dimitris1090t Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 4 ώρες πριν, rkb είπε Αυτό με την 5ετη εγγύηση ισχύει και για αγορές από το online μαγαζί της cosmote? Η αρχική τιμή ήταν 419 ευρώ και η πληρωμή έγινε με payzy. Αυτο με την 5ετη ισχύει για αγορές 899€ και άνω σε τηλεοράσεις LG και Samsung και αγορά μέχρι 30/6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Έχει ο γερμανος την lg B2 65ara στα 1000 ευρώ άρα με 25% επιστροφή βγαίνει 250 ευρώ λιγότερα. πολυ καλή προσφορά έχει ο κώτσος στη 77αρα c2 LG στα 2100 με 20% επιστροφή. δειτε πάντως και τους προβολείς στο Γερμανό. Με 1600 ευρώ αγοράζεις 4Κ lazer προτζέκτορα. Φυσικά προσοχή ψωνίζουμε πάντα με τις ανάγκες μας. Αν θέλετε τηλεόραση μόνο για κανάλια και μεγάλο μέγεθος έχει και μια Samsung 85αρα στα 1000 ευρώ που βγαίνει 25% επιστροφή. στις φθηνές 75αρες αυτη που αξίζει είναι η Hisense 7AK περιμενα λόγω γιουρο καλύτερες τιμές και προσφορές. Ειδικά στις mini led που είναι η νέα μόδα λόγω burn in φόβου των oled. Έχω πάρει 3 oled και δεν έχουν πάθει τίποτα. ειδικά η LG B9 κλείνει 5ετια και δουλεύει άψογα ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris1090t Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Καλύτερα προσφορά απο 675€ με 5 χρόνια εγγύηση για LG C3 Oled 55" δεν νομίζω να βγεί, που αν είχες και κανένα κουπονάκι γερμανού κατέβαινε ακόμα περισσότερο η τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 ώρα πριν, dimitris1090t είπε Καλύτερα προσφορά απο 675€ με 5 χρόνια εγγύηση για LG C3 Oled 55" δεν νομίζω να βγεί, που αν είχες και κανένα κουπονάκι γερμανού κατέβαινε ακόμα περισσότερο η τιμή. Και να ήθελε να υπάρξει το συγκεκριμένο μοντέλο δεν ξαναβγαίνει γιατί πάλιωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 3 ώρες πριν, avacan23 είπε Έχει ο γερμανος την lg B2 65ara στα 1000 ευρώ άρα με 25% επιστροφή βγαίνει 250 ευρώ λιγότερα. πολυ καλή προσφορά έχει ο κώτσος στη 77αρα c2 LG στα 2100 με 20% επιστροφή. δειτε πάντως και τους προβολείς στο Γερμανό. Με 1600 ευρώ αγοράζεις 4Κ lazer προτζέκτορα. Φυσικά προσοχή ψωνίζουμε πάντα με τις ανάγκες μας. Αν θέλετε τηλεόραση μόνο για κανάλια και μεγάλο μέγεθος έχει και μια Samsung 85αρα στα 1000 ευρώ που βγαίνει 25% επιστροφή. στις φθηνές 75αρες αυτη που αξίζει είναι η Hisense 7AK περιμενα λόγω γιουρο καλύτερες τιμές και προσφορές. Ειδικά στις mini led που είναι η νέα μόδα λόγω burn in φόβου των oled. Έχω πάρει 3 oled και δεν έχουν πάθει τίποτα. ειδικά η LG B9 κλείνει 5ετια και δουλεύει άψογα ακόμη H lg η b2 ειχε 1299 € (325€ επιστροφη) κι οχι 1000€(250€επιστροφη) και ειναι εξαντλημενη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/252422-tv-oled-65-lg-65b26 Στον κότσο είναι και με 20% βγαίνει στα 800 ευρώ με κάρτα Αλφα τράπεζας μπόνους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 1 ώρα πριν, avacan23 είπε https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/252422-tv-oled-65-lg-65b26 Στον κότσο είναι και με 20% βγαίνει στα 800 ευρώ με κάρτα Αλφα τράπεζας μπόνους. Εξαντληθηκε κι δεν ειχε 5ετη εγγυηση . Ιδιος Oled xωρις 5ετη για καμμενα pixel δεν περνεις αν θες να εχεις το κεφαλη σου ισυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Μια βοήθεια ρε παιδιά. Αγόρασα εχθές τηλεόραση από Γερμανό με payzy. Στην εφαρμογή μου γράφει προς εκκαθάριση. Κανω τη διαδικασία να στείλω την απόδειξη και μου λέει όταν επιλέγω αυτή τη συναλλαγή ότι δεν είναι στην προωθητική του Γερμανού. Τι κάνω λάθος; Μήπως πρέπει να γίνει πρώτα η εκκαθάριση; η έχουν κάνει κάτι λάθος στο Γερμανό; Αν και με ρώτησαν με payzy; και είπα ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 27 λεπτά πριν, miltostammy είπε δεν είναι στην προωθητική του Γερμανού Ποια τηλεόραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanastas Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Καλημέρα. Αγόρασα online χθες την TCL 55C645. Είμαι εντός προθεσμίας αφού η προωθητική λήγει στις 16/6. Η τηλεόραση όμως θα έρθει 18/6, οπότε λογικά και το τιμολόγιο/δελτίο αποστολής θα έχει εκείνη την ημερομηνία. Θεωρείται εμπρόθεσμη η αγορά για την επιστροφή payzy; Επειδη το τιμολόγιο θα έχει ημερομηνία μεταγενέστερη ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Μήπως έχει κανείς την hisense 75A6K ? Τι απόσταση έχουν τα ποδαράκια/βάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 59 λεπτά πριν, Doubt είπε Ποια τηλεόραση; https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/39-43/tcl-43p635-43-led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20420128&fname=&fvalue= Είναι κανονικά στην προωθητική του γερμανου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 1 ώρα πριν, fanastas είπε Καλημέρα. Αγόρασα online χθες την TCL 55C645. Είμαι εντός προθεσμίας αφού η προωθητική λήγει στις 16/6. Η τηλεόραση όμως θα έρθει 18/6, οπότε λογικά και το τιμολόγιο/δελτίο αποστολής θα έχει εκείνη την ημερομηνία. Θεωρείται εμπρόθεσμη η αγορά για την επιστροφή payzy; Επειδη το τιμολόγιο θα έχει ημερομηνία μεταγενέστερη ρωτάω. Δεν ήρθε στο email εγγραφής ηλεκτρονική απόδειξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanastas Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εmail εγγραφής; Tι εννοείς; Mόνο "επιβεβαίωση παραγγελίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ" μου ήρθε στο email Επεξ/σία 14 Ιουνίου από fanastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, miltostammy είπε Μια βοήθεια ρε παιδιά. Αγόρασα εχθές τηλεόραση από Γερμανό με payzy. Στην εφαρμογή μου γράφει προς εκκαθάριση. Κανω τη διαδικασία να στείλω την απόδειξη και μου λέει όταν επιλέγω αυτή τη συναλλαγή ότι δεν είναι στην προωθητική του Γερμανού. Τι κάνω λάθος; Μήπως πρέπει να γίνει πρώτα η εκκαθάριση; η έχουν κάνει κάτι λάθος στο Γερμανό; Αν και με ρώτησαν με payzy; και είπα ναι. Καλημέρα. Έχει παραδοθεί η τηλεόραση; Αυτό στο βγάζει απλά όταν επιλέγεις την αγορά που έκανες ή όταν πας να ανεβάσεις την απόδειξη; Μίλα και μαζί τους πάντως μιας και στενεύει το χρονικό παράθυρο. Αν δεν βγαλεις ακρη μαζι του και δεν την έχεις ανοίξει, ενδεχομένως να την επιστρέψεις και να αγοράσεις εκ νέου για να επωφεληθείς της προσφοράς. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα