Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτοχος 2 ζεύγη nimbus 23 κ ένα 24( δεν με βόλεψε γιατί είναι πολύ ποιο στενό κ στην μύτη κ η σόλα ποιο λεπτή στο μπροστινό μέρος).εργασία πολύωρη σε μάρκετ ,σε πλακάκια με πολύ περπάτημα όλη την βάρδια. Αγόρασα τα πρώτα nimbus 23  μετά από θετικές κριτικές στο διαδίκτυο.εχω επεμβάσεις σε σημαντικές αρθρώσεις ( ισχίο, γόνατο) κ δυστυχώς πολλές άλλες εταιρείες πολύ απλά δεν μου προσφέρουν ούτε την σταθερότητα ούτε άνεση. Υπάρχει κ μια ελαφριά κλίση του πέλματος στο ένα πόδι προς τα μέσα.Τα nimbus λοιπόν μετά από χρήση έτους έχουν λιώσει στην σόλα..τα έχω βολεύει πολύ..οκ λίγη κούραση νιώθω στο ισχίο,αλλά καμία σχέση με άλλες εταιρείες ( Skechers, New balance k πολλές άλλες στην κατηγορία αντίστοιχη). πάμε για επόμενο αναγκαστικά γιατί άρχισαν να γλυστρανε τρελά σε πλακάκια. Σκέφτομαι για να πάρω η Gt 200, kayano, cumulus25. Τι να πάρω? Έχω μπερδευτεί με τις κριτικές. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Aelia είπε

Κάτοχος 2 ζεύγη nimbus 23 κ ένα 24( δεν με βόλεψε γιατί είναι πολύ ποιο στενό κ στην μύτη κ η σόλα ποιο λεπτή στο μπροστινό μέρος).εργασία πολύωρη σε μάρκετ ,σε πλακάκια με πολύ περπάτημα όλη την βάρδια. Αγόρασα τα πρώτα nimbus 23  μετά από θετικές κριτικές στο διαδίκτυο.εχω επεμβάσεις σε σημαντικές αρθρώσεις ( ισχίο, γόνατο) κ δυστυχώς πολλές άλλες εταιρείες πολύ απλά δεν μου προσφέρουν ούτε την σταθερότητα ούτε άνεση. Υπάρχει κ μια ελαφριά κλίση του πέλματος στο ένα πόδι προς τα μέσα.Τα nimbus λοιπόν μετά από χρήση έτους έχουν λιώσει στην σόλα..τα έχω βολεύει πολύ..οκ λίγη κούραση νιώθω στο ισχίο,αλλά καμία σχέση με άλλες εταιρείες ( Skechers, New balance k πολλές άλλες στην κατηγορία αντίστοιχη). πάμε για επόμενο αναγκαστικά γιατί άρχισαν να γλυστρανε τρελά σε πλακάκια. Σκέφτομαι για να πάρω η Gt 200, kayano, cumulus25. Τι να πάρω? Έχω μπερδευτεί με τις κριτικές. 

Καλησπέρα. Πόσα χιλιόμετρα τα περπατησες το μετράς καθόλου μέσω κινητού; Είχα Asics και μετά από 150 χιλιόμετρα περπάτημα σε 5 μήνες ήταν για πέταμα. Τα Nimbus είναι για τρέξιμο δεν ξέρω αν κάνουν για την εργασία σου, ίσως κάτι σε hoka bondi που είναι για υπέρβαρα άτομα να έκανε δουλειά. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Καλησπέρα. Πόσα χιλιόμετρα τα περπατησες το μετράς καθόλου μέσω κινητού; Είχα Asics και μετά από 150 χιλιόμετρα περπάτημα σε 5 μήνες ήταν για πέταμα. Τα Nimbus είναι για τρέξιμο δεν ξέρω αν κάνουν για την εργασία σου, ίσως κάτι σε hoka bondi που είναι για υπέρβαρα άτομα να έκανε δουλειά. 

Τι παπουτσι τετοιου στυλ (asics) προτεινεις για καθημερινο 8ωρο σε γραφειο, 73 κιλα?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Τι παπουτσι τετοιου στυλ (asics) προτεινεις για καθημερινο 8ωρο σε γραφειο, 73 κιλα?

Οποίο θες πάρε, για τέτοια δουλειά και βάρος δεν θα δεις διαφορά. Αν έχεις πολύ ορθοστασία παίρνεις ειδικούς πάτους. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, djcat είπε

μια δοκιμή θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις.

Το θέμα είναι ότι στο κατάστημα δεν μπορείς να καταλάβεις πως θα είναι τα πόδια σου σε 3-4 ώρες.εχω πάρει το νιμπους 24 κ στο τρίωρο δεν άντεχα άλλο να δουλέψω. Ενώ με το 23 βγάζω την βάρδια μου κ είμαι οκ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Aelia είπε

Ενώ με το 23 βγάζω την βάρδια μου κ είμαι οκ.

Και γιατί δεν ξαναπαίρνεις το ίδιο τότε? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Δεν μέτρησα ποτέ πόσα χιλιόμετρα κάνω με αυτά..το μόνο που ξέρω είναι ότι το πρώτο άντεξε η σόλα ( το υπόλοιπο παπούτσι είναι σε άψογη φόρμα..ούτε σκισμένα στα δάχτυλα όπως αναφέρουν πολλοί,.... άψογα είναι) στο 7-8 μηνο έλιωσε η σόλα..κ φυσικά έχασε την αίσθηση της έξτρα απορρόφηση κραδασμών.

Για χοκα ( έχω Clifton) για βόλτα μόνο. 

Πριν την επέμβαση ισχίου μια χαρά φορούσα κ ποιο φθηνα κ δεν καταλάβαινα τίποτα..άσε που τα σκετσερς ήταν τα καλύτερα τότε για μένα...μετά την επέμβαση κατάλαβα την διαφορά στο πώς συμπεριφέρεται μια άρθρωση με πρόβλημα κ πως δεν το αντιλαμβανόμαστε όταν είμαστε υγιείς. Έχω πάρα πολλά παπούτσια..την ποιο σωστή στήριξη όχι στο πέλμα αλλά στην στροφή που κάνει το πόδι στο ισχίο,την καλύτερη στήριξη λοιπόν μόνο ασικς.

5 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Και γιατί δεν ξαναπαίρνεις το ίδιο τότε? 

Γιατί κ δεν βρίσκω πλέον στο νούμερο μου,κ διάβασα ότι με το πρόβλημα που έχω πρέπει να φοράω cumulus, kayano.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...