kage Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Εδώ κ δεκαετίες η κλήση γράφει για ποιο λόγο σε έγραψαν κ αν έχεις point system..το τι είπαν κ το τι έγραψαν έχει διαφορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου τα μπλοκα και οι κλησεις ειναι μονο για εισπρακτικους λογους.εμας χαλκιδικη απο περσυ εχει πεσει διαταγη και ειναι μερα νυχτα στον δρομο επειδη ξερουν οτι χειμωνα τρεχουν λογω κενου δρομου.εφαγα και εγω ενα με κρατηση διπλωματος.σου λενε κανε ενσταση αλλα πρεπει να πληρωσεις το προστιμο.τα χρηματα δνε τα γλυτωνεις οτι και να κανεις.στην ενσταση για να μην σου παρουν διπλωμα πρεπει να μην κανεις τον μαγκα οπως εγω.πρεπει να εισαι ευγενικος με τον τυρανο σου,που ξερεις οτι το κανει επιτηδες και μην ψαρωσεις αν στο παιξει ευγενικος.σε ρωταει αν εισαι γνωστος 2-3 φορες πριν αποφασισει τι κληση θα σου γραψει,θελει να δει τι τυπος εισαι.επισης σε ρωτανε οταν ειναι να σου παρουν και διπλωμα αν το χρειαζεσαι για την δουλεια σου.λες ΝΑΙ. εγω τα εκανα ολα λαθος ,τσαμπουκαλευτηκα επιτηδες γιατι ετσι γουσταρα,γνωριζοντας τις συνεπειες. τους τα εχωσα που καθοντια και γραφουν για ταχυτητα 140 σε. αδειο δρομο με οριο 90! παρακαλω και οταν μπαινεις μεσα σε χωριο εχει 110! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas_gr Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Στις 4/6/2024 στις 12:53 ΜΜ, cumulus είπε Παντως το προστιμο για παραβιαση διπλης γραμμης ειναι 700!!! και κρατηση διπλωματος για 20 ημερες. Εσενα σου κρατησαν το διπλωμα; 200 είναι … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 35 minutes ago, orfeas_gr said: 200 είναι … Εκανα λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Για να μην ανοίγω άλλο θέμα . Μου ήρθε ειδοποίηση από την εταιρεία που δουλεύω ( leasing αυτοκίνητο ) για πρόστιμο 50 ευρώ λόγω ταχύτητας και αφαίρεση διπλώματος για 2; μήνες και ότι θα ειδοποιηθώ από τη τροχαία της περιοχής μου . Η απορία μου είναι πως με τόσο μικρό πρόστιμο υπάρχει αφαίρεση διπλώματος ; Έχει αλλάξει κάτι από παλιότερα που είχα πληρώσει μεγαλύτερο πρόστιμο αλλά δεν μου είχαν πάρει το δίπλωμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, totalius είπε Για να μην ανοίγω άλλο θέμα . Μου ήρθε ειδοποίηση από την εταιρεία που δουλεύω ( leasing αυτοκίνητο ) για πρόστιμο 50 ευρώ λόγω ταχύτητας και αφαίρεση διπλώματος για 2; μήνες και ότι θα ειδοποιηθώ από τη τροχαία της περιοχής μου . Η απορία μου είναι πως με τόσο μικρό πρόστιμο υπάρχει αφαίρεση διπλώματος ; Έχει αλλάξει κάτι από παλιότερα που είχα πληρώσει μεγαλύτερο πρόστιμο αλλά δεν μου είχαν πάρει το δίπλωμα ; https://www.gocar.gr/news/feed/28768,Poia_einai_ta_prostima_gia_ypervolikh_ta.html 50 ευρο και αφαιρεση διπλώματος 2 μηνες δεν βλέπω καπου. Αν ηταν 350 και 2 μηνες θα το ακουγα. Εκτος αν απλα σου εκαναν χαρη με το προστιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου (επεξεργασμένο) ...κάθε φορά π βαζουν ακομη μια ιδιοφυΐα σε σε καποιο υπουργειο μεταφορων τα τροποποιουν ...ο τωρινος ειπε να παρει βραβειο... Κανεις δεν δίνει σημασία μέχρι να του τύχει.. πριν λίγο καιρό οι νομικοί έλεγαν ότι δεν γίνεται να μπαίνεις φυλακή γ ένα τροχαίο ή επειδή έκανες παράνομη προσπέραση ή μίλαγες στο τηλ. Με υπερβολική ταχύτητα κ αλκοτεστ έχεις και δικαστηριο γ κακουργημα ... αρκετά σημαντική βαθμίδα π απαιτει δικηογορο κ ποινες π ισως να ειναι αρκετά χιλιάρικα εξοδα.. Επεξ/σία 23 Ιουλίου από kage 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 49 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε https://www.gocar.gr/news/feed/28768,Poia_einai_ta_prostima_gia_ypervolikh_ta.html 50 ευρο και αφαιρεση διπλώματος 2 μηνες δεν βλέπω καπου. Αν ηταν 350 και 2 μηνες θα το ακουγα. Εκτος αν απλα σου εκαναν χαρη με το προστιμο. Τι να σου πω και εγώ όπου και να έψαξα δεν το είδα πουθενά . Γράφει ξεκάθαρα Κ.Ο.Κ (ΤΑΧ) 50 ΕΥΡΩ ΑΦΑΙΡΕΣΗ 60ημ Α.Ι.Ο. Δε παίζει χάρη γιατί ήρθε αυτοματοποιημένο από κάμερα μάλλον . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα