seithan Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ρο εξής πρόβλημα μς τα Hyperx, την έκδοση μόνο με 3.5μμ. Όταν το συνδέω με κινητά ή ταμπλέτα - όλα Android, ούτε μεταδίδει ήχο, αλλά ούτε το μικρόφωνο δουλεύει. - Αυτό όταν χρησιμοποιώ το 3.5μμ βύσμα με τα τρία κανάλια (L, R, Mic). Όταν τώρα συνδέσω και την προέκταση όπου διαχωρίζει τα κανάλια σε stereo 3.5mm jack + 3.5mm mic jack, και συνδέσω το stereo βύσμα σε συσκευή, έχω ήχο. Αλλά φυσικά μετά δεν έχω μικρόφωνο. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ.
Voodooman Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά θα δοκίμαζα ένα φτηνό 3.5mm jack θηλυκό που καταλήγει σε USB-C.
tzavardin Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Στις 3/6/2024 στις 2:00 ΜΜ, seithan είπε Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ρο εξής πρόβλημα μς τα Hyperx, την έκδοση μόνο με 3.5μμ. Όταν το συνδέω με κινητά ή ταμπλέτα - όλα Android, ούτε μεταδίδει ήχο, αλλά ούτε το μικρόφωνο δουλεύει. - Αυτό όταν χρησιμοποιώ το 3.5μμ βύσμα με τα τρία κανάλια (L, R, Mic). Όταν τώρα συνδέσω και την προέκταση όπου διαχωρίζει τα κανάλια σε stereo 3.5mm jack + 3.5mm mic jack, και συνδέσω το stereo βύσμα σε συσκευή, έχω ήχο. Αλλά φυσικά μετά δεν έχω μικρόφωνο. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ. Πριν δοκιμάσεις την αποπάνω λύση θα έλεγα πρώτα να καθοριστούν με ισοπροπυλικη αλκοόλη και το jack των ακουστικών και οι θύρες του κινητού/tablet. Γίνονται θαύματα. Οι θύρες των κινητών συσκευών μαζεύουν πολλή σκονη λόγω της χρήσης και πάντα έχουν θέματα συνδεσιμότητας. Βέβαια από τη στιγμή που γίνεται σε δύο συσκευές, μάλλον είναι αλλού το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα