greekboy Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2 ώρες πριν, miltostammy είπε Μια βοήθεια ρε παιδιά. Αγόρασα εχθές τηλεόραση από Γερμανό με payzy. Στην εφαρμογή μου γράφει προς εκκαθάριση. Κανω τη διαδικασία να στείλω την απόδειξη και μου λέει όταν επιλέγω αυτή τη συναλλαγή ότι δεν είναι στην προωθητική του Γερμανού. Τι κάνω λάθος; Μήπως πρέπει να γίνει πρώτα η εκκαθάριση; η έχουν κάνει κάτι λάθος στο Γερμανό; Αν και με ρώτησαν με payzy; και είπα ναι. στειλε τους στο chat και θα σου ζητησουν να τους στειλεις εκει την αποδειξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontow Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 16 hours ago, dimitris1090t said: Αυτο με την 5ετη ισχύει για αγορές 899€ και άνω σε τηλεοράσεις LG και Samsung και αγορά μέχρι 30/6 Είσαι σίγουρος? Βάζω αυτή για παράδειγμα, ή αυτή ή αυτή κ δε βλέπω πουθενά για 5 έτη εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 3 ώρες πριν, miltostammy είπε Μια βοήθεια ρε παιδιά. Αγόρασα εχθές τηλεόραση από Γερμανό με payzy. Στην εφαρμογή μου γράφει προς εκκαθάριση. Κανω τη διαδικασία να στείλω την απόδειξη και μου λέει όταν επιλέγω αυτή τη συναλλαγή ότι δεν είναι στην προωθητική του Γερμανού. Τι κάνω λάθος; Μήπως πρέπει να γίνει πρώτα η εκκαθάριση; η έχουν κάνει κάτι λάθος στο Γερμανό; Αν και με ρώτησαν με payzy; και είπα ναι. Κάνε αυτό που σου έγραψε και ο άλλος φίλος... Μιλά στο chat και θα σου ζητήσουν να ανεβάσεις εκεί την απόδειξη. Είχα κι εγώ αντίστοιχο πρόβλημα και το έλυσα ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Εμένα μόλις με ενημέρωσαν ότι το cashback θα γίνει σε 15 μέρες και αφού εκκαθαριστεί η συναλλαγή. Άρα λογικά όλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 1 ώρα πριν, kontow είπε Είσαι σίγουρος? Βάζω αυτή για παράδειγμα, ή αυτή ή αυτή κ δε βλέπω πουθενά για 5 έτη εγγύηση. Έχω την εντύπωση ότι η εγγύηση δε καλύπτει burn in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Απο όσο γνωρίζω κανένα κατάστημα δεν καλύπτει burn in σε OLED παρά μόνο η εγγυήση από την ίδια την LG (ίσως και άλλες εταιρείες αν έχουν δική τους εγγύηση) Οι πωλητές μπορεί να σας που ότι θέλουν, μόνο αν ζητήσετε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα στους όρους της εγγύησης, θα βγάλετε άκρη. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από prefuse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontow Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 33 minutes ago, feelihipo said: Έχω την εντύπωση ότι η εγγύηση δε καλύπτει burn in 20 minutes ago, prefuse said: Απο όσο γνωρίζω κανένα κατάστημα δεν καλύπτει burn in σε OLED παρά μόνο η εγγυήση από την ίδια την LG (ίσως και άλλες εταιρείες αν έχουν δική τους εγγύηση) Οι πωλητές μπορεί να σας που ότι θέλουν, μόνο αν ζητήσετε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα στους όρους της εγγύησης, θα βγάλετε άκρη. Στη σελίδα 3 του παρόντος νήματος, έχω βάλει τους όρους για την 5ετή της Cosmote-Allianz. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δε βλέπω κάτι να αναγράφει για Burn in. Πρέπει να δώ κ της ίδιας της LG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, kontow said: Στη σελίδα 3 του παρόντος νήματος, έχω βάλει τους όρους για την 5ετή της Cosmote-Allianz. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δε βλέπω κάτι να αναγράφει για Burn in. Πρέπει να δώ κ της ίδιας της LG Ε αφού το έγραψα, ποτέ κανένα μαγαζί (τουλάχιστον από όσο γνωρίζω) δεν κάλυπτε burn in γραπτά, μόνο προφορικά κάποιοι πωλητές ίσως να το έλεγαν, για να επιτευχθεί η αγορά. Αν κάποιος ανησυχεί τόσο πολύ για burn in καλύτερα να επιλέξει άλλη τεχνολογία panel. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatoskylo8 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 6 ώρες πριν, fanastas είπε Καλημέρα. Αγόρασα online χθες την TCL 55C645. Είμαι εντός προθεσμίας αφού η προωθητική λήγει στις 16/6. Η τηλεόραση όμως θα έρθει 18/6, οπότε λογικά και το τιμολόγιο/δελτίο αποστολής θα έχει εκείνη την ημερομηνία. Θεωρείται εμπρόθεσμη η αγορά για την επιστροφή payzy; Επειδη το τιμολόγιο θα έχει ημερομηνία μεταγενέστερη ρωτάω. Καλησπέρα, είχα γράψει και εγώ για αυτήν την τηλεόραση στην πρώτη σελίδα ότι διπλασίασαν την τιμή και μόλις την επανέφεραν στα λεφτά που ήταν αρχικά την αγόρασα. Δεν μου έστειλαν μέχρι στιγμής απόδειξη στο email και δεν ξέρω γιατί, αν πάρεις τηλ. κάνε ένα κόπο να μας γράψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τη βοήθεια σας. Μίλησα με chat ολα καλα. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris1090t Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Στο τσατ τι πατάτε για να σας απαντήσουν? Εμένα απο 7 του μηνός που ανέβασα την απόδειξη δεν έχει απαντήσει κανείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, fanastas είπε Καλημέρα. Αγόρασα online χθες την TCL 55C645. Είμαι εντός προθεσμίας αφού η προωθητική λήγει στις 16/6. Η τηλεόραση όμως θα έρθει 18/6, οπότε λογικά και το τιμολόγιο/δελτίο αποστολής θα έχει εκείνη την ημερομηνία. Θεωρείται εμπρόθεσμη η αγορά για την επιστροφή payzy; Επειδη το τιμολόγιο θα έχει ημερομηνία μεταγενέστερη ρωτάω. Την ιδια θα παραλαβω αργοτερα απο καταστημα, πως ειναι οι πρωτες εντυπωσεις? Εγω εχω να παρω καινουρια tv απο το 2008 και τωρα με EURO και ολυμπιακους ειπα να αναβαθμισω. nvm τωρα ειδα οτι θα παραλαβεις 18. θα σου πω εγω οταν την παρω Επεξ/σία 14 Ιουνίου από vaggos88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rkb Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 9 ώρες πριν, fanastas είπε Καλημέρα. Αγόρασα online χθες την TCL 55C645. Είμαι εντός προθεσμίας αφού η προωθητική λήγει στις 16/6. Η τηλεόραση όμως θα έρθει 18/6, οπότε λογικά και το τιμολόγιο/δελτίο αποστολής θα έχει εκείνη την ημερομηνία. Θεωρείται εμπρόθεσμη η αγορά για την επιστροφή payzy; Επειδη το τιμολόγιο θα έχει ημερομηνία μεταγενέστερη ρωτάω. Και σε εμένα η απόδειξη είχε έρθει με την τηλεόραση όχι σε email. Έχεις προθεσμία μέχρι 30/6 για να ανεβάσεις τα στοιχεία στο payzy όπου θα φαίνεται η ημερομηνία αγοράς κανονικά. Δες τις οδηγίες που έχει στο site του Γερμανού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatoskylo8 Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 16 ώρες πριν, dimitris1090t είπε Στο τσατ τι πατάτε για να σας απαντήσουν? Εμένα απο 7 του μηνός που ανέβασα την απόδειξη δεν έχει απαντήσει κανείς Πάλι καλά να λες που παρέλαβες και την τηλεόραση. Θα μας πρηξουν τα ... μπούτια μέχρι να πάρουμε το Cashback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Πάντως εμένα έχει πάει πολύ καλά η διαδικασία μέχρι στιγμής. Ηλεκτρονική παραγγελία και πληρωμή με παραλαβή από καταστημα, εκεί τους είπα άμα θα μου έρθει και με email και μου την έδωσε και τυπωμένη και με email. Πέρασα το αίτημα στο payzy 12.00 το βράδυ και πήρα απανταση κατευθείαν ότι το έλαβαν τα χαρτιά οκ και θα τα εξετάσουν....την άλλη μέρα το πρωί μου είπαν ότι είναι όλα οκ και θα πάρω τα λεφτά σε 15 μέρες. Και σε ερώτηση που έκανα άμα πρέπει τοτε να στείλω εγώ κάτι ή θα το κάνουν αυτόματα μου απάντησαν σε 5λεπτα ότι θα τα κάνουν αυτοί όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα