Προς το περιεχόμενο

Router για online games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο μέρος που είμαι έχουμε πολύ καλές ταχύτητες ίντερνετ 6 το πολύ με cosmote ,επειδή παίζω με φίλους και και έχω τεράστιο θέμα δεν κρατάει ποτέ σταθερό Πινκ από το 65-70 πηγαίνει μέχρι 300-400 και πέφτει πάλι σαν να κατεβάζει κάτι ο αδερφός μου θα βοηθούσε η αγορά ενός ρούτερ ώστε να ενεργοποίησο τη ρυθμίσει qos?αυτή τι στιγμή έχω το speedport plus τις cosmote δεν γνωρίζω αν γίνεται αν το έχει κάνει κάποιος θα ήθελα να μου πει πως .το ξέρω πως δεν θα γίνω pro παίχτης απλά θέλω να παίζω για την ευχαριστήσει χωρίς να κολλάει γιατί τώρα είναι εκνευριστικο .στο 50 ευρώ μπορώ να πάρω κάτι υπάρχει?ευχαριστω

Δημοσ.

"Στο μέρος που είμαι έχουμε πολύ καλές ταχύτητες ίντερνετ.." 

Το πρόβλημα είναι η τοποθεσία και όχι το ρουτερ λοιπόν. 

Μια μετακομισουλα Στοκχόλμη και θα'σαι Πασάς στα Γιάννενα. 

• Haha 2
Δημοσ.

το QoS σε βοηθάει αν ταυτόχρονα κάνεις και άλλα πράγματα στο νετ, πχ η μάνα βλέπει youtube σε 4Κ ενώ εσύ θες να παίζεις online.
με τα 6mbps τώρα, θα πρέπει να το έχεις καθαρά και μόνο για να παίζεις και όσο παίζεις να μην κάνει κανείς τίποτα άλλο.
δεν νομίζω κανένα router και κανένα QoS να σε βοηθήσει σε αυτό που ζητάς.

Υ.Γ. ελπίζω να μην παίζεις μέσω wifi και να ψάχνεις για χαμηλό latency...

• Like 1
Δημοσ.

Αν εισαι με wifi τοτε παρε ενα Mi router 4A gigabit και μπορεις απο εκει μεσα να κανεις Qos και limit γενικα σε ολες τις συκευες που συνδεονται πανω του. 

Ακομα το απλο 100mbps θα κανει μια χαρα. (Ειναι και φθηνότερο, αλλα για εως 100mbps συνδεσεις ιντερνετ) 

Mi router 4a

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 20/06/2024 at 01:55, vasillis17 said:

Άρα χάσιμο χρόνου ,να δούμε πότε θα φτιάξουνε αξιόλογες ταχύτητες ίντερνετ.

Δες για starlink, θα έχεις πιο καλά download και θα μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα πχ gaming και κάποιος να δει ταινία αλλά το latency πιθανά να είναι ένα κλικ πιο άσχημο αλλά όχι πάντα και όχι σε όλα. Από το λίγο που παίζω με το starlink από την Πέμπτη δεν φαίνεται τόσο άσχημο αλλά δεν παίζω και competitive fps για να πω ότι έχω ανάγκη το χαμηλό latency

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...