Προς το περιεχόμενο

New CU,ti paizei??

apokaliptis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eida stin tv mia diafimisi me ton kainourgio CU(kainourgia energopoiisi dld) pou dinei 100 sms kathe tetarti,dld 400 free sms ton mina.Kati den katalava kala,kati den akousa swsta,i apla kapoion lako exei i fava??

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Apokaliptis:<BR><STRONG>Pws akrivws ginete ayto,opws pio prin pou edinan 150 sms ton mina,stin ousia sou edinan 500drx to mina sto logariasmo.Kapws etsi?to exei dokimasei kaneis?Padws an einai etsi,trexw AMESWS!!!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>1)Stelnis 100 sms, o paraliptis den prepi na apantisi?<P>2)Stelnis 100 sms tin tetarti, tis ipolipes meres den tha stilis?<P><BR>Kolpo tu marketing...alla simferi.

Δημοσ.

Egw den exw dokimasei akoma alla an de kanw lathos ta 100 sms sta dinei mono gia tin tetarth.. De sta prosthetei.. apla kathe tetarth mporeis na stileis ws 100 free messages.. wink.gif" border="0 <BR>An mathete kati post it an kai de ksekolaw apo whats up smile.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Apokaliptis:<BR><STRONG>Re ATG,den katalava...:-(<BR>Apla tha mporw kathe tetarti na stelnw 100 free sms,mono tin tetarti?Ti pipes einai aytes...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Mono tin Tetarti. Osa den stilis den tha metaferonte tis ipolipes meres. Diladi den su prosthetun chrono omilias.

Δημοσ.

me kathe kainouria sindesi cu mexri 31 ioulioy exei kathe tetarti 3000 drx se msg (i prosfora arxizei apo 4iouliou dld apo ti tetarti pou rxete tha pesoun ta prota 3 xiliarika)<BR>3 xiliarika einai MONO gia ti tetarti dld pempti ta plironeis opos kai triti kai deytera kai tis ipolipes meres smile.gif" border="0<BR>Akoma! de prostheti 3000 sto logariasmo oste na ta aferei apo ti karta (einai kai ologos pou de mporoume na ta kanoume xrono omilias wink.gif" border="0 ) apla opios exei ti prosfora to ketro tou afinei na stilei 100 msg tsampa ekeini tin imera.. ayta ta oliga

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...