Bitbit Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) όταν ανεβάζουμε κάποιο video στο youtube, συμπιέζεται ή ανεβαίνει αυτούσιο; έχω κάποια videos 1280*720 που θα ανεβάσω. Κάποια είναι H264 στα 800kbps, κάποια άλλα H265 στα 250-300kbps. Ναι είναι χαμηλό το bitrate αλλά είναι σταθερή εικόνα οπότε είναι μια χαρα. το youtube πως θα τα εμφανίσει; διατηρεί το bitrate και το format? Και επίσης όταν κάποιος πάει να τα κατεβάσει (με τις διάφορες σελίδες που υπάρχουν) το αποθηκευμένο αρχείο θα είναι ακριβώς το ίδιο με το αρχικό; Τα H265 σε τι μορφή και bitrate θα αποθηκευτούν; Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2024 από Bitbit
Arkin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Τρώνε τρελή συμπίεση τα περισσότερα αρχεία ειδικά τα μεγάλα. Τώρα αυτά που θα ανεβάσεις πάλι θα μετατραπούν στο format του youtube αλλά δεν θα φάνε άλλη μετατροπή. Αν πας να ανεβάσεις 4Κ στα 150mb θα φάει συμπίεση στα 30 40mb. Αυτός που τα κατεβάζει θα είναι στη συμπίεση που έκανε το youtube όχι τα ατόφια που ανέβασες εσύ. Έχω δοκιμάσει να κατεβάσω δικό μου βίντεο που ήταν 150gb όταν το ανέβασα και βγήκε στα 35gb. 1/5 της ποιότητας με λίγα λόγια αλλά είναι πολύ καλός ο αλγόριθμος συμπίεσης που δύσκολα θα δεις διαφορές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα