build μου θα είναι έτοιμο Αύγουστο/Σεπτέμβριο. Αν πάω με Intel θα είναι τα Χριστούγεννα. Περιμένω επίσης να κυκλοφορήσει η 5090 της Nvidia Η χρήση μου είναι καθαρά επαγγελματική για το μεταπτυχιακό μου πάνω στο Data Engineering και Machine Learning, καθώς επίσης ανοίγω πολλά dockers/VMs και κάνω self hosted διάφορα έτοιμα AIs που βασίζονται κατά προτεραιότητα στις επιδόσεις της κάρτας γραφικών. Όσο πιο καλύτερο σύστημα έχεις, τόσο πιο γρήγορα τα αποτελέσματα τους. Και μετά ίσως να παίζω κανένα βίντεο game με γραφικά προκοπής. Προς το παρόν κάνω την δουλειά μου με Intel Core 13ης (laptop) γενιάς το οποίο σέρνεται και είναι πιο αργό από ένα σύστημα με Intel 3770k με dedicated GPU. Weird flex, but ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosX Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 12 minutes ago, Ntinaras said: Weird flex, but ok. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Ξαναζεσταμένο φαγητό και ελάχιστη αύξηση στο IPC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα