Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω ένα android smartphone του οποίου έχει σπάσει η οθόνη και θέλω να περάσω τους λογαριασμούς google σε ένα καινούργιο. Η οθόνη του παλιού είναι σπασμένη οπότε δεν έχω οθόνη. Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο μπορώ να συνδέσω το κινητό σε κάποια άλλη οθόνη άλλης συσκευής με κάποιο καλώδιο για να μπορέσω να έχω εικόνα και να τραβήξω το email από εκεί;

Δημοσ.

Περνάς το Gmail στο καινούργιο τηλέφωνο και κάνεις επαναφορά από αντίγραφο και θα έρθουν όλοι οι κωδικοί και εφαρμογές που είχες. Βασικό να έχεις ενεργοποιήσει το αντίγραφο. 

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω το email γι αυτό προσπαθώ να βρω τρόπο σύνδεσης του σπασμένου κινητού με κάποια συσκευή για να έχω εικόνα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bobbyray21 είπε

Δεν γνωρίζω το email γι αυτό προσπαθώ να βρω τρόπο σύνδεσης του σπασμένου κινητού με κάποια συσκευή για να έχω εικόνα.

Δεν ξέρεις το email ,ξέρεις τον κωδικό για το  email?

Δημοσ.

Αν δεν είναι 10ετίας το κινητό και φορτίζει με type-c τότε με μία οθόνη που δέχεται συνδέσεις μέσω type-c θα μπορέσεις (αν δεν έχει και κάποιο άλλο πρόβλημα το κινητό) να πάρεις εικόνα από την εξωτερική οθόνη.

Δημοσ.

Έστω ότι το συνδέω σε ένα monitor με USB-C to HDMI και ανοίγω το κινητό, η εικόνα θα έρθει αυτόματα στο monitor χωρίς να πατήσω κάτι στο κινητό;

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Timour21 είπε

Αν δεν είναι 10ετίας το κινητό και φορτίζει με type-c τότε με μία οθόνη που δέχεται συνδέσεις μέσω type-c θα μπορέσεις (αν δεν έχει και κάποιο άλλο πρόβλημα το κινητό) να πάρεις εικόνα από την εξωτερική οθόνη.

Η πλειοψηφία των κινητών (ακόμα και καινούργια μοντέλα) δεν επιτρέπουν την σύνδεση της usb-c με hdmi, οπότε καλό θα ήταν να κοιτάξει αν το μοντέλο κινητού του έχει full function usb-c

• Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, slr είπε

Η πλειοψηφία των κινητών (ακόμα και καινούργια μοντέλα) δεν επιτρέπουν την σύνδεση της usb-c με hdmi, οπότε καλό θα ήταν να κοιτάξει αν το μοντέλο κινητού του έχει full function usb-c

Για κάποιο λόγο, επειδή σε ότι κινητό είχα δεν είχα θέμα (πάντα motorola τα τελευταία 12 χρόνια) υπέθεσα (βλακωδώς) ότι το υποστηρίζουν όλα. My bad.

Δημοσ.

Απίθανο να υποστηρίζει τέτοια δυνατότητα το απλό redmi (δεν θυμάμαι μοντέλο) για το οποίο αναφέρομαι αλλά θα το προσπαθήσω. Ευχαριστώ παιδιά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...