en3rgyArg Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Καλησπερα, Θελω να θεσω την εξης ερωτηση, Εχω απο πανω μου μια 88χρονη με άνοια η οποια βαζει δυνατα την τηλεοραση (οχι τρελα decibel) αλλα το βραδυ στην απολυτη ηρεμια ακους ομιλιες και μουσικη κανονικα ειναι ενοχλητικο. Ωτοασπιδες δεν τις αντεχω μετα απο λιγο πονανε τα αυτια μου. Ως τελευταια λυση ηχομονωση, γιατι (μετακομιση δεν μπορω να κανω τωρα για πολους λογους). Μιλησα με τον γιο της και αποφασισαμε καπως αν γινεται να κλειδωσουμε τον ηχο. Δεν ξερω τι τηλεοραση εχει παντως ειναι σιγουρα 10ετιας. . Αλλα θελω να κανω την εξης ερωτηση, υπαρχει τροπος αν δεν υποστηριζει την ρυθμιση αυτη (μεγιστη ενταση) να κοτσαρω αποκωδικοποιητη (καποιο μοντελο συγκεκριμενο που το κανει) που μπορει να ρυθμιστει απο κει? η με καναν αλλον τροπο με καποια εξωτερικη συσκευη. Σαν τελευταια λυση, αν δεν γινεται με τιποτα θα την θεσουμε να κλεινει καθε μιση ωρα αν ειναι ανενεργη. Αν εχω θεσει την ερωτηση σε λαθος νημα παρακαλω να μεταφερθει. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου κατι τετοιο χρειαζεσαι. https://www.e-shop.gr/nedis-wifirc10cbk-wifi-smart-universal-remote-control-infrared-p-PER.581020?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw4MSzBhC8ARIsAPFOuyUYtbpsiZ6bZIMf4Y0TEdOV4l2y5-BG34irK_M2cgR2uOT7-JdKXQ8aAnsKEALw_wcB εσυ συνδεεσαι στο εξαρτημα με wifi. αυτό εχει υπερυρθρες κ μπορεις να το προγραμματιζεις (αντιγραφει) να κανει οτι θες. οποτε "αντιγραφεις" το να μειωνει την ενταση του ηχου ή να την κλεισεις και απο το κινητο σου μπορεις να το χειριστεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα