Προς το περιεχόμενο

Oneplus 12r Global Version 16/256 375€

iaiwannis2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, JimGer είπε

Αν είχα διαβάσει το. Μήνυμα αυτό και το άλλο πάνω ότι τσάμπα εδώσα πάρα πάνω λεφτά δεν θα το έπαιρνα... Καλά να πάθω 😅

Ποιο ήταν αυτό? Ότι βρήκα για uk έβγαινε ακριβότερο... Αλλα δεν ξέρω αν είχε μέσα το ΦΠΑ. Μπορεί να την πάτησα... 

UKAA40 το κουπόνι και σίγουρα φπα δεν ειναι μεσα το ελεγε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 minutes ago, iaiwannis2005 said:

UKAA40 το κουπόνι και σίγουρα φπα δεν ειναι μεσα το ελεγε

Με αυτό το κουπόνι ήταν πιο ακριβό για εμένα... Έτσι έλεγε και στο hotukdeals...
https://www.hotukdeals.com/deals/oneplus-12r-in-blue-global-version-16gb256gb-sd8gen2-with-code-ukju65-aliexpressfactory-direct-collected-store-4352906
294 GBP
Κάτι έκανα λάθος μάλλον. Αλλά γενικά νομίζω το UJ κάτι που έβαλα το κατέβαζε πιο πολύ. Για αυτό το γύρισα σε USD. Τώρα προφανώς για να το πήρες φθηνότερα κάποια πατάτα έκανα....

P.S. Δεν ήξερα δυστυχώς ότι έχει τόσο χειρότερες κάμερες από το 11άρι...

1 ώρα πριν, JimGer είπε

Με αυτό το κουπόνι ήταν πιο ακριβό για εμένα... Έτσι έλεγε και στο hotukdeals...
https://www.hotukdeals.com/deals/oneplus-12r-in-blue-global-version-16gb256gb-sd8gen2-with-code-ukju65-aliexpressfactory-direct-collected-store-4352906
294 GBP
Κάτι έκανα λάθος μάλλον. Αλλά γενικά νομίζω το UJ κάτι που έβαλα το κατέβαζε πιο πολύ. Για αυτό το γύρισα σε USD. Τώρα προφανώς για να το πήρες φθηνότερα κάποια πατάτα έκανα....

P.S. Δεν ήξερα δυστυχώς ότι έχει τόσο χειρότερες κάμερες από το 11άρι...

Επειδή εχω το oneplus nord 3 ο φακος του είναι ιδιος και πολύ καλος θα έλεγα.Που το ειδες οτι ειναι χειρότερες οι κάμερες;

2 λεπτά πριν, iaiwannis2005 είπε

Επειδή εχω το oneplus nord 3 ο φακος του είναι ιδιος και πολύ καλος θα έλεγα.Που το ειδες οτι ειναι χειρότερες οι κάμερες;

Ολα τα κιν αυτα εχουν ακριβώς τον ιδιο φακο

3 hours ago, oraiustepe said:

Είναι ενα oneplus 11 με πολυ χειροτερες καμερες και τη μερα και τη νυχτα. κατα τα αλλα κινηταρα.

52 minutes ago, iaiwannis2005 said:

Από το comment Που έκανα quote Πιο πάνω :P

Κάποτε θα μάθω πως μπορώ να κάνω quote εύκολα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, iaiwannis2005 είπε

Το ότι φοράνε τον ίδιο αισθητήρα δε σημαίνει ότι βγάζουν και ίδιες φώτο. Εθελημένα οι εταιρείες το κάνουν να τραβάει χειρότερα ή τέλος παντων δεν του δίνουν τόση σημασία στο software. Αλλά εγώ ανέφερα γενικά ότι έχει πολύ χειρότερες κάμερες αν δεις τη γενική εικόνα. ultrawide, optical zoom, digital zoom, video και main camera. Ειδικά το nord 3 έχει και επεξεργασία με mediatek επεξεργαστή που σαφώς είναι χειρότερη απο τον snapdragon gen 2. Αλλά εντάξει αν θεωρείτε πως είναι η ίδια κάμερα του oneplus 11, nord 3 και oneplus 12r οκ. Για μένα βλέποντας συγκριτικά στο youtube τουλάχιστον για τα 11, 12r και 12 εχουν δαιφορά και αρκετή θα έλεγα μεταξύ τους. 12r<11<12. Για μένα μόνο το 12 έχει αξιοπρεπή κάμερα. Σκέτο αξιοπρεπή, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. 

Επεξ/σία από oraiustepe

Εν μέρει έχεις σωστή άποψη αλλά εγώ έχω δει και το εξής σε πολλά συγκριτικά.Στην κύρια κάμερα το 12r σε πολλές συνθήκες υπερτερεί του 12.Αλλα όπως και να έχει βάζω ένα gcam και πετάει.

9 hours ago, iaiwannis2005 said:

Εν μέρει έχεις σωστή άποψη αλλά εγώ έχω δει και το εξής σε πολλά συγκριτικά.Στην κύρια κάμερα το 12r σε πολλές συνθήκες υπερτερεί του 12.Αλλα όπως και να έχει βάζω ένα gcam και πετάει.

Αξίζει να ασχοληθείς? Εμένα στο gcam το 360 μου άρεσε. Αλλά άντε να βρεις το σωστό port κλπ...

19 λεπτά πριν, JimGer είπε

Αξίζει να ασχοληθείς? Εμένα στο gcam το 360 μου άρεσε. Αλλά άντε να βρεις το σωστό port κλπ...

Σε ολα τα κινητά με καλο φακο κάνει θαύματα.Αξιζει και πολύ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα.Ενημερωνω οτι ξεκόλλησε απο τελωνείο με χρέωση 89.90€.Αρα 284+89.90=373.90€ βγήκε τελική τιμή το κιν.Καλοριζικο σε όσους το πήρανε σε αυτή την τιμή 250€ κατω απο Ελλάδα 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 20/06/2024 at 04:09, iaiwannis2005 said:

Καλημέρα.Ενημερωνω οτι ξεκόλλησε απο τελωνείο με χρέωση 89.90€.Αρα 284+89.90=373.90€ βγήκε τελική τιμή το κιν.Καλοριζικο σε όσους το πήρανε σε αυτή την τιμή 250€ κατω απο Ελλάδα 

Εγώ το πλήρωσα 320 ευρώ (341 dollars) 😭 Αλλά τουλάχιστον δεν χρειάστηκε να πληρώσω τελωνείο (Αγγλία) 

Spoiler

BTW έστειλα στην oneplus ότι δεν μπορούσα να κάνω Link τη συσκευή μου στο λογαριασμό μου και.... Κακά μαντάτα... 

Δεν ξέρω πως να κάνω quote... 

I am sorry to hear that you are facing this issue with the OnePlus 12R device, that you cannot link the phone to the Red Cable Club.

I would like to kindly inform you that upon checking the IMEI of the phone I saw that your device is a TMGV version.

TM-ended phones are devices that are purchased by unauthorized OnePlus third-party vendors and the phone is a Guianese version and not a European one.

Therefore, I would like to kindly let you know that this is the reason why you cannot link the device to the OnePlus account. A device purchased from a different region (New Guinea) cannot be linked in another region (EU). The device needs to be linked in the region that it was purchased from.

Furthermore, I would like to kindly let you know that if in the future you will need a repair you  will not be able to send the device to our Service Center since this is not an European version.

While we strive to offer the best service to all our customers, it is essential to acknowledge that European and devices purchased from other region have distinct internal components. Consequently, we do not offer cross-region repairs, as the differences in components and specifications can affect the repair procedure. 

Therefore, you will need to contact the seller from whom you purchased the device and ask for after sales support. Based on their Terms and Conditions they will be able to offer you a solution for the issue that you are facing.

Spoiler

Επεξ/σία από JimGer

1 ώρα πριν, JimGer είπε

Εγώ το πλήρωσα 320 ευρώ (341 dollars) 😭 Αλλά τουλάχιστον δεν χρειάστηκε να πληρώσω τελωνείο (Αγγλία) 

Απόκρυψη περιεχομένων

BTW έστειλα στην oneplus ότι δεν μπορούσα να κάνω Link τη συσκευή μου στο λογαριασμό μου και.... Κακά μαντάτα... 

Δεν ξέρω πως να κάνω quote... 

I am sorry to hear that you are facing this issue with the OnePlus 12R device, that you cannot link the phone to the Red Cable Club.

I would like to kindly inform you that upon checking the IMEI of the phone I saw that your device is a TMGV version.

TM-ended phones are devices that are purchased by unauthorized OnePlus third-party vendors and the phone is a Guianese version and not a European one.

Therefore, I would like to kindly let you know that this is the reason why you cannot link the device to the OnePlus account. A device purchased from a different region (New Guinea) cannot be linked in another region (EU). The device needs to be linked in the region that it was purchased from.

Furthermore, I would like to kindly let you know that if in the future you will need a repair you  will not be able to send the device to our Service Center since this is not an European version.

While we strive to offer the best service to all our customers, it is essential to acknowledge that European and devices purchased from other region have distinct internal components. Consequently, we do not offer cross-region repairs, as the differences in components and specifications can affect the repair procedure. 

Therefore, you will need to contact the seller from whom you purchased the device and ask for after sales support. Based on their Terms and Conditions they will be able to offer you a solution for the issue that you are facing.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Μια από τα ίδια και μένα.Μου το βγάζει Ινδίας αλλά δε μπορώ να το περάσω.Τυχερος για τελωνείο.Ακομα και έτσι άξιζε τα -250€ περίπου και δε το μετανιώνω 

4 hours ago, iaiwannis2005 said:

Μια από τα ίδια και μένα.Μου το βγάζει Ινδίας αλλά δε μπορώ να το περάσω.Τυχερος για τελωνείο.Ακομα και έτσι άξιζε τα -250€ περίπου και δε το μετανιώνω 

Το πρόβλημά μου είναι ότι αν τύχει κάτι, εδώ στην oneplus δεν θα το αγγίξουν...

On 04/06/2024 at 07:33, iaiwannis2005 said:

Όσον αφορά εγγύηση για όσους ρωτάνε ισχύει ότι ισχύει σε όλα τα oneplus.Ισχυει κανονικά απ όπου και να το έχεις πάρει μιας και έχουν πλατφόρμα online όπου φαίνεται υπόλοιπο εγγύησης βάζοντας απλά το imei.

Α εσύ ήσουν... @iaiwannis2005 Δεν ισχύει αυτό που είπες τελικά.... Να το κρατήσουμε για να το ξέρουμε στο μέλλον...

28 λεπτά πριν, JimGer είπε

Το πρόβλημά μου είναι ότι αν τύχει κάτι, εδώ στην oneplus δεν θα το αγγίξουν...

Α εσύ ήσουν... @iaiwannis2005 Δεν ισχύει αυτό που είπες τελικά.... Να το κρατήσουμε για να το ξέρουμε στο μέλλον...

Δυστυχώς εγώ ήμουν.Θα το ψάξω καλά γιατί άμα μπεις μέσω του store και όχι του rcc μου το βγάζει greece αλλά δεν μπορώ να το κάνω register δυστυχώς 

1 hour ago, iaiwannis2005 said:

Δυστυχώς εγώ ήμουν.Θα το ψάξω καλά γιατί άμα μπεις μέσω του store και όχι του rcc μου το βγάζει greece αλλά δεν μπορώ να το κάνω register δυστυχώς 

Το βλέπουν από IMEI από την oneplus. Μόνοι τους μου το είπαν. Απλά να το ξέρουμε γενικά... 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...