rkb Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Με βάση αυτά που έχω διαβάσει και την επιλογή που έκανα εγώ θα πήγαινα στο 1) TCL 43P635. Για εμένα βασικός λόγος ήταν και το λειτουργικό (Android/Google). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, rkb said: Με βάση αυτά που έχω διαβάσει και την επιλογή που έκανα εγώ θα πήγαινα στο 1) TCL 43P635. Για εμένα βασικός λόγος ήταν και το λειτουργικό (Android/Google). Όλες έχουν Android. Το μόνο που με κάνει να σκέφτομαι λίγο παραπανω την δεύτερη επιλογή είναι ότι η Toshiba έχει επίσημους συνεργάτες για εγγύηση στην Ελλάδα, ενώ η TLC όχι (από ότι είδα στα σχόλια). Επεξ/σία 12 Ιουνίου από nick_souvlaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Η toshiba που βλεπεις ειναι τουρκικη, δεν αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindnever Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, kontow είπε Εγώ ανέβασα pdf k αναγνωρίστηκε κ πέρασε κανονικά H απόδειξη έρχεται σε χαρτί με την παραλαβή της τηλεόρασης, σωστά; Εννοώ όχι με email... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontow Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Εγώ την αγόρασα απο κατάστημα οπότε τα είχα σε χαρτί. Σε email μου ήρθαν οι όροι για την 5ετή εγγύηση της Allianz. Απο όσο ξέρω, όταν αγοράζεις απο το eshop έρχεται το παραστατικό με mail 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε Όλες έχουν Android. Το μόνο που με κάνει να σκέφτομαι λίγο παραπανω την δεύτερη επιλογή είναι ότι η Toshiba έχει επίσημους συνεργάτες για εγγύηση στην Ελλάδα, ενώ η TLC όχι (από ότι είδα στα σχόλια). Επειδή είχα και εγώ τον ίδιο ενδοιασμό, όταν αγόρασα την 43p635 ρωτησα για την πόλη μου και μου είπαν πως υπάρχει σημείο τεχνικής υποστήριξης. Απλά δεν μιλάς απευθείας με αυτό, αλλά επικοινωνεις με την Astra Service στο Νέο Ηράκλειο και αυτή σε κατευθύνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 3 ώρες πριν, mindnever είπε H απόδειξη έρχεται σε χαρτί με την παραλαβή της τηλεόρασης, σωστά; Εννοώ όχι με email... έρχεται και στο mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2 ώρες πριν, nk9 είπε Επειδή είχα και εγώ τον ίδιο ενδοιασμό, όταν αγόρασα την 43p635 ρωτησα για την πόλη μου και μου είπαν πως υπάρχει σημείο τεχνικής υποστήριξης. Απλά δεν μιλάς απευθείας με αυτό, αλλά επικοινωνεις με την Astra Service στο Νέο Ηράκλειο και αυτή σε κατευθύνει. Εχει παρει κανεις την 5ετη Γερμανου αξιζει? Ενδιαφερομαι για TCL με service astra που δεν υαπρχει στην πολη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontow Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 11 hours ago, power_1 said: Εχει παρει κανεις την 5ετη Γερμανου αξιζει? Ενδιαφερομαι για TCL με service astra που δεν υαπρχει στην πολη μου Σου ανεβάζω εδώ τι μου έστειλε ο Γερμανός μετά απο αγορά LG Contract-Terms.PDF 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Άρα πάω σε TCL μάλλον. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 3 ώρες πριν, kontow είπε Σου ανεβάζω εδώ τι μου έστειλε ο Γερμανός μετά απο αγορά LG Contract-Terms.PDF 314.27 kB · 10 downloads Η 5ετη εγγύηση που λέτε ειναι δωρεαν? Γινεται αυτοματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontow Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου On 06/06/2024 at 10:20, M A T R I X said: LG 55C36LC Evo 55'' OLED 4K Smart TV @ ΓΕΡΜΑΝΟΣ - 899€ & 25% payzy cashback & 5ετή εγγύηση Ότι λέει ο τίτλος. Βγήκε out of stock και είναι ξανά διαθέσιμη από Γερμανό. Τρομερή τιμή για όποιον είναι για αγορά smart TV αυτό το διάστημα. Τελική τιμή: 674,25€ με το cashback + 5ετη εγγύηση LG 55C36LC Evo 55" OLED 4K Smart TV 8 minutes ago, vaggos88 said: Η 5ετη εγγύηση που λέτε ειναι δωρεαν? Γινεται αυτοματα? Όπως έγραφε κ ο ΜΑΤΡΙΞ στη 1η σελίδα, για τη συγκεκριμένη κ κάποιες ακόμη είχε τη παρακάτω ένδειξη: Τώρα λίγο που το ψάχνω, δε το βρίσκω πουθενά να το αναγράφει.. Ήταν καλή ευκαιρία η LG C36 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rkb Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Αυτό με την 5ετη εγγύηση ισχύει και για αγορές από το online μαγαζί της cosmote? Η αρχική τιμή ήταν 419 ευρώ και η πληρωμή έγινε με payzy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindnever Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 ώρα πριν, rkb είπε Αυτό με την 5ετη εγγύηση ισχύει και για αγορές από το online μαγαζί της cosmote? Η αρχική τιμή ήταν 419 ευρώ και η πληρωμή έγινε με payzy. Στην ΤCL 43P635 που αγόρασα online και παρέλαβα πριν λίγο, η εγγύηση είναι 24 μήνες. 19 ώρες πριν, greekboy είπε έρχεται και στο mail Σε μένα δεν ήρθε. Τράβηξα φωτο το χαρτί της απόδειξης και το ανέβασα στην εφαρμογή. Μετά από κάνα μισάωρο ήρθε απάντηση ότι έγινε αποδεκτή και ότι η επιστροφή θα πιστωθεί μετά από 15 ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rkb Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Και εγώ την ίδια διαδικασία έκανα, απόδειξη σε χαρτί δηλαδή και ανέβασμα στην εφαρμογή. Απλά έλεγα μήπως επειδή στην ουσία είναι η ίδια εταιρεία μήπως δίνουν και αυτοί επέκταση εγγύησης αν πάμε την απόδειξη σε μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα