Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 χρόνια το S21 FE.

Γενικά ευχαριστημένος αλλά θέλω να αλλάξω. 

Οι λόγοι κυρίως η μπαταρία και ότι έχω δυνατότητα αναβάθμισης συμβολαίου με καλές τιμές σε Samsung.

Θέλω να παραμένω σε σειρά S αλλά δε ξέρω ποιο να διαλέξω.

Ιδανικά θέλω να είναι 6.4", νομίζω παραπάνω δε θα με βολέψει. Να έχει καλύτερη μπαταρία από S21FE, παρόμοια κάμερα.

Budget έως 600€.

Thanks 

Δημοσ.

Πάρε έμα απλό S23. Εκαιρετικό σε επιδόσεις, κάμερα κτλ σε σχέση με αυτό που έχεις. Έχει ακόμη 3 χρόνια ενημερώσεις και ειναι και μικρό στο χέρι.
Προσωπικά εγώ το φοβόμουν αλλά πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου και είναι πολύ καλό και με snapdragon που είναι ειναι αποδοτικό όπως το αναμενόμενο και όχι πειραματισμοί με exynos. Μπαταρία αξιοπρεπέστατη.
Σε σχέση με αυτά που ζητάς, η μόνη διαφορά ειναι τα 6,1" της οθόνης.

Δημοσ.

Ναι μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά και η τιμή του S23. Για μέγεθος θα το δω και από κοντά.

Αλλά 3900mhA μπαταρία δεν είναι λίγο? Κανει τόσο καλύτερη διαχείριση ο επεξεργαστής?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ribo7 είπε

Ναι μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά και η τιμή του S23. Για μέγεθος θα το δω και από κοντά.

Αλλά 3900mhA μπαταρία δεν είναι λίγο? Κανει τόσο καλύτερη διαχείριση ο επεξεργαστής?

Nαι είναι γελοιωδώς μικρή και όχι δεν θα έχεις καλή αυτονομία. Μακρυά.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ribo7 είπε

Έχω 2 χρόνια το S21 FE.

Γενικά ευχαριστημένος αλλά θέλω να αλλάξω. 

Οι λόγοι κυρίως η μπαταρία και ότι έχω δυνατότητα αναβάθμισης συμβολαίου με καλές τιμές σε Samsung.

Θέλω να παραμένω σε σειρά S αλλά δε ξέρω ποιο να διαλέξω.

Ιδανικά θέλω να είναι 6.4", νομίζω παραπάνω δε θα με βολέψει. Να έχει καλύτερη μπαταρία από S21FE, παρόμοια κάμερα.

Budget έως 600€.

Thanks 

Θα πω και εγώ το απλό S23. Έχει ότι ζήτησες με εξαίρεση την ελαφρώς χειρότερη εμπειρία μπαταρίας

Αλλιώς πας στο λίγο μεγαλύτερο S23+ (6.6 αντί για 6.4)

Δημοσ.

H μπαταρία έχει να κάνει και πως το χρησιμοποιείς. Για casual χρήση βγάζει εύκολα την μέρα. Σίγουρα δεν βγάζει τις άπειρες ώρες αν βλέπεις βιντεάκια κτλ με ανοιχτή οθόνη αλλά σε αυτό το κομμάτι είναι λίγα τα κινητά που θα σου δώσουν πολλές ώρες.

Έχει και καλύτερες επιλογές στο θέμα μπαταρία, αλλά αν δεν σε χαλάει να το φορτίζεις στο τέλος της ημέρας, νομίζω δεν θα έχεις θέμα. Εγώ το έχω με την μαξ φόρτιση στο 80% και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Προσωπικά πήγαινα για το 23+ και από λάθος στην παραγγελία (το αγόρασα μέσω του εργοδότη μου) μου έφεραν το απλό και το κράτησα. Δεν το έχω πολλές μέρες στα χέρια μου βέβαια, αλλά είμαι ικανοποιημένος. Οπότεν αν φοβασαι την μπαταρία πάνε στο 23+, δεν θα πρότεινα την σειρά 24.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...