digitalarchive Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 λένε να το παίρνεις νηστικός αλλα με τον καφέ τι γινεται; οι περισσοτεροι λενε ουτε καφέ. μου ειναι δυσκολο με τη ρουτινα που εχω να μην ρουφηξω και καφέ
Mr_Terror Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Εγω το παιρνω νηστικος το πρωι που σηκωνομαι, περιμενω κανα μισαωρο και μετα τρωω πινω οτι θελω. 2
Arkin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Εγω προσπαθω να το παρω νηστικος στο 99% το καταφερνω αλλα μπορει να φαω και στο καπακι. 2 χρονια ετσι και το TSH ειναι απο 1.5 μεχρι 2.5 ακριβως στη μεση δηλαδη. Και με ειπε η γιατρος ουτε και η ωρα παιζει ρολο πχ μια μερα μπορει στις 7 πρωι την αλλη 12 δεν υπαρχει προβλημα. Τωρα για καφε δεν γνωριζω γιατι δεν πινω καθολου αλλα μια ερωτηση σε γιατρο θα ειναι το ιδανικο για να ξερεις σιγουρα αν ειναι ενταξει η οχι.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Σπαζοκλαμπάνιας mode on :Θυρεοειδής αδένας. Η σύζυγος το παίρνει με το που ξυπνήσει και μετά απο μία ωρα τρώει/πίνει/λαμβάνει και τα υπόλοιπα της φάρμακα.
Eleni_AEKT Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Εγώ το έχω στο κομοδίνο μου μαζί με νερό και σε άσχετη στιγμή που θα ανοίξω τα μάτια μου τη νύχτα/ξημέρωμα το παίρνω. Έτσι το πρωί φτιάχνω κατευθείαν και πίνω καφέ.
gokuthelegend Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Παίρνω και εγώ το Τ4 και μου έχουν πει ότι μετά από μισή ώρα μπορώ να τρώω κάτι. Ε, οκ, μπορώ να περιμένω μισή ωρίτσα.
digitalarchive Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, Eleni_AEKT είπε Εγώ το έχω στο κομοδίνο μου μαζί με νερό και σε άσχετη στιγμή που θα ανοίξω τα μάτια μου τη νύχτα/ξημέρωμα το παίρνω. Έτσι το πρωί φτιάχνω κατευθείαν και πίνω καφέ. με εσωσες..χαχαχαχα μιας ξυπναω και μεσημέρια λογω δουλειας. αρα βολευευ φουλ που ξυπναω και εγω λιγο το πρωι και ξανα κοιμαμαι. ρωτησα 2 γιατρους ο καθενας ειχε την αποψη του. 1
meletis_m Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Εμένα μου πρότεινε νηστικός το πρωί και μισή ώρα αναμονή . Ακολουθώ και εγώ ίδια αγωγή .
digitalarchive Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 νηστικος συμφωνουμε όλοι. με τον καφέ τι κανουμε οπως ρωτησα αρχικως..
gina57 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Η καθημερινή δόση της θυροξίνης θα πρέπει να λαμβάνεται με άδειο στομάχι, συνήθως 20’ με 30’ πριν το πρωινό γεύμα διότι έτσι διευκολύνεται η απορρόφησή της. Γαλακτοκομικά επιτρέπονται μετά από 30′-40′. Μην λαμβάνετε την ίδια στιγμή και άλλα φάρμακα γιατί μπορεί να δρουν ανασταλτικά για την απορρόφηση της θυροξίνης, όπως σίδηρος, βιταμίνες, ασβέστιο, ιχνοστοιχεία ή και άλλα φάρμακα. Λήψη σιδήρου επιτρέπεται μόνο τουλάχιστον 4ώρες μετά την λήψη της θυροξίνης. Λαμβάνετε συνήθως την καθημερινή δόση θυροξίνης μόλις ξυπνήσετε το πρωί. Εάν μία δόση ξεχαστεί, τότε μπορεί να προστεθεί κατά την διάρκεια της ημέρας, πάλι με άδειο στομάχι ή να προστεθεί στην επόμενη μέρα παίρνοντας το πρωί διπλή δόση. Οταν λέει άδειο,εννοεί άδειο🙂
gokuthelegend Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 24 λεπτά πριν, digitalarchive είπε νηστικος συμφωνουμε όλοι. με τον καφέ τι κανουμε οπως ρωτησα αρχικως.. Το ότι είναι υγρό δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο, πάλι πρέπει να μην φας κάτι για μισή ώρα, ισχύει και για τα υγρά εκτός του νερού. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, digitalarchive είπε νηστικος συμφωνουμε όλοι. με τον καφέ τι κανουμε οπως ρωτησα αρχικως.. Πιες λίγο αργότερα καφέ,δεν θα πάθεις κάτι. 1
geomrk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Ό,τι είπε ο από πάνω. Ούτως ή άλλως καφέ με το που ξυπνήσεις περισσότερο κακό κάνει οπότε θα έχεις ένα λόγο να καθυστερήσεις την πρώτη γουλιά
piccolino Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, panosno1com είπε Τ4 εννοείτε το thyrmormone ? Είναι διαφορετικά σκευάσματα με την ίδια δραστική ουσία (Levothyroxine sodium).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα