poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου On 01/07/2024 at 13:40, lak10 said: Είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/37819776/TP-LINK-RE705X-V1-WiFi-Extender-Dual-Band-2-4-5GHz-3000Mbps.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share ok ειναι δυνατο αρκει και οι καρτες σου να ειναι αναλογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Στις 30/6/2024 στις 1:46 ΜΜ, poulinos είπε λογικα δεν θα εχεις θεμα. υπαρχει και η λυση σε στεγανο κουτι για τον χειμωνα αφου το χειμωνα δεν εχεις θεμα με τις θερμοκρασιες γενικοτερα. αλλα γενικοτερα δεν νομιζω να εχεις θεμα τουλαχιστον σε ευλογο χρονικο διαστημα.αν τωρα αντι για 10 χρονια αντεξει 5 δεν νομιζω οτι θα σε νοιαξει τοσο. to access point παιζει καλυτερα λογω οτι ειναι wired ως προς το router απο οτι το Repeater.εκτος αν μιλαμε για πολυ καλο Repeater με triple radio κτλ και σε κοντινη αποσταση. τελικα επιασε μια βροζη με τρελο αερα και εφτασε στην μεση της βεραντας ευτυχως το skroutz μου το αλλαξε τωρα το εχω μεσα σαν AP στο laptop εχω usb bluetooth και usb wfi και στο 2.4 μου κανει παρεμβολες και ενω εχει 4/5 γραμμες σημα σερνεται βρηκα λυση με το ευρος καναλιου στα 20Mhz δεν περιμενα ποτε οτι το bluetooth θα εχει θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου On 13/09/2024 at 22:19, lak10 said: τελικα επιασε μια βροζη με τρελο αερα και εφτασε στην μεση της βεραντας ευτυχως το skroutz μου το αλλαξε τωρα το εχω μεσα σαν AP στο laptop εχω usb bluetooth και usb wfi και στο 2.4 μου κανει παρεμβολες και ενω εχει 4/5 γραμμες σημα σερνεται βρηκα λυση με το ευρος καναλιου στα 20Mhz δεν περιμενα ποτε οτι το bluetooth θα εχει θεμα πως καταφερε και το πηρε ο αερας?δεν το ειχες στερεωσει? γιατι να παιξεις στα 2,4 ghz? ta 2,4 δεν θα σου δωσουν μεγαλη ταχυτητα.b.ναι το bt παιζει στα 2,4ghz και επισης στα 40mhz channel width ειδικα στα 2,4 ghz ειναι ακομα πιο ευκολο να εχεις παρεμβολες.τα 2,4 ghz εχουν πεθανει και απλα δεν τα εθαψαν ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, poulinos είπε πως καταφερε και το πηρε ο αερας?δεν το ειχες στερεωσει? γιατι να παιξεις στα 2,4 ? ta 2,4 δεν θα σου δωσουν μεγαλη ταχυτητα.b.ναι το bt παιζει στα 2,4ghz και επισης στα 40mhz channel width ειδικα στα 2,4 ghz ειναι ακομα πιο ευκολο να εχεις παρεμβολες.τα 2,4 ghz εχουν πεθανει και απλα δεν τα εθαψαν ακομα. ο αερας εφερε την βροχη στην μεση της βεραντας και το μουσκεψε ευτυχως το αλλαξανε και τωρα το εχω απο την μεσα πλευρα. τωρα θα βαλω μαι πριζα πιο ψηλα μπας και κερδισω κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Just now, lak10 said: ο αερας εφερε την βροχη στην μεση της βεραντας και το μουσκεψε ευτυχως το αλλαξανε και τωρα το εχω απο την μεσα πλευρα. τωρα θα βαλω μαι πριζα πιο ψηλα μπας και κερδισω κατι και προσπαθησε να παιζεις στα 5ghz.αν το βγαλεις παλι εξω πρεπει να το βαλεις ειτε σε στεγανο ειτε να εχει κατι μπροστα να μην το χτυπαει η βροχη τουλαχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου παντως το δουλεψα και ως AP και ως extender και δεν ειδα διαφορα σε τιποτα μαλλον επειδη οι ταχυτητες αυξηθηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου On 20/09/2024 at 22:10, lak10 said: παντως το δουλεψα και ως AP και ως extender και δεν ειδα διαφορα σε τιποτα μαλλον επειδη οι ταχυτητες αυξηθηκαν αν η συνδεση σου ειναι πχ 50mbit τοτε ειτε παιξεις repeater ειτε access point θα πιασεις την μεγιστη.αν ομως μετεφερες αρχεια στο wireless ή ειχες 500mbit συνδεση ιντερνετ τοτε το access point mode θα επαιζε καλυτερα απο οτι το repeater και θα ηταν πιο δυσκολο να το πιταρεις.αυτο διοτι στο repeater το radio εκτελει και χρεη access point και χρεη repeater.ενω στο access point το repeating ας το πουμε γινεται απο το καλωδιο ethernet. επισης καντο firmware update αν δεν το εχεις κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, poulinos είπε αν η συνδεση σου ειναι πχ 50mbit τοτε ειτε παιξεις repeater ειτε access point θα πιασεις την μεγιστη.αν ομως μετεφερες αρχεια στο wireless ή ειχες 500mbit συνδεση ιντερνετ τοτε το access point mode θα επαιζε καλυτερα απο οτι το repeater και θα ηταν πιο δυσκολο να το πιταρεις.αυτο διοτι στο repeater το radio εκτελει και χρεη access point και χρεη repeater.ενω στο access point το repeating ας το πουμε γινεται απο το καλωδιο ethernet. επισης καντο firmware update αν δεν το εχεις κανει. ακριβως 50mbps εχω μακαρι να ειχα παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, lak10 said: ακριβως 50mbps εχω μακαρι να ειχα παραπανω υπομονη μηπως και κανουν καμια αναβαθμιση και δωσουν μεγαλυτερα πακετα Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα