Maximos2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα , θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να θυμηθώ το Apple ID με κάποιο τρόπο! Είχα κάνει αλλαγή κινητού πήρα backup όλες τις φωτογραφίες του μικρού μου και δεν μπορώ να θυμηθώ το I’d !!!! Υπάρχει τρόπος ; Θα τρελαθούμε !!!! Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2024 από Maximos2024
koutsis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 15 minutes ago, Maximos2024 said: Χαιρετώ την παρέα , θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να θυμηθώ το Apple ID με κάποιο τρόπο! Είχα κάνει αλλαγή κινητού πήρα backup όλες τις φωτογραφίες του μικρού μου και δεν μπορώ να θυμηθώ το I’d !!!! Υπάρχει τρόπος ; Θα τρελαθούμε !!!! Οχι. Μόνο με απόδειξη αγοράς το πας στην Apple νομίζω...
Maximos2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, koutsis είπε Οχι. Μόνο με απόδειξη αγοράς το πας στην Apple νομίζω... Δεύτερο χέρι το πήρα . Δλδ δεν μπορώ κάπως από κάποιο πρόγραμμα κάτι που αγόρασα οτιδήποτε να βρεθεί ;
koutsis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 13 minutes ago, Maximos2024 said: Δεύτερο χέρι το πήρα . Δλδ δεν μπορώ κάπως από κάποιο πρόγραμμα κάτι που αγόρασα οτιδήποτε να βρεθεί ; Δεν έχεις κάποιο recovery email η κάτι τέτοιο; τι σου λέει όταν πας να κάνεις login?
Maximos2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Στο login μου γράφει μόνο για το αν ξέχασα το κωδικό
JPaxilleas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δες εδώ https://support.apple.com/en-us/HT201354 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα