Προς το περιεχόμενο

Laptop 2 in 1 CHUWI FreeBook 360° 13.5" IPS 2Κ touch / Intel N100 277 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, KoGi είπε

Ενημερωτικά, παρέλαβα χθες!! Πολύ γρήγορη η αποστολή και πολύ καλή η συσκευασία!

Αριστες πρωτες εντυπωσεις, κυριως από την αισθηση και τα υλικα του (αρκετα ανωτερο απο ενα παλιο Lenovo ιδιου τυπου).

Περασμα φρέσκων Windows συντομα και θα δουμε πως θα παει (αν δε το διαλυσει κι αυτο η κορη 😂)

Καλορίζικο! Από aliexpress το πήρες; Επειδή με ενδιαφέρει και μένα το laptop, πως είναι η οθόνη; με ενδιαφέρει η ευκρίνεια σε Word...Δέλεαρ η αναλογία οθόνης για μένα. Windows πέρασες με τον κλασσικό τρόπο (usb, rufus, κλπ);

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, jorge97 είπε

Μια γρηγορη ερωτηση: Αν παραγγειλω απο το site της Chuwi

https://eu.chuwi.com/products/freebook-n100?_pos=2&_sid=50544bf14&_ss=r

υπαρχει κινδυνος για τελωνειο?

Οχι, από Ισπανία θα σου έλθει...

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, camel555 said:

Καλορίζικο! Από aliexpress το πήρες; Επειδή με ενδιαφέρει και μένα το laptop, πως είναι η οθόνη; με ενδιαφέρει η ευκρίνεια σε Word...Δέλεαρ η αναλογία οθόνης για μένα. Windows πέρασες με τον κλασσικό τρόπο (usb, rufus, κλπ);

Καλημερα,

Ναι απο AliExpress το πηρα. Και η οθονη πολυ καλη μου φανηκε λιγο που το δουλεψα. Ωραια η 2Κ αναλυση και η φωτεινοτητα, με πολυ καλη ευκρινεια.

Λειτουργικο θα κανω fresh install συντομα, γιατι ξεχασα οτι δεν εχω ανταπτορα να βαλω το στικακι Win11 (εχει μονο USB-C θυρες).

• Thanks 1
Δημοσ.

Από προηγούμενη αγορά μου απ' αυτούς (από προσφορά που μας είχε βρει πάλι ο zacharis1955!  🙂), από Ισπανία παρήγγειλα, από Γαλλία μου ήρθε(!)
Τελικά είναι μάλλον απ' όπου... τους βολεύει περισσότερο!  Βέβαια, όσο είναι από EU, δε μας πειράζει καθόλου, νομίζω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αν κάποιος ενδιαφέρεται ακόμα πατώντας το mid year sale  στα αριστερά κάτω και βάζοντας μέιλ, παίρνει προσωποποιημένο κουπόνι με έκπτωση 24% και βγαίνει  269,04€

Επεξ/σία από alexx
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexx είπε

Καλησπέρα, αν κάποιος ενδιαφέρεται ακόμα πατώντας το mid year sale  στα αριστερά κάτω και βάζοντας μέιλ, παίρνει προσωποποιημένο κουπόνι με έκπτωση 24% και βγαίνει  269,04€

354 έχει αρχική τιμή

το mid year λέει -10% και πάει περίπου 320

με το FB51 πάει 300

ακόμα και με -24% να ήταν θα πήγαινε 285

μήπως έχεις δει κάποιο άλλο μοντέλο; πχ η έκδοση με τον N5100 είναι φθηνότερη...

Επεξ/σία από Tetix
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Tetix είπε

354 έχει αρχική τιμή

το mid year λέει -10% και πάει περίπου 320

με το FB51 πάει 300

ακόμα και με -24% να ήταν θα πήγαινε 285

μήπως έχεις δει κάποιο άλλο μοντέλο; πχ η έκδοση με τον N5100 είναι φθηνότερη...

CHUWI EU Store.jpg

Επεξ/σία από alexx
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, alexx είπε

CHUWI EU Store.jpg

Το mail που ήρθε σε μένα ήταν μόνο -10%, πρέπει να κάνεις νέα account μέχρι να τύχει -24%;

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω, τι να σου πώ. Έβαλα το μέιλ μια φορά και πήρα  -24%. Δοκίμασε με κάποια διαφορετικά μέιλ.

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχει τελειώσει η προσφορά, υπάρχει μήπως κάποιο κουπόνι για καλύτερη τιμή;

Σας ευχαριστώ όλους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...