triple_sec Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου αυτό που λέει το τίτλος με ενδιαφέρει να είναι Android επειδή βλέπω από πολλές πηγές που τις αλλάζω συνέχεια με διάφορα trials (Vodafone TV, Cinobo, MUBI, NBA , Euroleague, Cosmote, Nova, Prime Video) οπότε δε θέλω να κάθομαι να ψάχνω ποιο λειτουργικό υποστηρίζει ποια εφαρμογή. αν πάρω Samsung, LG ή Hisense δε γλιτώνω το boxάκι. η τιμή τους παραπλήσια. 562 η Sony απο Κωτσόβολο, 524 η TCL από Γερμανό με payzee. ο Γερμανός με προβληματίζει λίγο στην επέκταση εγγύησης, που είναι αρκετά minimal οι όροι, οπότε σκέφτομαι να μην την κάνω καν. και σε Κωτσόβολο θα την διαπραγματευτώ επί τόπου, τα 90 που ζητάει φαίνονται πολλά για τηλεόραση των 500 ευρώ. ευχαριστώ για κάθε ιδέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Άνθρωπε μου κατέβασε το stremio(αυτό βασικά για ταινίες/σειρές) σε οποιαδήποτε τηλεόραση(και υπολογιστή)και αν πάρεις να αγιάσεις από τα trials. Έτσι όπως τις βλέπω, δεν βλέπω τον λόγο να πας στην Sony εκτός αν έχει τεράστια διαφορά στην οθόνη. η TCL έχει πολλά περισσότερα να σου δώσει. Μετά από κει και πέρα ειναι ο επεξεργαστής εικόνας που έχει η καθεμία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Payne83 Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Για να πάρεις Sony τηλεόραση να πιάνει την TCL C805 σε επίπεδο εικόνας και ήχου πρέπει να πας σε σειρά X85 και πάνω. Μεταξύ αυτών των δύο σε όλους του τομείς σχεδόν η TCL είναι ανώτερη. Τώρα η αντοχή στον χρόνο είναι κάτι που θα φανεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου Τελικα τι εκανες? Την κοιταω και εγω την συγκεκριμενη TCL αλλα με τρομαζει λιγο η αντοχη σε βαθος χρονου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triple_sec Δημοσ. 22 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 21/7/2024 στις 5:02 ΜΜ, tzagaritos είπε Τελικα τι εκανες? Την κοιταω και εγω την συγκεκριμενη TCL αλλα με τρομαζει λιγο η αντοχη σε βαθος χρονου. δεν την πρόλαβα Γερμανό στα 650 από κατάστημα (αντί για 700 στο e-shop) και 20% επιστροφή με Eurobank επειδή ταξίδευα, δεν έκανα payzy επειδή με εκνευρίζει που ζητά διασταύρωση με taxis, δεν μπόρεσα να την πάρω από Vodafone αφού η οικοδομή έχει οπτική Inalan και δεν διατίθεται το Fiber εδώ. ε, το σύμπαν κάπως μου λέει να μην την πάρω. πάντως η TCL δεν έχει βγάλει ακόμα μοντέλο του 2024 σε αυτή την κατηγορία QLED. Επεξ/σία 22 Ιουλίου από triple_sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Τις φοβάμαι τις TCL γάμωτο. Από τη μια φουλ καλά χαρακτηριστικά με πολύ προσιτή τιμή, από την άλλη πολλά σχόλια με καμμένα πίξελ και οριζόντιες γραμμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triple_sec Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Και μάλλον δικαιώθηκα επειδή κέρδισα το Xiaomi TV box από τον διαγωνισμό της Ertflix, οπότε τώρα πορώ να κινηθώ για TV ανεξάρτητα από λειτουργικό σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα