vounisios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Φιλοι μου καλησπερα....οι καρτες[χρεωστικες],που εχω εγω & η συζυγος μου,ληγουν τον τρεχοντα μηνα,δηλαδη τον Ιουνιο. Μπαινοντας με τους κωδικους μου στο site της Alpha Bank, διαβαζω τα εξης: Η νεα καρτα σας ειναι ετοιμη. Ενεργοποιηστε την καρτα σας, αφου πρωτα την παραλαβετε. Αυτα γραφει....Απο εδω & μπρος τι πρεπει εγω να κανω ? Να ρωτησω: Υπαρχει περιπτωση να μας τις στειλουν με το ταχυδρομειο ? Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ευχαριστω πολυ!
giokol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Τις στελνουν ταχυδρομικως. Και σε μενα εληγαν 05/2024 και τις ελαβα σχεδον στο τελος του μηνα. Αν θυμαμαι καλα τις ειχαν στειλει ταχυδρομικως 15/5 και παρελαβα 28/5. κανε υπομονη θα σου ερθουν. 1
vounisios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 12 λεπτά πριν, giokol είπε Τις στελνουν ταχυδρομικως. Και σε μενα εληγαν 05/2024 και τις ελαβα σχεδον στο τελος του μηνα. Αν θυμαμαι καλα τις ειχαν στειλει ταχυδρομικως 15/5 και παρελαβα 28/5. κανε υπομονη θα σου ερθουν. Α πολυ ωραια.& σκεπτομουν αυριο να επισκεφτω το καταστημα της εδω στη περιοχη μου. Σας ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα