Peteat Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του bootloader στο κινητό μου(redmi note 9). Εγώ ανοίξει το usb debugging και το OEM unlocking, συνδέω το κινητό μου στον υπολογιστή και όλα καλά ως εδώ. Από τη στιγμή όμως που βάζω το κινητό μου σε fastboot mode ο υπολογιστής μου είναι σαν να μην αναγνωρίζει το κινητό μου. Συγκεκριμένα έχω εγκαταστήσει τα miflash unlock και το Xiaomi tool V2. Το miflash unlock δεν με αφήνει να πατήσω unlock το οποίο σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζει το κινητό μου και το Xiaomi tool V2 αναγνωρίζει το κινητό μου κανονικά όταν δεν είναι σε fastboot αλλά όταν η εφαρμογή το βάζει σε fastboot σταματάει η διαδικασία και η εφαρμογή λέει ότι αποσύνδεσα τη συσκευή. Επίσης έχω δοκιμάσει να το κάνω με adb tools και πάλι το ίδιο. Το αναγνωρίζει όταν είναι ανοιχτο αλλά σε fastboot τίποτα. Επίσης να σημειωθεί ότι ακούω από τον υπολογιστή ότι όταν το κινητό μπαίνει σε fastboot ότι μια συσκευή αποσυνδέεται και κατευθείαν μια άλλη συνδέεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Έχεις περάσει fastboot drivers στον υπολογιστή; Επίσης καλό είναι να μπει το κινητό σε usb 2 θύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peteat Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Δεν είμαι σίγουρος, πως μπορώ να το ελέγξω? Σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίνε τα driver οπότε πήγα να μπω στο windows update για να τα κάνω update αλλά δεν φορτίζει καν η σελίδα του windows update στις ρυθμίσεις. Επίσης για τη θύρα έχω δοκιμάσει σχεδόν σε όλες τις θύρες του υπολογιστή 😂. Οπότε μάλλον δεν φταίει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου https://xdaforums.com/t/official-tool-windows-adb-fastboot-and-drivers-15-seconds-adb-installer-v1-4-3.2588979/ Πέρασε του για αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peteat Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Το δοκιμασα ηδη φιλε. Εκανα τη διαδικασια κανονικα εκανα ενα reset το pc αλλα τπτ. Αρχιζω να πιστευω πως το προβλημα οφειλεται στο κινητο και πως εχει καποιο προβλημα η θυρα του γτ και οταν μετεφερα καποια αρχεια που ειχα (απο το κινητο στο pc )μου εβγαζε κατι προβληματακια. Απλα δεν ειμαι σιγουρος οτι οντως ειναι αυτο και δεν ξερω πως να το ελεγξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Δοκίμασε άλλο καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peteat Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Και αυτό το δοκίμασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyrGR Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Σαν Android bootloader πρέπει να φαίνεται η συσκευή στη διαχείριση συσκευών. Αν υπάρχει mtk driver απεγκατέστησέ τον, δεν νομίζω να χρειάζεται γιαυτό που θέλεις, ο adb driver σε καλύπτει. Καλύτερα με τα πλήκτρα μπες σε fastboot όχι με εντολές adb. Επεξ/σία 2 Ιουνίου από KyrGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peteat Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Η συσκευή φαίνεται σαν Android στα other devices. Για τα driver δεν ξέρω που να τα δω και πως να τα αντικαταστήσω.... Πάντως για το fastboot έχω δοκιμάσει και με τα κουμπιά και με τα commands Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannismarianna Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Instant unlock bootloader Mediatek Κατεβασε αυτο το αρχειο και ακολουθησε τα βηματα https://bit.ly/3d7DuRS 1.Ανοιξε το φάκελο του προγράμματος οδήγησης και κάνε δεξί κλικ στο αρχείο cdc-acm.inf και επελεξε Εγκατάσταση 2.Εγκατεστησε το USBDK 3.Κάνε επανεκκίνηση του υπολογιστή 4.Απενεργοποιησε το τηλ 5.Εκτελεσε το αρχείο UnlockBootloader.bat 6.Συνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή με ένα καλώδιο κρατώντας πατημένο το κουμπί αύξησης της έντασης Σε περίπτωση που το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου δεν λειτουργεί δοκιμάσε να χρησιμοποιήσεις την αύξηση της έντασης ήχου + μείωση της έντασης ήχου ή και τα τρία κουμπιά ενώ είναι ανοιχτό το UnlockBootloader.bat Αυτη η μεθοδος λειτουργει μονο σε Mediatek Καλη τυχη Επεξ/σία 3 Ιουνίου από Giannismarianna 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyrGR Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Είχα την εντύπωση ότι το ξεκλείδωμα bootloader έχει να κάνει πιο πολύ με τον κατασκευαστή και λιγότερο με τον επεξεργαστή, δεν νομίζω να δουλέψει το παραπάνω σε xiaomi. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannismarianna Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 7 ώρες πριν, KyrGR είπε Είχα την εντύπωση ότι το ξεκλείδωμα bootloader έχει να κάνει πιο πολύ με τον κατασκευαστή και λιγότερο με τον επεξεργαστή, δεν νομίζω να δουλέψει το παραπάνω σε xiaomi. Το έχω κάνει αρκετές φορές αλλά μόνο σε xiaomi κ redmi συσκευές με mediatek επεξεργαστές. Αν ακολουθήσει σωστά όλα τα βήματα ξεκλειδώνει απίστευτα εύκολα,αν αποτύχει την πρώτη φορά θέλει από την αρχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peteat Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Φίλε το link δεν πρέπει να λειτουργεί και δεν μπόρεσα να το βρω άλλου, μήπως ξέρεις που να το βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyrGR Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Το Android file host είναι offline, θα επανέλθει νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peteat Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Λοιπόν έχω update.ακομα δεν έχω δοκιμάσει το mediatek instant bootloader unlock αλλά έβγαλα μια άκρη με την αναγνώριση του κινητου από τον υπολογιστή. Τελικά υπήρχε όντως πρόβλημα με τους driver και ακόμα υπάρχει. Συγκεκριμένα κάθε φορά που βάζω το κινητό μου σε fastboot και το συνδέω πρέπει να ενημερώνω τα driver για να το αναγνωρίσει ως android phone αλλά μετά καταλαβαίνει ευτυχώς ότι είναι σε fastboot. Τώρα, πάω να κάνω unlock και πάλι δεν με αφήνει😂. θα στείλω σκριν με τα error που βγάζει στο Xiaomi tool και στο terminal του platform tools. επισης το xiaomi tool φτανει μεχρι το σταδιο του checking account unlock availability οποτε μπορει να παιζει κατι με τον λογαριασμο mi? Το λεω γτ εχω δει να λενε οτι πρπεει να περιμενεις 7 μερες μετα την συνδεση του λογαριασμου mi με το κινητο για να κανεις unlock bootloader...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα