Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mhdenistis είπε

Για τα τρία πρώτα χλωμό μου φαίνεται.

Στον Αλιμο ειναι ακριβως στην διασταυρωση Αλιμου - Ποσειδωνος

• Like 2
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Manefs23 είπε

Όχι. Ειδικά κάποια μυνήματα που διαβάζω για μπάνιο στον Άλιμο,  απλά τρομάζω. 

Ρωτησε που εχει ελευθερες οχι που εχει καλες.

Προφανως οτι ειναι κοντα στην Αθηνα καλο ειναι να αποφευγεται.

Προσωπικα προτιμω απο την ανατολικη πλευρα και οσες ειναι πιο ησυχες.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Μια ωραία παράλια και πολυ ήσυχη (δεν την ξέρουν πολλοί) ειναι με το που μπεις απο παραλιακή στον δρόμο για καβούρι (Οδός Ακτής) ειναι ο δρομος που βγαζει στο ξενοδοχείο Divani Apollon, και σε μια ακομα παραλια και εχει και κατι ψαρο-ταβερνες ποιο κατω.
Εκει λοιπον εχει μια παράλια η οποια είναι σε μια εγκαταλελειμμένη πλαζ, με αρκετά δεντρά για σκιά και σχεδόν καθόλου κόσμο.
Η είσοδος είναι απο το περίπτερο που βλέπεις στην φώτο εκει εχει μια σιδερένια πόρτα περίφραξης που εχει χώρο ομως να περάσεις και να μπεις.
Πολυ χρήσιμο επισης και το περίπτερο που εχει απο εξω για να πάρεις και τα απαραίτητα :)
Εκει παω με τα παιδια μου, εχει σχετικά καλή θάλασσα, και η μη ύπαρξη του κοσμου σε κανει να μην εχεις τον νου σου συνεχεία στα πράγματα σου και να κανεις το μπανακι σου ανέμελος, και βρισκεις και σκια απο τα δεντρα. Η με παρεα να παιξεις ρακετες χωρις να ενοχλεις κτλπ.
Εχω να παω απο πέρυσι, με επιφύλαξη μηπως έχει αλλάξει κάτι.
Η φωτο απο το google, για να δεις την εισοδο:

Screenshot from 2024-06-03 09-12-51.jpg

δωσε στιγμα γιατι το ψαχνω μιση ωρα και δεν το βρηκα αυτο το περιπτερο!

9 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Μια ωραία παράλια και πολυ ήσυχη (δεν την ξέρουν πολλοί) ειναι με το που μπεις απο παραλιακή στον δρόμο για καβούρι (Οδός Ακτής) ειναι ο δρομος που βγαζει στο ξενοδοχείο Divani Apollon, και σε μια ακομα παραλια και εχει και κατι ψαρο-ταβερνες ποιο κατω.
Εκει λοιπον εχει μια παράλια η οποια είναι σε μια εγκαταλελειμμένη πλαζ, με αρκετά δεντρά για σκιά και σχεδόν καθόλου κόσμο.
Η είσοδος είναι απο το περίπτερο που βλέπεις στην φώτο εκει εχει μια σιδερένια πόρτα περίφραξης που εχει χώρο ομως να περάσεις και να μπεις.
Πολυ χρήσιμο επισης και το περίπτερο που εχει απο εξω για να πάρεις και τα απαραίτητα :)
Εκει παω με τα παιδια μου, εχει σχετικά καλή θάλασσα, και η μη ύπαρξη του κοσμου σε κανει να μην εχεις τον νου σου συνεχεία στα πράγματα σου και να κανεις το μπανακι σου ανέμελος, και βρισκεις και σκια απο τα δεντρα. Η με παρεα να παιξεις ρακετες χωρις να ενοχλεις κτλπ.
Εχω να παω απο πέρυσι, με επιφύλαξη μηπως έχει αλλάξει κάτι.
Η φωτο απο το google, για να δεις την εισοδο:

Screenshot from 2024-06-03 09-12-51.jpg

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Ακτής 17-19, Βούλα 166 73

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nabuko είπε

ειναι θεοι οι τυποι. εχει ακτης και λίγο πιο κατω και ψαχνω σαν τον μμμμ τοση ωρα

οτι βγαινει σε ακτη το λενε ακτης μαλλον 😁

Cap34ture.PNG

• Haha 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Eχω παει εκει οντως ηταν καλα! αλλα αν θυμαμαι καλα ειναι μικρη η εκταση της παραλιας και απο δεξια οπως μπαινεις ειναι επι πληρωμη.

σωστα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, eidikos33 είπε

σωστα?

Δεν ξέρω, δεν έχω πάει. Πηγαίνω μόνο όπου έχει ομπρέλα και ξαπλώστρα (μέχρι τώρα) 😄

Τον συμφορουμίτη που την πρότεινε ρώτα καλύτερα. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε

Με τους χάρτες Google τι τρέχει τελικά, έχουν απαγορεύσει την πρόσβαση τις τελευταίες μέρες.

εγω μπαινω παντως

Δημοσ.

ησυχη παραλια χωρις πολυ κοσμο με το που γραφτει πληροφορια στο ιντερνετ παει γεμισε την επομενη εβδομαδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Αλιμος, γλυφαδα, βαρκιδα ,λιμανακια, λαγονησι, σαρωνιδα, αναβυσσος, Παλαια φωκαια, λεγραινα, Πορτο ραφτη, Νεα μακρη, κερατεα. 

Για ΒΑ προάστια:

1. https://maps.app.goo.gl/uy72EUeawjDqWZca9
Επεξ/σία από PC_MAGAS
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε

Για ΒΑ προάστια:

1. https://maps.app.goo.gl/uy72EUeawjDqWZca9

Η πρωτη εβγαινε για αρκετα χρονια ακαταλληλη.

Γενικα εχω μια προκαταληψη  προς Κινετα και Αγιους  γτ ειναι κοντα σε ελευσινα κλπ και πριν αρκετα χρονια που ειχα κολυμπησει ειχα θεματα με δερματικα  και δεν δεν ξαναπηγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...