Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, boksic_9 είπε

Ψάχνω σε αυτά τα χρήματα την καλύτερη δυνατή επιλογή 

Στα 400€, για μια όσο γίνεται ολοκληρωμένη πρόταση, κινείσαι ανάμεσα σε Motorola Edge 40 η Edge 40 Neo αν και ανάμεσα σε αυτά τα δύο, προτιμότερο το πρώτο, λόγω καλύτερης αυτονομίας. Ίσως θα έριχνα μια ματιά στο Edge 50 Fusion. 

Σε αυτή την κατηγορία τιμής, κοίτα και Redmi Note 13 Pro καθώς επίσης και το καινούριο Realme 12+. Αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, καλή περίπτωση είναι και το Realme 12 Pro. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tsimisdel είπε

Στα 400€, για μια όσο γίνεται ολοκληρωμένη πρόταση, κινείσαι ανάμεσα σε Motorola Edge 40 η Edge 40 Neo αν και ανάμεσα σε αυτά τα δύο, προτιμότερο το πρώτο, λόγω καλύτερης αυτονομίας. Ίσως θα έριχνα μια ματιά στο Edge 50 Fusion. 

Σε αυτή την κατηγορία τιμής, κοίτα και Redmi Note 13 Pro καθώς επίσης και το καινούριο Realme 12+. Αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, καλή περίπτωση είναι και το Realme 12 Pro. 

Συγκριτικά μεταξύ αυτών τι προτείνετε? 

Edge 50 fusion    vs    Realme 12 pro 

Και 

Edge 50 pro     vs    Realme 12 pro +

Δημοσ.
3 ώρες πριν, boksic_9 είπε

Συγκριτικά μεταξύ αυτών τι προτείνετε? 

Edge 50 fusion    vs    Realme 12 pro 

Και 

Edge 50 pro     vs    Realme 12 pro +

Στο δεύτερο δίλημμα, ξεκάθαρα Edge 50 Pro, είναι ανώτερης κατηγορίας κινητό.

Στο πρώτο δίλημμα, είναι δύσκολη η απόφαση, για το πρώτο δεν έχω διαβάσει σχόλια η κριτικές συνεπώς, δεν ξέρω αν θα το προτιμούσα έναντι του Realme 12 Pro. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsimisdel είπε

Στο δεύτερο δίλημμα, ξεκάθαρα Edge 50 Pro, είναι ανώτερης κατηγορίας κινητό.

Στο πρώτο δίλημμα, είναι δύσκολη η απόφαση, για το πρώτο δεν έχω διαβάσει σχόλια η κριτικές συνεπώς, δεν ξέρω αν θα το προτιμούσα έναντι του Realme 12 Pro. 

απ' οτι βλεπω στο Σκρουτζ το 50 pro εχει 150Ε παραπανω αποτε δεν μπορει να συγκριθεί  12 pro + ειναι αλλη κατηγορία τιμής 

απο τα χαρακτηριστικά το 50 fusion ειναι λιγο καλύτερο απο το 12 pro 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Votritis είπε

απ' οτι βλεπω στο Σκρουτζ το 50 pro εχει 150Ε παραπανω αποτε δεν μπορει να συγκριθεί  12 pro + ειναι αλλη κατηγορία τιμής 

απο τα χαρακτηριστικά το 50 fusion ειναι λιγο καλύτερο απο το 12 pro 

Και για να καταλάβω το Realme 12 Pro + υπερτερεί κάπως του Edge 50 Fusion, σωστά? 

Και επειδή θα το πάρω με αποφορολογηση το ένα βγαίνει (fusion) 310 και το Realme 350 περίπου. Αξίζει τα 40 παραπάνω το 12pro +? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, boksic_9 είπε

Και για να καταλάβω το Realme 12 Pro + υπερτερεί κάπως του Edge 50 Fusion, σωστά? 

Και επειδή θα το πάρω με αποφορολογηση το ένα βγαίνει (fusion) 310 και το Realme 350 περίπου. Αξίζει τα 40 παραπάνω το 12pro +? 

Τα κινητα θεωρητικά  ειναι αρκετα κοντα , για να σου δωσει καποιος μια ξεκάθαρη απαντηση θα πρεπει να τα εχει δοκιμάσει και τα δυο και να σου πει , εμεις περισσοτερο μιλαμε θεωρητικά .https://www.kimovil.com/en/compare/motorola-edge-50-fusion-global-12gb-512gb,realme-12-pro-plus-12gb-512b-in

Εχουν ιδιο επεξεργαστή ,ραμ, μπαταρια , θεωρητικά το 12 Pro + εχει λιγο καλυτερη καμερα  , απο την άλλη το  50 fusion ειναι πιο λεπτο πιο ελφρυ εχει λιγο καλυτερη πιστοποιηση στην προστασια απο νερο και σκονη κτλ .

Εγω θα ελεγα να περιμενεις να βγουν καποια ελληνικά ριβιου για το 50 Fusion να δεις τι λεει και στην πραγματικότητα η συσκευή .

Επεξ/σία από Votritis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...