Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Έχω πραγματοποιήσει πριν 3 μέρες αίτηση για πιστωτική στην Alpha ( 29/5 το απογευμα), στην οποία έχω κ την μισθοδοσία μου , κ η οποία απορρίφθηκε ξανα. Πιθανολογώ γιατι είμαι λιγότερο από 6 μήνες στη δουλειά. 

Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς να κάνω αίτηση για Άλφα πιστωτικη αλλά έχει απορριφθεί. 

Πριν 3 μέρες λοιπόν, έκανα αίτηση για quick loan ( το προτιμώ σε σχέση με άλλες τράπεζες λόγω του σταθερού επιτοκίου της), ωστόσο μου βγάζει ότι είναι σε εκκρεμότητα η αίτηση για πιστωτική. 

Στο τηλεφωνικό με είχαν ενημερώσει τοτε,  ότι θέλει 2 ημέρες για να μπορείς να ξανακάνεις αίτηση για quick loan , καθώς το αίτημα για πιστωτική είναι κ αυτό αίτημα για δάνειο ουσιαστικά. 

Θεωρητικά σήμερα δε θα έπρεπε να μπορώ να κανω ξανα αίτημα για το δάνειο στην εφαρμογη;

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από greekmistis
Δημοσ.

Το ότι προσπαθείς τόσες φορές και τόσο κοντά με αιτήσεις να ξέρεις ότι δεν είναι καλό.Δείχνει κάποιον που ειναι σε οικονομικό αδιέξοδο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το ότι προσπαθείς τόσες φορές και τόσο κοντά με αιτήσεις να ξέρεις ότι δεν είναι καλό.Δείχνει κάποιον που ειναι σε οικονομικό αδιέξοδο .

Καμια σχέση.  Όπως κ να χει, αν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με τη διαδικασία ( αυτόματα γίνεται) θα ακούσω ευχαριστως

Επεξ/σία από greekmistis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...