Προς το περιεχόμενο

ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

orfeas_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα ,

Οπως πήγαινα για μπανάκι βλέπω ένα φορτηγό με βλάβη να πηγαίνει με 10χλμ αλάρμ αναμμένα και να βγάζει καπνούς . Μου κάνει νόημα με το χέρι να τον προσπεράσω . Τον προσπερνάω και τακ μπλόκο . Σταματάω τους δίνω τα χαρτιά και μου λένε πάτησες διπλή γραμμή θα σε γράψουμε . Ο δρόμος όμως δεν είχε διπλής και όταν τους το είπα μου λένε πως είναι πήγαινε έλα ο δρόμος και απαγορεύεται η προσπέραση . Ο δρόμος δεν είχε ταμπέλα απαγόρευσης για προσπέραση αλλά ούτε διπλής . Πήγα μίλησα με τον διοικητή νέα ιωνια και μ είπε πήγαινε πλήρωσε το πρόστιμο και έλα αύριο να πάρεις τα χαρτιά σου . Θα πάω αύριο να τα πάρω αλλά θέλω να το κάνω θέμα και να πάρω τα 2 κατοστάρικα πίσω γιατί με γράψανε χωρίς να έχω κάνει κάτι . Τι γίνετε ; Πως το αντιμετωπίζω ; ( επισυνάπτω link απ τον δρόμο που δεν έχει διπλής ) 

https://ibb.co/Hr8tj4D
https://ibb.co/ryfQLsB

https://maps.app.goo.gl/p4ydJEDGY3Qygjhs8?g_st=ic

Επεξ/σία από orfeas_gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

39 λεπτά πριν, orfeas_gr είπε

Τι γίνετε ; Πως το αντιμετωπίζω ;

Δεν έπρεπε να πληρώσεις. Έπρεπε να κάνεις ένσταση. Δεν μπορεί να σε γράψει για κάτι τέτοιο αφού δεν υπάρχει διαγράμμιση. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι διπλής με διακεκομμένη. 

Αν ήταν έτσι θα μπορούσε να σε γράψει και ότι πέρασες με κόκκινο σε σημείο που δεν έχει φανάρι. Θεωρείται παράβαση καθήκοντος. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δεν θα το πληρωνα και θα του εκανα και αναφορα για κατάχρηση εξουσίας 

Αυτά γραπτά σε γραπτή ένσταση 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

33 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν έπρεπε να πληρώσεις. Έπρεπε να κάνεις ένσταση. Δεν μπορεί να σε γράψει για κάτι τέτοιο αφού δεν υπάρχει διαγράμμιση. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι διπλής με διακεκομμένη. 

Αν ήταν έτσι θα μπορούσε να σε γράψει και ότι πέρασες με κόκκινο σε σημείο που δεν έχει φανάρι. Θεωρείται παράβαση καθήκοντος. 

Ο διοικητής μου είπε πως δεν ήμουν μπροστά στο σκηνικό δεν μπορώ να κάνω . Πρέπει να πληρώσεις το πρόστιμο και αύριο έλα να πάρεις τα χαρτιά σου 

1 λεπτό πριν, orfeas_gr είπε

Ο διοικητής μου είπε πως δεν ήμουν μπροστά στο σκηνικό δεν μπορώ να κάνω . Πρέπει να πληρώσεις το πρόστιμο και αύριο έλα να πάρεις τα χαρτιά σου 

Και μου είπε να κάνω ένσταση ότι πρέπει να πάρω τα χαρτιά μου λόγο δουλειάς ( επαγγελματικό δίπλωμα ) 

31 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγω δεν θα το πληρωνα και θα του εκανα και αναφορα για κατάχρηση εξουσίας 

Αυτά γραπτά σε έφεση 

να κάνω έφεση και να ζητήσω πίσω τα λεφτά και τα point ;

2 λεπτά πριν, orfeas_gr είπε

Και μου είπε να κάνω ένσταση ότι πρέπει να πάρω τα χαρτιά μου λόγο δουλειάς ( επαγγελματικό δίπλωμα ) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, orfeas_gr είπε

Αν καταλάβει ότι θα κάνεις κλπ δεν θα είναι χαζός να μην σβήσει την κλίση 

Το οτι δεν ήταν μπροστά λέει μαλακιες 

Φυσικά και μπορούσε να καλέσει αυτούς οι σου έκοψαν την κλίση 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

3 hours ago, Nabuko said:

Εδώ πέρα βλέπω τον Ιούλιο του 2011 σαν να αχνοφαινοταν μια διπλή γραμμή.

Ειλικρινα δε γνωρίζω τι γίνεται σε διαγραμμίσεις που έχουν σβήσει. Εξακολουθούν να ισχύουν; 

5B0ABF10-7671-41F1-AA4E-5AC39027327E.jpeg

1 λεπτό πριν, GodzillaCover είπε

Εδώ πέρα βλέπω τον Ιούλιο του 2011 σαν να αχνοφαινοταν μια διπλή γραμμή.

Ειλικρινα δε γνωρίζω τι γίνεται σε διαγραμμίσεις που έχουν σβήσει. Εξακολουθούν να ισχύουν; 

Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δεν την βλέπω. Αλλά και πάλι δεν βλέπω γιατί είναι πρόβλημα του οδηγού αυτό. Ο οδηγός υποχρεούται να κινείται με βάση την κάθετη και οριζόντια σήμανση που βλέπει μπροστά του. Δεν υποχρεούται να μυρίζει τα νύχια του για να εντοπίσει τι στο διάολο υπήρχε στο σημείο πριν χρόνια, αν έχουν σβηστεί οι διαγραμμίσεις και τι διαγραμμίσεις ήταν αυτές ή αν έχει αφαιρεθεί το σήμα από οποιαδήποτε αιτία. 

• Like 7

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Με φωτό που δεν υπάρχει κανένα σήμα ή διαγράμμιση έπρεπε να πας στον διοικητή.

Θα κανω καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη , θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων … το πλήρωσα για να μου δώσει τα χαρτιά μου φεύγω Γερμανία δρομολόγιο 

• Like 1

Δεν έπρεπε να πληρώσεις τίποτα. Δεν υπάρχει σήμανση ούτε οριζόντια ούτε κάθετη κατά συνέπεια δεν υπάρχει παράβαση. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι μπορεί να υπήρχε πριν 10 χρόνια ή χθες. Σήμερα ΔΕΝ υπάρχει απαγόρευση προσπέρασης. Συνήγορο του πολίτη ή ακόμα και μήνυση στο διοικητή.

Παντως το προστιμο για παραβιαση διπλης γραμμης ειναι 700!!! και κρατηση διπλωματος για 20 ημερες.

Εσενα σου κρατησαν το διπλωμα;

2 ώρες πριν, cumulus είπε

Παντως το προστιμο για παραβιαση διπλης γραμμης ειναι 700!!! και κρατηση διπλωματος για 20 ημερες.

Εσενα σου κρατησαν το διπλωμα;

Εγραψε οτι του ειπαν οτι αν πληρωσει θα του το δωσουν 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...