damoclesword Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα ένα ασύρματο πληκτρολόγιο με ποντίκι combo: https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Wireless-Mouse/xiaomi-keyboard-mouse-combo.aspx Όλα μια χαρά, μόνο που αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: δεν μπορώ να έχω μόνιμα ενεργοποιημένα τα functions του πλήκτρου Fn. Πιο συγκεκριμένα, δεν μπορώ να αυξομειωσω τον ήχο ή να βάλω mute, αν μαζί με τα F1, F2, F3 δεν πατάω και το Fn παράλληλα. Έχω δοκιμάσει έναν συνδυασμό πλήκτρων μήπως μπορέσει να κλειδώσει το Fn ως μόνιμα ενεργό, αλλά μάταια. Πχ Fn+Esc, Fn+Alt, Fn+Tab, Fn+Caps Lock. Στο πληκτρολόγιο δεν υποδεικνύει κανένα lock πουθενά, στο ίντερνετ σε άλλα φόρουμ δεν αναφέρουν τίποτα, το ίδιο και η official ιστοσελίδα της Xiaomi. Το λάπτοπ στο οποίο το έχω συνδέσει, ένα Dell Latitude 5440, έχει τα Fn functions λειτουργικά όπως το θέλω. Αλλά του εξωτερικού πληκτρολογίου Xiaomi δεν... Έχει κανείς καμιά ιδέα για το θέμα;
kinhthra Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Μπορεί και να μην το έχει σαν δυνατότητα. Έχετε δοκιμάσει FN+F12 1
damoclesword Δημοσ. 3 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, kinhthra είπε Μπορεί και να μην το έχει σαν δυνατότητα. Έχετε δοκιμάσει FN+F12 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μόλις το δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν έπιασε. Ανεβάζω μια φωτογραφία του πληκτρολογίου, μήπως κάποιος δει κάτι που να είναι ενδεικτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα