costas_pro Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Στις 18/6/2024 στις 9:55 ΠΜ, Doubt είπε TCL κι εσύ; Οχι την LG C3 της προσφορας. Μετα απο 13 ημερες ακομα περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontow Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 8 hours ago, costas_pro said: Οχι την LG C3 της προσφορας. Μετα απο 13 ημερες ακομα περιμενω Σου ήρθε χαλασμένο Panel? Δεν άναψε καθόλου ή είχε καμμένα Pixel? Έχω την αίσθηση ότι είναι τρομερά ευαίσθητη n C3 ακόμη κ στο να το στήσεις / στην συναρμολόγηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_pro Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, kontow είπε Σου ήρθε χαλασμένο Panel? Δεν άναψε καθόλου ή είχε καμμένα Pixel? Έχω την αίσθηση ότι είναι τρομερά ευαίσθητη n C3 ακόμη κ στο να το στήσεις / στην συναρμολόγηση Μετα απο μια ωρα εκανε σαν ghosting (replicate) την εικόνα αμιδρα απο πισω στο μισο της οθονης. Δε το εχω ξαναδει αυτο. Στα θετικα οτι εγινε μεσα σε DOA. Οπως ειπα ακομα αντικατασταση δεν εχω λαβει ( την βλεπω oos στο site 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα