Προς το περιεχόμενο

Renault R link 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Νεος κατοχος renault megane estate 1.6 bose edition μεταχειρισμενο απο Γαλλια, πρωτη αδεια 12/2016. Διαθετει τη μεγαλη οθονη και η εκδοση r link ειναι η 2.2.19.300. Πως μπορω να εχω apple car play ( εχω iphone)? Παρακαλω μονο γνώστες. Ευχαριστω. 

Δημοσ.

Με Native 2.2.x δεν μπορεις να εχεις CarPlay, μονο Android Auto. Λειπει το απαραιτητο Hardware το οποιο αρχισε με την εκδοση 3.3.x. Παρακατω ενας πινακας με τις εκδοσεις και δυνατοτητες…

Μην σε μπερδεψει η τελευταια στηλη (Native 2.2 CHANGED with 7/8/9), εννοει αλλαγη μοναδας με καινουργια και αλλαγη των θυρων USB…

Δημοσ.
  Στις 3/6/2024 στις 7:53 ΜΜ, SaFiS είπε

Με Native 2.2.x δεν μπορεις να εχεις CarPlay, μονο Android Auto. Λειπει το απαραιτητο Hardware το οποιο αρχισε με την εκδοση 3.3.x. Παρακατω ενας πινακας με τις εκδοσεις και δυνατοτητες…

Μην σε μπερδεψει η τελευταια στηλη (Native 2.2 CHANGED with 7/8/9), εννοει αλλαγη μοναδας με καινουργια και αλλαγη των θυρων USB…

IMG_0961.jpeg.966cba375b2d730624321e740ac2c9c2.jpeg

Δημοσ.

Δεν γίνεται να μπει τέτοια μονάδα σε εκδόσεις με R-Link και ειδικά στην BOSE που έχει και ένα σκασμό ηχεία. Οι μονάδες αυτές είναι για τα μοντέλα με το απλό ραδιόφωνο (φωτό). Δυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές. Το δικό μου (επίσης BOSE, αλλά 2018) ήρθε με native 3.3 και είχε εργοστασιακώς ενεργοποιημένα Android Auto & Apple CarPlay. Απλά χρειάστηκε να πάω στην αντιπροσωπεία για αναβάθμιση στην έκδοση 7.x.x (μετά πήγα μόνος μου μέχρι την 9.x.x)...

Δημοσ.
  Στις 3/6/2024 στις 9:15 ΜΜ, SaFiS είπε

Δεν γίνεται να μπει τέτοια μονάδα σε εκδόσεις με R-Link και ειδικά στην BOSE που έχει και ένα σκασμό ηχεία. Οι μονάδες αυτές είναι για τα μοντέλα με το απλό ραδιόφωνο (φωτό). Δυστυχώς δεν έχεις πολλές επιλογές. Το δικό μου (επίσης BOSE, αλλά 2018) ήρθε με native 3.3 και είχε εργοστασιακώς ενεργοποιημένα Android Auto & Apple CarPlay. Απλά χρειάστηκε να πάω στην αντιπροσωπεία για αναβάθμιση στην έκδοση 7.x.x (μετά πήγα μόνος μου μέχρι την 9.x.x)...

97c3271540dc9d96f9a3a017a7757b8b.png.0287e5fa17ecbef29213b6a80eac6723.png

Οποτε τι επιλογες εχω για carplay? Ή δεν εχω καμια;;

Δημοσ.

Επιλογες??

Τα σκας χοντρα στην αντιπροσωπεια για καινουργια μοναδα, θυρες USB και επαναπρογραμματισμο για να τα παντρεψουν με το αυτοκινητο…

Ψαχνεις για μτχ και παλι επαναπρογραμματισμο για παντρεμα με το αυτοκινητο…

Αξιζει??

Ειναι και ενας Ρουμανος στο eBay, κανε καμμια ερωτηση και εκει αν θες…

https://www.ebay.com/usr/tami_c-58

Δημοσ.
  Στις 3/6/2024 στις 9:52 ΜΜ, SaFiS είπε

Επιλογες??

Τα σκας χοντρα στην αντιπροσωπεια για καινουργια μοναδα, θυρες USB και επαναπρογραμματισμο για να τα παντρεψουν με το αυτοκινητο…

Αξιζει??

Επέκταση  

Ευχαριστω φιλε, θα το ψαξω

Δημοσ.
  Στις 3/6/2024 στις 9:52 ΜΜ, SaFiS είπε

Επιλογες??

Αξιζει??

Επέκταση  

αγοράζει κινητό android ...............

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...