kostassid Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε όλους, Αναμένω κάποιο πακέτο από ΕΛΤΑ και μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης, παράδοση συγκεκριμένη ώρα κλπ. Μετά από 2 ώρες περίπου μου ήρθε spam που έλεγε ότι δεν βρίσκει τη διεύθυνση μου και να πατήσω link ώστε να αναγράψω τη σωστή. Πάτησα το link στο κινητο s21 samsung android, δυστυχώς το επαγγελματικο, και αμέσως είδα τη διεύθυνση του link που ήταν ότι λάχει ( δεν τη βάζω εδώ αλλά πάει κάπως www.2h.ea.... Φόρτωσε για 3 δευτερόλεπτα και αμέσως έκανε back χωρίς να προλάβει να δείξει κάτι. Υπάρχει κίνδυνος να μου έχουν φυτέψει κάτι που θα μπορούσε να δώσει πρόσβαση σε κωδικούς τράπεζας η εργασίας? Υπάρχει κίνδυνος? Διαβάζοντας στο internet είδα ότι αφορά ανακατεύουν μαζί με ζητούμενη χρέωση οπότε μπορώ να είμαι ήσυχος εφόσον δεν έδωσα το οποιοδήποτε στοιχείο? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2024 από kostassid
ioannischr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 17 ώρες πριν, kostassid είπε Καλησπερα σε όλους, Αναμένω κάποιο πακέτο από ΕΛΤΑ και μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης, παράδοση συγκεκριμένη ώρα κλπ. Μετά από 2 ώρες περίπου μου ήρθε spam που έλεγε ότι δεν βρίσκει τη διεύθυνση μου και να πατήσω link ώστε να αναγράψω τη σωστή. Πάτησα το link στο κινητο s21 samsung android, δυστυχώς το επαγγελματικο, και αμέσως είδα τη διεύθυνση του link που ήταν ότι λάχει ( δεν τη βάζω εδώ αλλά πάει κάπως www.2h.ea.... Φόρτωσε για 3 δευτερόλεπτα και αμέσως έκανε back χωρίς να προλάβει να δείξει κάτι. Υπάρχει κίνδυνος να μου έχουν φυτέψει κάτι που θα μπορούσε να δώσει πρόσβαση σε κωδικούς τράπεζας η εργασίας? Υπάρχει κίνδυνος? Διαβάζοντας στο internet είδα ότι αφορά ανακατεύουν μαζί με ζητούμενη χρέωση οπότε μπορώ να είμαι ήσυχος εφόσον δεν έδωσα το οποιοδήποτε στοιχείο? οχι αναφερομαι στον κινδυνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα