Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ξεκλείδωμα bootloader Xiaomi

Peteat
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Giannismarianna,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασε σε διαφορετικά windows πχ 7 να ξανακάνεις την διαδικασία 

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Peteat είπε

Φίλε το link δεν πρέπει να λειτουργεί και δεν μπόρεσα να το βρω άλλου, μήπως ξέρεις που να το βρω?

Δοκίμασε αυτήν την μέθοδο είναι διαφορετική αλλά έχει το ίδιο αποτέλεσμα. 

Βίντεο 

https://youtu.be/1GQdgrHydmA?si=gZsPH-N3XTjawrHq

Εδώ https://mega.nz/file/4kwxFAwK#pxjJuYn5RnJMdw_1oSDEcbeO4cjuBcQi7TwzzmkzyJo

4 ώρες πριν, Peteat είπε

Λοιπόν έχω update.ακομα δεν έχω δοκιμάσει το mediatek instant bootloader unlock αλλά έβγαλα μια άκρη με την αναγνώριση του κινητου από τον υπολογιστή. Τελικά υπήρχε όντως πρόβλημα με τους driver και ακόμα υπάρχει. Συγκεκριμένα κάθε φορά που βάζω το κινητό μου σε fastboot και το συνδέω πρέπει να ενημερώνω τα driver για να το αναγνωρίσει ως android phone αλλά μετά καταλαβαίνει ευτυχώς ότι είναι σε fastboot. Τώρα, πάω να κάνω unlock και πάλι δεν με αφήνει😂. θα στείλω σκριν με τα error που βγάζει στο Xiaomi tool και στο terminal του platform tools.

επισης το xiaomi tool φτανει μεχρι το σταδιο του checking account unlock availability οποτε μπορει να παιζει κατι με τον λογαριασμο mi? Το λεω γτ εχω δει να λενε οτι πρπεει να περιμενεις 7 μερες μετα την συνδεση του λογαριασμου mi με το κινητο για να κανεις unlock bootloader......
Screenshot2024-06-02175816.png.6165fc9e865b5764814986fea9b75f39.png

Screenshot 2024-06-02 175753.png

Με αυτό δεν θα βγάλεις άκρη εγώ ποτέ δεν τα κατάφερα. 

Το miflash unlock tool λειτουργεί κανονικά αλλα υπάρχει περίπτωση να μην σε αφήσει η xiaomi να ξεκλειδώσεις έχουν αλλάξει τα πράγματα. 

Αναγκαστικά θα πρέπει να φτιάξεις ένα νέο mi account με χώρα Αμερική όχι Ελλάδα,η Αμερική έχει αφήσει ανοιχτό παραθυράκι λόγω των διαφόρων τούς κ λίγοι το γνωρίζουν. 

Στην προκειμένη περίπτωση εσένα δεν έχει imei η συσκευή οπότε δεν βλέπει καμιά σιμ..απλά το αναφέρω για όποιον θέλει να ξεκλειδωσει την συσκευή του,διαλέγει Αμερική.

Το επίσημο εργαλείο για να ξεκλειδώσεις είναι αυτό

https://en.miui.com/unlock/download_en.html

Επεξ/σία από Giannismarianna
  • Thanks 1

Είσαι ΜΕΓΆΛΟΣ μάγκας. Δεν το πιστεύω τελικά δούλεψε. Μου βγάζει κάθε φορά που το κάνω reboot ότι και καλά είναι corrupt η συσκευή αλλά ανοίγει και είναι unlocked!!!! Όλη η διαδικασία έγινε με την οθόνη του κινητού σβησμένη ενώ εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να το κρατήσω το κουμπί της φωνής κι άλλο πατημένο μέχρι να βγάλει το fastboot αλλά από ότι φαίνεται δεν χρειαζόταν? Δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς αλλά σε ευχαριστώ πολύ, τα καλύτερα σου εύχομαι στη ζωή σου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Peteat είπε

Είσαι ΜΕΓΆΛΟΣ μάγκας. Δεν το πιστεύω τελικά δούλεψε. Μου βγάζει κάθε φορά που το κάνω reboot ότι και καλά είναι corrupt η συσκευή αλλά ανοίγει και είναι unlocked!!!! Όλη η διαδικασία έγινε με την οθόνη του κινητού σβησμένη ενώ εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να το κρατήσω το κουμπί της φωνής κι άλλο πατημένο μέχρι να βγάλει το fastboot αλλά από ότι φαίνεται δεν χρειαζόταν? Δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς αλλά σε ευχαριστώ πολύ, τα καλύτερα σου εύχομαι στη ζωή σου.

7 μερες κ μακακιες του πατας μια εκει κ ξεμπερδευεις 😉

Χαιρομαι που βοηθησα να εισαι καλα!

Επεξ/σία από Giannismarianna
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...