Προς το περιεχόμενο

Oneplus 12r Global Version 16/256 375€

iaiwannis2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• What if the package is held by customs?

As buyer is obligated to do the customs clearance, please contact the local customs to know the detained reason first:1. Importing tax/document is required. Please pay the tax/provide the document for customs clearance.2. Document from seller is missing. Please contact seller to get the required document, and then clear the customs. If seller does not cooperate to provide the document, please open a dispute on the order page, providing the official document from the local customs to clarify the
  • Do I have to pay for customs and import taxes?

You may be charged customs duties and taxes for something you bought on AliExpress because:• Duties and taxes are typically not included in the price of the item, and might not be included in the overall shipping costs you pay to the seller. •
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όσον αφορά εγγύηση για όσους ρωτάνε ισχύει ότι ισχύει σε όλα τα oneplus.Ισχυει κανονικά απ όπου και να το έχεις πάρει μιας και έχουν πλατφόρμα online όπου φαίνεται υπόλοιπο εγγύησης βάζοντας απλά το imei.

8 hours ago, iaiwannis2005 said:

Όσον αφορά εγγύηση για όσους ρωτάνε ισχύει ότι ισχύει σε όλα τα oneplus.Ισχυει κανονικά απ όπου και να το έχεις πάρει μιας και έχουν πλατφόρμα online όπου φαίνεται υπόλοιπο εγγύησης βάζοντας απλά το imei.

Έχεις δοκιμάσει να το στείλεις?

• Like 1

28 λεπτά πριν, JimGer είπε

Έχεις δοκιμάσει να το στείλεις?

Δεν μου χρειάστηκε ποτέ.Γενικα το χω αρκετές συσκευές oneplus καθε ειδους και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα.Γιατι;

5 minutes ago, iaiwannis2005 said:

Δεν μου χρειάστηκε ποτέ.Γενικα το χω αρκετές συσκευές oneplus καθε ειδους και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα.Γιατι;

Όχι απλά για επιβεβαίωση ότι όντως το δέχονται. Το σκέφτομαι να το τσιμπήσω. Αντί δηλαδή να πάρω 11άρι από αγγελίες εδώ μήπως πάρω το 12r. Δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο....

22 minutes ago, iaiwannis2005 said:

Ισχύει κανονικά πάντως.12r θα σου πρότεινα.375€ ακριβώς θα βγει αρκει να εχεις coins και το 80€ κουπονι αφου το γυρίσεις σε δολλάρια 

Μου το βγάζει out of Stock... Είχες και τα 2 να συγκρίνεις btw? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, JimGer είπε

Μου το βγάζει out of Stock... Είχες και τα 2 να συγκρίνεις btw? 

Πανε στα coins και ψαξτο από εκει.Ανανεωνεται συνέχεια.Μολις θα το βρεις χτυπα το γιατι τελειώνουν 

Επεξ/σία από iaiwannis2005
  • Like 1

4 hours ago, iaiwannis2005 said:

Πανε στα coins και ψαξτο από εκει.Ανανεωνεται συνέχεια.Μολις θα το βρεις χτυπα το γιατι τελειώνουν 

Το παρήγγειλα. 340,78 USD= 267,49 GBP (Σύμφωνα με την κάρτα μου) κάτι λιγότερο από 314 ευρώ. Αν μας φάνε τα τελωνεία δεν έχω ιδέα (Εδώ Αγγλία). Το παίζω λίγο στα ζάρια....

25 λεπτά πριν, JimGer είπε

Το παρήγγειλα. 340,78 USD= 267,49 GBP (Σύμφωνα με την κάρτα μου) κάτι λιγότερο από 314 ευρώ. Αν μας φάνε τα τελωνεία δεν έχω ιδέα (Εδώ Αγγλία). Το παίζω λίγο στα ζάρια....

Λογικά θα σου σκάσει μήνυμα για να πληρώσεις το VAT ξεχωριστά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, JimGer είπε

Πωωω κρίμα υπήρχε έξτρα κουπόνι που μειωνε το ποσό για Αγγλία.Εμένα χωρις φπα βγήκε 284€

3 ώρες πριν, JimGer είπε

Ωχ... 

Φπα δυακολα να γλυτώσουμε.Εδω εχουμε και +20€ χρεη εκτελωνισμου

Επεξ/σία από iaiwannis2005

2 ώρες πριν, iaiwannis2005 είπε

Πωωω κρίμα υπήρχε έξτρα κουπόνι που μειωνε το ποσό για Αγγλία.Εμένα χωρις φπα βγήκε 284€

Ναι και παλι μαζί με το +20€ που εχουμε και Ελλάδα βγαίνει 375€

14 ώρες πριν, JimGer είπε

Όχι απλά για επιβεβαίωση ότι όντως το δέχονται. Το σκέφτομαι να το τσιμπήσω. Αντί δηλαδή να πάρω 11άρι από αγγελίες εδώ μήπως πάρω το 12r. Δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο....

Είναι ενα oneplus 11 με πολυ χειροτερες καμερες και τη μερα και τη νυχτα. κατα τα αλλα κινηταρα.

26 minutes ago, oraiustepe said:

Είναι ενα oneplus 11 με πολυ χειροτερες καμερες και τη μερα και τη νυχτα. κατα τα αλλα κινηταρα.

Αν είχα διαβάσει το. Μήνυμα αυτό και το άλλο πάνω ότι τσάμπα εδώσα πάρα πάνω λεφτά δεν θα το έπαιρνα... Καλά να πάθω 😅

3 hours ago, iaiwannis2005 said:

Ποιο ήταν αυτό? Ότι βρήκα για uk έβγαινε ακριβότερο... Αλλα δεν ξέρω αν είχε μέσα το ΦΠΑ. Μπορεί να την πάτησα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...