Προς το περιεχόμενο

Laptop 2 in 1 CHUWI FreeBook 360° 13.5" IPS 2Κ touch / Intel N100 277 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ckdodis είπε

Καλημέρα,

έχει τελειώσει η προσφορά, υπάρχει μήπως κάποιο κουπόνι για καλύτερη τιμή;

Σας ευχαριστώ όλους

https://eu.chuwi.com/products/freebook-n100  301 € με τον κωδικό FB51

• Like 3
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις το τσίμπησα στα 269 ευρώ. Το 10% δεν το παίρνει. Έβαλα το FB51 και τον κωδικό που μου εμφάνισε στο Mid Year Sale - join now - email - επιλογή κουτιού (1o 😉). Νομίζω σε αυτά τα λεφτά είναι VFM από τα λίγα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον zacharis1955

17 ώρες πριν, alexx είπε

CHUWI EU Store.jpg

Επιβεβαιώνω και εγώ την τιμή!

Επεξ/σία από camel555
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα δεν ανοίγει το Mid Year Sale - join now -  τι κάκω λάθος;🫠

Εννοείς ότι πήγες από τις προσφορές που έχει βγάλει το site;

Επεξ/σία από ckdodis
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ckdodis είπε

Σε εμένα δεν ανοίγει το Mid Year Sale - join now -  τι κάκω λάθος;🫠

Εννοείς ότι πήγες από τις προσφορές που έχει βγάλει το site;

Πρώτα έκανα εγγραφή στο newsletter (χθες). Σήμερα έσκασε mail με Mid Year Sales. Πατάς link. Βάζεις το ίδιο mail με το newsletter και μετά επιλέγεις κουτί.

Δοκίμασε με άλλο browser.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ckdodis είπε

@zacharis1955 Είσαι μοναδικός σε ευχαριστώ.

Επειδή ίσως δεν το έχεις δει υπάρχει τρόπος (από χθες αυτό ψάχναμε) να πάμε σε μικρότερη τιμή από το κουπόνι FB51 στα 301ε.......

EDIT: Και εγώ τώρα τα κατάφερα....... Τελικά δούλεψε από άλλο browser, δε μου πέταγε τα "κουτάκια" να διαλέξω με τον αρχικό browser. Μόλις δείτε τα κουτάκια και βάλετε mail θα σας έρθει ο κωδικός για -24% όπως έγραψαν και άλλοι

Επεξ/σία από Tetix
Δημοσ.

Επειδή το σκέφτομαι μέρες, σε τι είναι καλύτερο από πχ Dell Latitude 7400 14'' FHD - Intel Core i5 8365U - 16GB - 256GB που το βρίσκω ανακατασκευής στα 280 περίπου με ένα χρόνο εγγύηση ; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kosmous είπε

Επειδή το σκέφτομαι μέρες, σε τι είναι καλύτερο από πχ Dell Latitude 7400 14'' FHD - Intel Core i5 8365U - 16GB - 256GB που το βρίσκω ανακατασκευής στα 280 περίπου με ένα χρόνο εγγύηση ; 

Μακρυά από τα ανακατασκευασμένα σκουπίδια! Πρόκειται συνήθως για  χιλιοδουλεμένα παλιά laptops (5+ετίας) χαλασμένα ανακύκλωσης που εισάγονται από εξωτερικό ως επί το πλείστον με μερικώς ή ολικώς καμένες μητρικές (έχω γνωστό με φορτηγό που μεταφέρει σε παλέτες τέτοια...κελεπούρια από Αγγλία και Γερμανία στην Ελλάδα της κρίσης μέσω Πολωνίας και Ρουμανίας) με σχεδόν μηδενικό κόστος, επισκευάζονται όπως όπως (π.χ. φούρνισμα μητρικών κλπ) στην Ελλάδα -με ότι αυτό συνεπάγεται- και πλασάρονται με το...πιασάρικο όνομα refurbished!

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kosmous είπε

Και γιατι δεν αγοραζεις ενα απο αγγελια με 300 βρισκεις i5 11ης γενιας και λογικα εντος εγγυησης.

Μην σου πω στις αγγελιες βρισκεις και ευκαιριες απο το να παρεις κατωτερο laptop μαρκας τσουι μουι κλπ με N100

• Haha 1
Δημοσ.

Είμαι επαρχία και ο έλεγχος είναι δύσκολος, πριν δύο χρόνια μου ήρθε χρέπι, το πήγα σε τοπικό τεχνίτη και το συμμαζέψε κάπως.

Από κατάστημα που αγόρασα σταθερό τον χειμώνα με 2 χρόνια εγγύηση ήρθε σε κατάσταση καινούριου Grade A+

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Και γιατι δεν αγοραζεις ενα απο αγγελια με 300 βρισκεις i5 11ης γενιας και λογικα εντος εγγυησης.

Μην σου πω στις αγγελιες βρισκεις και ευκαιριες απο το να παρεις κατωτερο laptop μαρκας τσουι μουι κλπ με N100

90+% χρέπια!

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

90+% χρέπια!

Διαφωνώ βρίσκεις και πολύ καλά σε καλές τιμές παράδειγμα προχθές πήρα για φίλο ένα hp 12ης γενιάς i5 με 320 ευρώ 2 μηνών με απόδειξη.

Απλά ο κόσμος προτιμάει να πάρει κάτι από μαγαζί 1000 ευρώ παρά από εμένα η από εσένα για 800 και ας το δίνεις σφραγισμένο με φουλ εγγύηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι παίζει με τα refurbished στην ελλάδα , αλλά ειναι απείρως πιο δύσκολο να βρείς 1000 μισοχαλασμένα που θέλουν φτιάξιμο , από  το να πάρεις τζάμπα 2-3 παλέτες με επιστροφές leasing που είναι σαν καινούρια.

Εχω ενα ibm thikpad  (oxi lenovo προσοχη😃) που είχα πάρει μεταχειρισμένο και τώρα το δουλευω με ubuntu , και από την εμπειρία μου με κινέζικα ηλεκτρονικά (σε αυτή την κατηγορίά τιμής - μην παρεξηγηθω) θα κρατήσει παραπάνω απο το laptop της προσφοράς.

Παρτε ενα thinkpad yoga να βρειτε την υγειά σας , αμα ειναι νεότερο από to 2018 θα έχει και πιο γρήγορο επεξεργαστή 😃 - να μην πώ για digitizer wacom σε σχέση με τους άλλους 

Επεξ/σία από chris1010
Δημοσ.
Στις 12/6/2024 στις 1:48 ΜΜ, dimigar είπε

Τελικά από τη Γερμανία έρχεται..

Snap 2024-06-12 at 13.45.54.png

Επιβεβαιώνω και εγώ από Γερμανία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...