Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα. 

Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με κάποιες συσκευές :

https://www.skroutz.gr/s/49243235/Motorola-Edge-40-Neo-5G-Dual-SIM-12GB-256GB-Peach-Fuzz.html?product_id=205426130&sponsored=listing

https://www.skroutz.gr/s/53571659/Motorola-Edge-50-Fusion-5G-12GB-512GB-Forest-Blue.html

Και τρίτη αλλά ποιο ακριβή κατά 150 € περίπου. 

https://www.skroutz.gr/s/52437368/Motorola-Edge-50-Pro-5G-12GB-512GB-Black-Beauty.html

Θα ήθελα την γνώμη σας για τις συγκεκριμένες συσκευές γιατί έχω ακούσει αρκετά καλα λόγια. 

Δημοσ.

εχω το edge 30 neo και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος, καμια σχεση βεβαια στα χαρακτηριστικα με αυτα που αναφαιρεις αλλα ανετα θα ξανα πηγαινα σε Μοτορολα για το λογο οτι εχει λεπτές και ελαφριές συσκευές με στοκ android  , τα πιο value φαινεται να ειναι τα 40 ΝΕΟ και 50  FUSION  , το PRO  το βλεπω 200Ε πανω απο fusion και με μικροτερη μπαταρια .......

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Votritis είπε

εχω το edge 30 neo και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος, καμια σχεση βεβαια στα χαρακτηριστικα με αυτα που αναφαιρεις αλλα ανετα θα ξανα πηγαινα σε Μοτορολα για το λογο οτι εχει λεπτές και ελαφριές συσκευές με στοκ android  , τα πιο value φαινεται να ειναι τα 40 ΝΕΟ και 50  FUSION  , το PRO  το βλεπω 200Ε πανω απο fusion και με μικροτερη μπαταρια .......

απο updates πως πάει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

απο updates πως πάει;

Η Μοτορολα δινει αν δεν κανω λαθος στανταρ 2 αναβαθμίσεις android και 3 χρονια security updates , λογικα δηλαδή το ΝΕΟ θα παρει και το 15 και τα αλλα μεχρι το android 16 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πάρα πολύ όμορφες και καλές και αξιόπιστες συσκευές. Το 40 ΝΕΟ είναι περσινό μοντέλο ενώ τα Edge 50 είναι τα φετινά. Αν μπορείς να πας στα χρήματα που ζητάει το Pro φυσικά να πας εκεί, έχει καλύτερη κάμερα συν τηλεφακό, μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνης και καλύτερο επεξεργαστή. Όσο για την μπαταρία μην το σκέφτεσαι, οι συσκευές της Motorola έχουν καθαρό λογισμικό Android χωρίς τα βαρίδια που έχουν άλλες εταιρείες και μεγαλώνει η κατανάλωση. Η διαχείριση είναι άριστη και με συνεχείς χρήση θα σου κρατάει μία με μιάμιση μέρα, άσε που σε μισή ώρα θα φορτίζει με τον υπερταχυφορτιστη που έχει. Αναβάθμιση λογισμικού θα πάρει 3, και 4 χρόνια ενημερώσεις. Φυσικά και το Fusion μια χαρά είναι αν δεν θέλεις να δώσεις πάνω από 400€. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, CaptainChris είπε

Είναι πάρα πολύ όμορφες και καλές και αξιόπιστες συσκευές. Το 40 ΝΕΟ είναι περσινό μοντέλο ενώ τα Edge 50 είναι τα φετινά. Αν μπορείς να πας στα χρήματα που ζητάει το Pro φυσικά να πας εκεί, έχει καλύτερη κάμερα συν τηλεφακό, μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνης και καλύτερο επεξεργαστή. Όσο για την μπαταρία μην το σκέφτεσαι, οι συσκευές της Motorola έχουν καθαρό λογισμικό Android χωρίς τα βαρίδια που έχουν άλλες εταιρείες και μεγαλώνει η κατανάλωση. Η διαχείριση είναι άριστη και με συνεχείς χρήση θα σου κρατάει μία με μιάμιση μέρα, άσε που σε μισή ώρα θα φορτίζει με τον υπερταχυφορτιστη που έχει. Αναβάθμιση λογισμικού θα πάρει 3, και 4 χρόνια ενημερώσεις. Φυσικά και το Fusion μια χαρά είναι αν δεν θέλεις να δώσεις πάνω από 400€. 

Θα έλεγα το κανονικό edge 40 αντί του edge 40 neo...... 

Είναι ανώτερο !! 

Καλό απόγευμα 

Επεξ/σία από polhs
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Αναβάθμιση λογισμικού θα πάρει 3, και 4 χρόνια ενημερώσεις. Φυσικά και το Fusion μια χαρά είναι αν δεν θέλεις να δώσεις πάνω από 400€. 

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο 50 Pro , γιατι απ οτι το εψαξα 3 χρονια θα δωσει κυρίως στα flagship , στα midrange οπως το 40 ΝΕΟ αναμενεται να παρει 2   https://www.androidupdatetracker.com/p/motorola-edge-40-neo

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα δηλαδή στην 1η κατηγορία των 400 και στην 2η κατηγορία των 600 ποια πιστεύετε ότι τα καλύτερα. Ποια είναι τα vfm 

Δημοσ.

Στην πρώτη κατηγορία, μεταξύ Edge 40 Neo & Edge 40 παίζεται το παιχνίδι, με ελαφρύ προβάδισμα στο Edge 40. Υπάρχει και το Edge 50 Fusion αλλά δε γνωρίζω περαιτέρω πράγματα, στο αν θεωρείται vfm δηλαδή. Στη δεύτερη κατηγορία, παίζει το Edge 50 Pro, δεν ξέρω αν θεωρείται vfm, συγκριτικά με τα δεδομένα της κατηγορίας τιμής, πιστεύω πως ναι, δεν ξέρω με βάση τη σειρά edge που κυμαίνεται. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsimisdel είπε

Στην πρώτη κατηγορία, μεταξύ Edge 40 Neo & Edge 40 παίζεται το παιχνίδι, με ελαφρύ προβάδισμα στο Edge 40. Υπάρχει και το Edge 50 Fusion αλλά δε γνωρίζω περαιτέρω πράγματα, στο αν θεωρείται vfm δηλαδή. Στη δεύτερη κατηγορία, παίζει το Edge 50 Pro, δεν ξέρω αν θεωρείται vfm, συγκριτικά με τα δεδομένα της κατηγορίας τιμής, πιστεύω πως ναι, δεν ξέρω με βάση τη σειρά edge που κυμαίνεται. 

Δηλαδή πιστεύεις σε αυτά τα χρήματα είναι καλή η επιλογή για motorola ή υπάρχουν κσι άλλα μοντέλα άλλων εταιρειών? 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, boksic_9 είπε

Δηλαδή πιστεύεις σε αυτά τα χρήματα είναι καλή η επιλογή για motorola ή υπάρχουν κσι άλλα μοντέλα άλλων εταιρειών? 

Κατάλαβα ότι ψάχνεις αυστηρά και μόνο για Motorola. Χωρίς να είναι κακές οι προτάσεις της εταιρείας, υπάρχουν και άλλες επιλογές στην αγορά που μπορείς να κοιτάξεις. Αντίστοιχης φιλοσοφίας σε εμπειρία χρήσης λογισμικού, είναι κάποια πρόταση της Realme, έχει αντίστοιχο λογισμικό, με την έννοια ότι έχει μια σχετικά stock έκδοση του Android. 

Σε αυτά τα χρήματα, αυτές οι δύο εταιρείες κυρίως προσφέρουν vfm προτάσεις, χωρίς φυσικά να απορρίπτεται το οτιδήποτε άλλο. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsimisdel είπε

Κατάλαβα ότι ψάχνεις αυστηρά και μόνο για Motorola. Χωρίς να είναι κακές οι προτάσεις της εταιρείας, υπάρχουν και άλλες επιλογές στην αγορά που μπορείς να κοιτάξεις. Αντίστοιχης φιλοσοφίας σε εμπειρία χρήσης λογισμικού, είναι κάποια πρόταση της Realme, έχει αντίστοιχο λογισμικό, με την έννοια ότι έχει μια σχετικά stock έκδοση του Android. 

Σε αυτά τα χρήματα, αυτές οι δύο εταιρείες κυρίως προσφέρουν vfm προτάσεις, χωρίς φυσικά να απορρίπτεται το οτιδήποτε άλλο. 

Ψάχνω σε αυτά τα χρήματα την καλύτερη δυνατή επιλογή 

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του motorola edge 40..... 

Ευχαριστημένος σε όλα , τα Motorola μάλιστα λόγω stock android δεν έχουν κολλήματα κλπ . 

Το μόνο που δεν ξέρω αν σε βολέψει είναι η κυρτή οθόνη . 

Καλό βράδυ 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα, εγώ είμαι κάτοχος του edge 40 pro και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω και να επιβεβαιώσω πως προέρχομαι από xiaomi με μεγαλύτερη μπαταρία και το moto κρατά 1 και 1/2 ημέρα με φουλ χρήση data και Bluetooth . Αυτό που με έχει βολεψει απίστευτα είναι το wireless charging...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...