camel555 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 6 ώρες πριν, KoGi είπε Ενημερωτικά, παρέλαβα χθες!! Πολύ γρήγορη η αποστολή και πολύ καλή η συσκευασία! Αριστες πρωτες εντυπωσεις, κυριως από την αισθηση και τα υλικα του (αρκετα ανωτερο απο ενα παλιο Lenovo ιδιου τυπου). Περασμα φρέσκων Windows συντομα και θα δουμε πως θα παει (αν δε το διαλυσει κι αυτο η κορη 😂) Καλορίζικο! Από aliexpress το πήρες; Επειδή με ενδιαφέρει και μένα το laptop, πως είναι η οθόνη; με ενδιαφέρει η ευκρίνεια σε Word...Δέλεαρ η αναλογία οθόνης για μένα. Windows πέρασες με τον κλασσικό τρόπο (usb, rufus, κλπ);
dimigar Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 4 ώρες πριν, greg4 είπε Α καλά, τώρα είδα ότι ήταν παλιό το thread. Ευχαριστώ Tο αγόρασα από το σάιτ της Chuwi: https://eu.chuwi.com/products/freebook-n100?_pos=2&_sid=50544bf14&_ss=r Τον κωδικό μού τον έστειλε στο εμάιλ μου επειδή έχω γραφεί στο newsletter. Spoiler
jorge97 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Μια γρηγορη ερωτηση: Αν παραγγειλω απο το site της Chuwi https://eu.chuwi.com/products/freebook-n100?_pos=2&_sid=50544bf14&_ss=r υπαρχει κινδυνος για τελωνειο?
zacharis1955 Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 42 λεπτά πριν, jorge97 είπε Μια γρηγορη ερωτηση: Αν παραγγειλω απο το site της Chuwi https://eu.chuwi.com/products/freebook-n100?_pos=2&_sid=50544bf14&_ss=r υπαρχει κινδυνος για τελωνειο? Οχι, από Ισπανία θα σου έλθει... 1
KoGi Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 11 hours ago, camel555 said: Καλορίζικο! Από aliexpress το πήρες; Επειδή με ενδιαφέρει και μένα το laptop, πως είναι η οθόνη; με ενδιαφέρει η ευκρίνεια σε Word...Δέλεαρ η αναλογία οθόνης για μένα. Windows πέρασες με τον κλασσικό τρόπο (usb, rufus, κλπ); Καλημερα, Ναι απο AliExpress το πηρα. Και η οθονη πολυ καλη μου φανηκε λιγο που το δουλεψα. Ωραια η 2Κ αναλυση και η φωτεινοτητα, με πολυ καλη ευκρινεια. Λειτουργικο θα κανω fresh install συντομα, γιατι ξεχασα οτι δεν εχω ανταπτορα να βαλω το στικακι Win11 (εχει μονο USB-C θυρες). 1
dimigar Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 11 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Οχι, από Ισπανία θα σου έλθει... Τελικά από τη Γερμανία έρχεται.. 1
w2o4ts Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Από προηγούμενη αγορά μου απ' αυτούς (από προσφορά που μας είχε βρει πάλι ο zacharis1955! 🙂), από Ισπανία παρήγγειλα, από Γαλλία μου ήρθε(!) Τελικά είναι μάλλον απ' όπου... τους βολεύει περισσότερο! Βέβαια, όσο είναι από EU, δε μας πειράζει καθόλου, νομίζω!
atrigane Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Λάθος τοπικ😂😂 Επεξ/σία 12 Ιουνίου από atrigane
alexx Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αν κάποιος ενδιαφέρεται ακόμα πατώντας το mid year sale στα αριστερά κάτω και βάζοντας μέιλ, παίρνει προσωποποιημένο κουπόνι με έκπτωση 24% και βγαίνει 269,04€ Επεξ/σία 13 Ιουνίου από alexx 1
Tetix Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alexx είπε Καλησπέρα, αν κάποιος ενδιαφέρεται ακόμα πατώντας το mid year sale στα αριστερά κάτω και βάζοντας μέιλ, παίρνει προσωποποιημένο κουπόνι με έκπτωση 24% και βγαίνει 269,04€ 354 έχει αρχική τιμή το mid year λέει -10% και πάει περίπου 320 με το FB51 πάει 300 ακόμα και με -24% να ήταν θα πήγαινε 285 μήπως έχεις δει κάποιο άλλο μοντέλο; πχ η έκδοση με τον N5100 είναι φθηνότερη... Επεξ/σία 14 Ιουνίου από Tetix
alexx Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Tetix είπε 354 έχει αρχική τιμή το mid year λέει -10% και πάει περίπου 320 με το FB51 πάει 300 ακόμα και με -24% να ήταν θα πήγαινε 285 μήπως έχεις δει κάποιο άλλο μοντέλο; πχ η έκδοση με τον N5100 είναι φθηνότερη... Επεξ/σία 14 Ιουνίου από alexx 1
Tetix Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, alexx είπε Το mail που ήρθε σε μένα ήταν μόνο -10%, πρέπει να κάνεις νέα account μέχρι να τύχει -24%;
alexx Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Δεν γνωρίζω, τι να σου πώ. Έβαλα το μέιλ μια φορά και πήρα -24%. Δοκίμασε με κάποια διαφορετικά μέιλ.
ckdodis Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Καλημέρα, έχει τελειώσει η προσφορά, υπάρχει μήπως κάποιο κουπόνι για καλύτερη τιμή; Σας ευχαριστώ όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα