filip123go Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Για το λαπτοπ της δουλειάς μια χαρα είναι. Στο προσωπικό ούτε για αστείο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitoo Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου H Microsoft με την άνοδο του ΑΙ πάει το λεγόμενο “bloatware” σε νέα επίπεδα. Πολυ παρεμβατικά προς τον χρήστη όλα αυτά με μέγιστο όφελος για την ms που θα εκπαιδεύει τα μοντέλα της ασταμάτητα και με τον χρήστη να επωφελείται μόνο άμα είναι τεμπέλης σε σημείο που βαριέται και να κάνει ένα google search. Η νέα σειρά λαπτοπ με τους επεξεργαστές της Qualcomm θα ξεκινάνε από το χιλιάρικο απ ότι έχω καταλάβει. Με αυτό το δεδομένο δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην πάρει κάνεις ένα MacBook Air που παίζει επίσης στο χιλιάρικο και να τρέχει τα windows με Virtual machine. 1. Γλιτώνεις από την πλαστική σαβούρα που είναι τα περισσότερα λαπτοπ. 2. Έχεις ίδιες και καλύτερες επιδόσεις με τους επεξεργαστές της Qualcomm αλλά με πολύ χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. 3. Έχεις ένα λογισμικό που αναπτύσσεται χρόνια προς όφελος του χρήστη και όχι της εταιρείας. 4. Ξέρεις πως τα ΑΙ features που θα λανσάρει η Apple θα γίνονται σταδιακά και με συνεχή αξιολόγηση για το κατά ποσό προσφέρουν κάτι ουσιαστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 3 hours ago, Gk2016 said: Λίγη, ελάχιστη εμπειρία να έχεις, θα είναι αρκετή για να συνειδητοποιήσεις ότι θα υπάρχουν επαρκώς μπούρδες (σ.σ. "ενθούσιαστς" τους ονομάζουν) που θα τρέξουν να προσθέσουν τις ... δυνατότητες αυτοπαρακολούθησης (*) των πάντων. *κι από ένα κάρο ακόμη Υπηρεσίες και Οργανισμούς. Προφανώς έχω γιαυτό και το έθεσα έτσι. Δυστηχως το χειρότερο όλων είναι το κλασικό Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δυστυχώς εμείς που δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι πάντα την πατάμε οι υπόλοιποι όλα καλά. Νομίζω πρέπει πλέον να έχουμε οχ8 ένα browser με χ ρυθμίσεις και και και κόλπα αλλά ένα πισι για ίντερνετ ένα για ονλαιν παιχνίδι ένα για ένα για ένα για .τα 3 τελευταία χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και ένα ακόμα χωρίς καν πρόσβαση σε τοπικό δίκτυο η καλύτερα ας πάρουμε κάνα αλάτι κάνα αμιγκα αλλά χωρίς μόντεμ μπας και σωθούμε 🤣🤣 46 minutes ago, Pitoo said: 3. Έχεις ένα λογισμικό που αναπτύσσεται χρόνια προς όφελος του χρήστη και όχι της εταιρείας. 4. Ξέρεις πως τα ΑΙ features που θα λανσάρει η Apple θα γίνονται σταδιακά και με συνεχή αξιολόγηση για το κατά ποσό προσφέρουν κάτι ουσιαστικό Για το 3 δεν ξέρω και δεν το πιστεύω αλά το δέχομαι αναγκάστηκα Για το 4 περίμενε πρώτα και μετά βλέπουμε εγώ δεν κρατάω καν καλάθι όχι απλά μικρό... Για το θέμα κόστους ποιότητας δεν το συζητάω έχεις απόλυτο δίκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα