buruburu Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Ξέρετε κάποιο αξιόπιστο βενζινάδικο στον Πειραιά; Την Παρασκευή αναγκάστηκα να αλλάξω το μοτέρ της αντλίας βενζίνης και το συνεργείο μου συνέστησε να αλλάξω βενζινάδικο καθώς η αντλία βρέθηκε σε μαύρα χάλια (έβαζα από ένα συγκεκριμένο πρατήριο). Σκέφτομαι να πηγαίνω στη BP που είναι στη Τζαβέλλα, είναι το μόνο εταιρικό που βρήκα στην περιοχή. Εσείς πού βάζετε; Ευχαριστώ σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 1 hour ago, buruburu said: Ξέρετε κάποιο αξιόπιστο βενζινάδικο στον Πειραιά; Την Παρασκευή αναγκάστηκα να αλλάξω το μοτέρ της αντλίας βενζίνης και το συνεργείο μου συνέστησε να αλλάξω βενζινάδικο καθώς η αντλία βρέθηκε σε μαύρα χάλια (έβαζα από ένα συγκεκριμένο πρατήριο). Σκέφτομαι να πηγαίνω στη BP που είναι στη Τζαβέλλα, είναι το μόνο εταιρικό που βρήκα στην περιοχή. Εσείς πού βάζετε; Ευχαριστώ σας! Όταν ήμουν Πειραιά πριν δύο χρόνια δηλαδή νομίζω υπάρχει ακόμη έβαζα μόνο από το εταιρικό της Shell (ήταν και κοντά στο σπίτι). Κολοκοτρώνη 2, Πειραιάς 185 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buruburu Δημοσ. 3 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 1 ώρα πριν, armagedwnn είπε Όταν ήμουν Πειραιά πριν δύο χρόνια δηλαδή νομίζω υπάρχει ακόμη έβαζα μόνο από το εταιρικό της Shell (ήταν και κοντά στο σπίτι). Κολοκοτρώνη 2, Πειραιάς 185 31 Εχμ... Ευχαριστώ πολύ αλλά θα ήθελα κι άλλες προτάσεις εκτός από αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, buruburu είπε Ξέρετε κάποιο αξιόπιστο βενζινάδικο στον Πειραιά; Την Παρασκευή αναγκάστηκα να αλλάξω το μοτέρ της αντλίας βενζίνης και το συνεργείο μου συνέστησε να αλλάξω βενζινάδικο καθώς η αντλία βρέθηκε σε μαύρα χάλια (έβαζα από ένα συγκεκριμένο πρατήριο). Σκέφτομαι να πηγαίνω στη BP που είναι στη Τζαβέλλα, είναι το μόνο εταιρικό που βρήκα στην περιοχή. Εσείς πού βάζετε; Ευχαριστώ σας! Εγώ θα πω μια γνώμη γενικά για τα Καλυψώ πρατήρια ΕΚΟ- BP. Στην βενζίνη ή στο πετρέλαιο δεν έτυχε έως τώρα να με κλέψουν στην αντλία. Επίσης σε πρατήριο Καλυψώ δέχτηκα συμπεριφορά από πρώην υπεύθυνο η οποία έφτασε στα όρια να καλέσω αστυνομία με απειλές ότι δεν θα ξαναπατήσεις στο μαγαζί. Έχω βρει και εκο που είναι μη εταιρικά απλά είναι λίγο ανεβασμένα στις τιμές και είναι καλύτεροι από τα εταιρικά. Τώρα από τιμές, είναι στο μέσο όρο και λίγο πάνω. Επεξ/σία 3 Ιουνίου από NikolasKon14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buruburu Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Στις 3/6/2024 στις 2:06 ΜΜ, NikolasKon14 είπε Εγώ θα πω μια γνώμη γενικά για τα Καλυψώ πρατήρια ΕΚΟ- BP. Στην βενζίνη ή στο πετρέλαιο δεν έτυχε έως τώρα να με κλέψουν στην αντλία. Επίσης σε πρατήριο Καλυψώ δέχτηκα συμπεριφορά από πρώην υπεύθυνο η οποία έφτασε στα όρια να καλέσω αστυνομία με απειλές ότι δεν θα ξαναπατήσεις στο μαγαζί. Έχω βρει και εκο που είναι μη εταιρικά απλά είναι λίγο ανεβασμένα στις τιμές και είναι καλύτεροι από τα εταιρικά. Τώρα από τιμές, είναι στο μέσο όρο και λίγο πάνω. Εγώ ψάχνω για ένα βενζινάδικο με νορμάλ τιμές, δε σε κλέβουν και έχουν καύσιμο που δε θα σε κάνει να αλλάξεις αντλία βενζίνης μετά από λίγο καιρό. Τόσο δύσκολο είναι πια; Κι εκεί που πήγαινα εταιρικό είναι και να τα αποτελέσματα. Ο άνθρωπος στο συνεργείο μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητα προβληματικό το καύσιμο αλλά αν είναι παλιές ή σκουριασμένες οι δεξαμενές αυτά τα αποτελέσματα έχεις. Δηλαδή να ψάχνουμε και για νεόδμητα βενζινάδικα τώρα; 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 4 ώρες πριν, buruburu είπε Κι εκεί που πήγαινα εταιρικό είναι και να τα αποτελέσματα Ποιας εταιριας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 7 ώρες πριν, buruburu είπε Εγώ ψάχνω για ένα βενζινάδικο με νορμάλ τιμές, δε σε κλέβουν και έχουν καύσιμο που δε θα σε κάνει να αλλάξεις αντλία βενζίνης μετά από λίγο καιρό. Τόσο δύσκολο είναι πια; Κι εκεί που πήγαινα εταιρικό είναι και να τα αποτελέσματα. Ο άνθρωπος στο συνεργείο μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητα προβληματικό το καύσιμο αλλά αν είναι παλιές ή σκουριασμένες οι δεξαμενές αυτά τα αποτελέσματα έχεις. Δηλαδή να ψάχνουμε και για νεόδμητα βενζινάδικα τώρα; 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Δοκίμασε και βλέπεις… για εμένα EKO-BP & Ελιν θα έβαζα. Μετά τα υπόλοιπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buruburu Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Στις 5/6/2024 στις 5:27 ΜΜ, 2MM είπε Ποιας εταιριας? Σου έστειλα pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα